annesi haklıııııııKimse kusura bakmasın ama eşinde bir kabahat yok. Ne yapsın adam. Sizin olayınızla konu sahibesinin olayı aynı şey değil. Burada kızını yönlendirmek isteyen bir anne var ve kızı hamile. Hangi vicdana sığar mutlu bir evliliği yıkmaya çalışmak?
Bu resmen bir vebaldir. Ayrıca annesi damadım gelsin bizde kalsın oh ne güzel demiyor dikkatli okursanız, sen buraya geleceksin kocan seviyorsa oda gelir diyor. Yani bir dayatma var. Çünkü gelmezse sevmiyor gördün mü haklıyım ben diyecek.
Kimse kimseye de yardım etmek zorunda değildir. Zaten annenizin kininin sırf bu yüzden olduğunu sanmıyorum. Kendisi idareyi ele geçirip eşinizi ve sizi elinin altında tutmak istiyor. böyle olunca eş ne yapsın? Kadın olarak kayınvalidemiz böyle dese ağzımıza geleni sayarız öyle değil mi?
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Anneniz fazla müdahaleci ve şu halinizde sizi resmen ruhsal bunalıma sokuyor. Çocuğunu düşünen hangi anne bunu yapar?
Bazen maalesef aileler çocuklarının da ayrı bir aile olduklarını büyüdüklerini kabul edemiyorlar. Siz başkasıyla da evlenseniz anneniz kaşının üzerinde gözü avr deyip takacak.
Yapacağınız en güzel şey eşinize hiçbirşey yansıtmayıp annenize mesafe koymak olur. sizin yumuşak karnınızı bildiği için muhtemelen böyle davranıyor. Evliliğiniz iyi olmasa zaten sizde çekmezsiniz. Eşinize karşı soğuk davranacak hiçbirşey yok. rica ediyorum akıllı davranın. Bir yuva kolay kurulmuyor.
yan tuslar yokmu be bazen kızıyorum yandan konusurken kısıyorum tuslardan kimse duymuyor sende yap bunuben söylemedim annem bağırarak konuşuyor engel olamıyorum eşimde hepsini duydu telefonu açmasam annem daha çok öfkeleniyor.
annesi haklııııııı
kızını seven damat gelir ne var bunda gelicek tabi gelmememi anorma zaten
gel bende kal dediyse bosan demediye bosan dese nolcak hamile diye damadını deniyor olabilir bakalım kızına ii bakıcakmı layık bi damat olucakmıs öyle bosan demeyle bosanılsaydı oooo adam kalmazdı
eşim normalde de sıcak kanlı birisi deildir. öyle lafları tatlı biri deil. ama saygısız bir laf söz etmez nötr davranır. bu noktalara gelecek bir durum yoktu çok büyüdü eşimin soğuk olması. annem istenmediğini düşünüp eşime kinlenmiş durumdaa. şuan annem kendi ettiği hakaretlerden deil de eşim yüzünden bozuştuk die bakıyor ve eşinin istediği oldu anayla kızı ayırdı diyor bana
siz güzel konuşuyorsunuz da benım annem beni rahat bırakmaz feryatlar içinde beddua alıyorum yani içimizde olmazsa bizim herşeyimizi yönlendirmezse sorunlar başlıyor bende isterim eşimle özgür yaşayım ama insan annesini atıp ta ne halin varsa gör diyemiyor
Ama siz annenizin etkisi altina o kadar kalmisiniz ki burda ki hicbir cozum onerisini kabul etmiyorsunuz. Ve herseyi annem uzulur annem soyle annem boyle diye geri ceviriyorsunuz. Kusura bakmayin ama siz anneniz uzulmesin diye esinizi ve kendinizi coktan gozden cikarmissiniz bile.[/QUOT sizde haklısınız söylenenlerin hiçbiri durumu çözmüyor hepsini denedm benm yapmam gereken tek şey uzak durmak annem bunu da hazmedemiyor sürekli arayıp telde herşeyi diyor telefonu mu kapatayım napaym annedir bu da yapılmaz diyip açıyorum teli işyerinde tam 20kez aradı ve artk Oraya da rezil oldm sorunların herkes farkında durumum çok vahim benm.
Bastan cok taviz verdigin icin suan toparlamakta zorlaniyorsun bence. Ama bir yerde noktayi koymazsaniz evliliginiz bitecek gibi.sizde haklısınız söylenenlerin hiçbiri durumu çözmüyor hepsini denedm benm yapmam gereken tek şey uzak durmak annem bunu da hazmedemiyor sürekli arayıp telde herşeyi diyor telefonu mu kapatayım napaym annedir bu da yapılmaz diyip açıyorum teli işyerinde tam 20kez aradı ve artk Oraya da rezil oldm sorunların herkes farkında durumum çok vahim benm.
Annem 55 yaşındaBurda tek sucsuz esiniz bence.
Ve bunun uzerine; yeni dogmus bebegini goremiycek olanda o olucak yine.
Annendir evet, canindir.
Seni buyutendir.
Ama artik evlendin.
Bu kadr mudahale etmesine izin verme.
Kac yasinda anneniz.
Resmen benin inatci baba anneme benziyor.
Annem 55 yaşında