Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

annesi haklııııııı
kızını seven damat gelir ne var bunda gelicek tabi gelmememi anorma zaten
gel bende kal dediyse bosan demediye bosan dese nolcak hamile diye damadını deniyor olabilir bakalım kızına ii bakıcakmı layık bi damat olucakmıs öyle bosan demeyle bosanılsaydı oooo adam kalmazdı

Allah aşkına kız evlenmiş yetmemiş hamile kalmış doğuracak neredeyse denemek yeni mi aklına gelmiş annenin ?

eşim normalde de sıcak kanlı birisi deildir. öyle lafları tatlı biri deil. ama saygısız bir laf söz etmez nötr davranır. bu noktalara gelecek bir durum yoktu çok büyüdü eşimin soğuk olması. annem istenmediğini düşünüp eşime kinlenmiş durumdaa. şuan annem kendi ettiği hakaretlerden deil de eşim yüzünden bozuştuk die bakıyor ve eşinin istediği oldu anayla kızı ayırdı diyor bana

O annenizin hüsnü kuruntusu.Siz bilerek evlendiniz eşinizle sanırım. O zaman soğuyorum deme hakkınız yok. He dersiniz ki annem yüzünden uzak duruyorum anlarım. Hem napsın adam onca laftan sonra kim kimin boynuna atlar ?
Ayrıca damada kızıp ailesi ile görüşme ne demek. Aklı selim bir anneye yakışmıyor bunlar

Bende 20 haftalık hamileyim.Doguma esimle girmek dogumdan sonra onunla odada kiyafet giyinme derdi olmadan serbestce başbaşa emzirmek istiyorum.Bebegim esim ve ben.Esimede dedim ben dogurup 2-3saat gecene ben toparlanana kadar kimse gelmesin dedim. Esininde bir parcasi olan yeni dünyaya gözlerini açmış olan bebegi eşinden 1 ay ayrı tutcan.Yazik adamcagiz acidim.Alt tarafı dogum yapican ayrica esinde destekcin annen gelmek istemiyorsa zorlamı ama bebeginizi esinizden uzaklastirirsaniz o zaman hakkaten cok buyuk günah.ilk kizimi 2.5 yasina kadar kendim baktim simdide kimseye ihtiyacim yok esim olsun başka bir şey istemiyorum ben.

siz güzel konuşuyorsunuz da benım annem beni rahat bırakmaz feryatlar içinde beddua alıyorum yani içimizde olmazsa bizim herşeyimizi yönlendirmezse sorunlar başlıyor bende isterim eşimle özgür yaşayım ama insan annesini atıp ta ne halin varsa gör diyemiyor

Annene açık açık gelmek istiyorsa gelebilecegini ama huzur bozmamasini soylemelisin.annen seni yonetmek istiyor.Gelirse şartlarini soylersin beğenmeyen gelmez.Haksızın bedduasi tutarmı hic?

Ben esime dedim o anı beraber başbaşa yaşayalım belki birdaha dogurmam.kendi annesi alt katimda oturuyor .esim tamam dedi.dusun kayinvalidem bir alt katta ama hayatımıza yön veremez biz ailemiz icin ne karar verirsek digerleri susmak zorunda. Annende 1 ay konusmaz 2 ay konusmaz sonra paşa paşa döner. Annene o hakkı sen vermissin kusura bakma tatlim.

beddua benim bildiğim hakkedene karşı tutar. o da Allah takdir ederse. beddua öyle her olayda ağıza alınacak şey değildir. birde alimler derki anne ile çocuk arasında süt bağı vardır. annenin bedduası öyle kolay tutmaz.

Şu haklı bu haklı diyemediğim bir konu sanki.
Ama eşinden soğuman, boşanman ya da annene sert tepki göstermen gerekmiyor.
Hep diyoruz ya hani erkek karısı ile ailesi arasında denge kurmayı bilecek diye.
Bu kadın için de geçerli.
Birini atıp diğerini tutmayacaksın çünkü birinin haklı olduğu keskin konu yok ortada.

Annen alınmışsa eşimin sıkıntıları var bu dönem anne, yapısı öyle.
Alınma lütfen bak beni de üzüyorsun, iyidir aslında.
Bana değer veriyor, kızının huzuru yetmez mi takma diye alacaksın gönlünü.

Eşine de aşk olsun 1 hafta gelmiş kadın soğuk yapını bir kenara bırakıp azıcık güler yüz
gösterebilirsin. Sayılı gün bu sonuçta. Ben senin ailene böyle yapsam hoşuna gider mi?
Annemin hatrı yoksa bile benim hatrım da mı yok çok kırdın beni diye tatlı tatlı anlat.

İkisine tatlılık yaramıyor diyorsan sert olabilirsin o başka :)

Ama siz annenizin etkisi altina o kadar kalmisiniz ki burda ki hicbir cozum onerisini kabul etmiyorsunuz. Ve herseyi annem uzulur annem soyle annem boyle diye geri ceviriyorsunuz. Kusura bakmayin ama siz anneniz uzulmesin diye esinizi ve kendinizi coktan gozden cikarmissiniz bile.

sizde haklısınız söylenenlerin hiçbiri durumu çözmüyor hepsini denedm benm yapmam gereken tek şey uzak durmak annem bunu da hazmedemiyor sürekli arayıp telde herşeyi diyor telefonu mu kapatayım napaym annedir bu da yapılmaz diyip açıyorum teli işyerinde tam 20kez aradı ve artk Oraya da rezil oldm sorunların herkes farkında durumum çok vahim benm.

Bastan cok taviz verdigin icin suan toparlamakta zorlaniyorsun bence. Ama bir yerde noktayi koymazsaniz evliliginiz bitecek gibi.

Burda tek sucsuz esiniz bence.
Ve bunun uzerine; yeni dogmus bebegini goremiycek olanda o olucak yine.

Annendir evet, canindir.
Seni buyutendir.
Ama artik evlendin.
Bu kadr mudahale etmesine izin verme.
Kac yasinda anneniz.
Resmen benin inatci baba anneme benziyor.

Annem 55 yaşında

Annem 55 yaşında

Yasliliktan desem pekte yasli degilmis.
Ama sana gonul rahatligiyla soyluyebilirizki kk olarak: esinde sorun yok.
Sorun annende.
Esinle agzinizin tadini kacirmayin.
Hatta bnce anlayisli bile davraniyor esin.
Empati yap bi, senin kayinvaliden durup durup bosan bu kadindan bana gel dese sen ne hissederdin?
Severmiydin o kadini?
Kocani zorlama.
Gereginden fazla caba sarfediyor.
Eve aldigina sukret.
Sirf seni sevdigi icin katlaniyor annene.

Aynen haklısınız Olgun davranıyor ve anneni tam sağlıklı olarak düşünme dediklerine kendini kaptırıp alınıp üzülme Sinirle söylüyor hepsini diye bana yardm etmeye çalışıyor ona karşı doldurmuyor ama annemden de korkuyor artk bize zaman içinde çok zarar verecek die çocuk olunca bakıcı tutmalıyız diyor istegi bu yonde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…