şimdi burada fikir uyuşmazlığımız var limoncu28 ile. onu da takip ediyor ve konularını okuyorum. ailesinden şikayetçidir genelde o da. özellikle babasından. ama kocam babama laf etmedi die kocasına sinirlenir. oldukça ünlü bir üye. genelde sonunda, burada limoncu suçlu bulunur. o da zor durumda
kocanız ay bu kadının annesi çok konuşuyor beni kötülüyor kızının arkasında duruyor, ay ayağımı denk alayım filan demez. yok öyle bir dünya. koca koca insanlarız. kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor şu dünya da. "ehh annen orda kapı orda der kalırsınız. annenizde size bak nasıl geldin sözüme döndün bana der de, ben çok konuştum kızımın yuvasını dağıttım demez." keza eşiniz çok olumlu konuşuyor size karşı. tavırları da iyi diyorsunuz.
sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm ve o yüzden bu kadar uzun yazıyorum. burada iyi niyetli olan anneniz değil. aksi halde kardeşinizde tavır takınmazdı.
ne olur az daha güçlü olun. annenizin bu kadar dolduruşuna gelmeyin.
ayrıca annenize ayrı kocanıza ayrı da konuşup da ikili oynamayın. siz kendi aklınızda doğruyu bulursunuz zaten. ama annene karşı nolur daha dik dur. gel bize konu aç, özelden mesaj at dinleriz seni, fikir veririz ama anneni dinlersen bunalım bir lohusa tüm bu süreçten etkilenmiş huzursuz bir bebek ve saçma bir özel hayatınız olacak.