Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

Hani kendi annesi de boşta ama annemi bildigi için benm annem gelsin baksın demiyor bakıcı tutsak bizim için daha iyi olacak diyor daha çocuk olmadan bunları konuşuyoruz

bırını bulun evlensın annen bu nedır böyle olan senın evlılığıne olucak.

benim annemde aynı ben daha nişanlıyım ama nişanlım bizden uzak olduğu için şuan annem ona değil ailesine sarıyor.damadını sevdiği için nişanı atmamı da göze alamıyor ve yanımda çok konuşmuyor.
kız anneleri damatları tarafından değerli olmak istiyor.

evt el üstünde tutsun istedi ama ben zaten tmm doğuma gel eşimle konuştum öyle yapmayacak bidaha desemde ikna olmuyor aşırı uzatıyor ve ben gerçekten 3 hfta var doğumuma gece hiç uyumadım beni düşünmek yerine annem kendi kendini hasta etti ve ben senden daha kötüyüm ölecem bu gidişle diyip hep kendi tarafından bakıyor. ben bu kadar sorun yaratılmasını aklım ermiyor artık. düşünün ki hamilelikte ikna edemiyorum ben normal zamanda annemin beni anlaması çok zor duıruyor

bir de doğumda eşimin ailesi gelecek ve ben doğum psikolojisiyle onlarla olmaktansa annemin desteğini tercih ederdim. annenin manevi gücü çok önemli ben şuan bunu kaybettim. sonuçta dünyanın en iyi eşi ve ailesiyle de olsan bi yerde el oluyorlar ve senin annen gibi seni sahiplenmezler hani sahipsiz kalınca ezilirsin ya ben buna inanıyorum sizce haksız mıyım. insanlar açıklarını sorunlarını daha sonra kullanıyorlar annem özünde iyi bir insan ama eşinden ayrılmış yıllarca mutlu olmamış ve üzüntüyle kendini kaybediyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum arkadaşlar biryandan da annemin baskın aileme zarar verici tavırları beni çok hırpaladı. ama aileni attığında ben diğer tarafı kendi ailem gibi göremiyorum. insan kanı canı neyse onu istiyor. gerçek sevgiyi kendi ailenden alıyorsun

ama annemin desteği içinde annemin herşeyini onaylamak ve beklentilerini karşılamak artık çok zor geliyor. beklentisi çok yüksek ve ilk oncelik kendisi olsun istiyor hoşgörülü olamıyor insanların her kusurunu görüyor. ben daha annemin bir kere de birinin kusurunu hoşgördüğünü kapattığını görmedim insanların eksilerine bakarak bu hayat yaşanmazki. ben iyi niyet gösterdim mi çok saf temiz oldukça ezileceksin demesinden yoruldum ki eşimin ailesi beni rahatsız etmiyorlar şimdi şu da gerçek aile 1 tl para harcamış deil evliliğimize bu yüzden bile onlara nasıl bu kadar iyi bakabiliyorsun diyor annem ne yapmışlar senin için diyor bazen etkilenip ben nie seveyim bunları borç ödüyorum işte düğünü bile yapmadılar die doluluk başlıyor.

Arkadasım vallahı yazık sana

Bu ne canım annende olsa bu kadar yüz verılmez ki

Bıraz mesafe koy kocan için böyle yapıyosun laflarınıda kabul etme

Kendını düzeltene kadar uzak dur

Bu kadar bencillik olur mu ya

iyi cesaret etmisiniz böyle bir adamla evlenmeye.20 bin tl parayı nasıl harcamış?

ben evliyken daha tayini yanıma çıkmamışken uzakta yaşarken harcamış bunu yani evliydik zaten.

nasıl harcamış ki gerçekten insanların içinde kalıcı bir güvensizlik oluşması çok normal.annem şimdi hep kafasında bu soru işaretiyle yaşıyordur ve tekrar olur mu diye korkuları vardır.anneni çok iyi anlıyorum.bir kere guven yıkılınca kolay kolay tamir edilmiyor.gerçekten size kolay gelsin.anneniz için de zor bir durum böyle kuşkularla yaşamak bence ondan size boşan felan demesi.

evet hani eşimin ailesi zaten maddi destek olmamış bi de eşim böyle harcayınca annem çıldırıyor yani sen bir erkeğe baktıktan sonra alacak adam çok die başımın etini yiyor ki ben bir şans daha verdim harcadığı para eşimin 6 aylık maaşı çünkü. bir evliliği bir olayla yıkmak istemedim ki o donemde annemde ayrıl demedi artık maaşını hesaplarını bana bıraktı eşim çünkü güvenip devam etmezdm hesapları benm kontrolümde. ama annem şimdi ufacık sıkıntıda eşinin bu yaptıklarına karşılık kuzu olması her dediğimizi yapması lazım bir de surat asıyor kim bu die annem sinirleniyor bazen de hak veriyorum eşim yaptıklarından ötürü çok utanma duygusu içinde deil ztn bunalıma girme nedenim bu eşim bu hatayı yapmasaydı da ben anneme sölemeseydim şimdi savunmaya kalktığımda bu adamımı bana savunuyorsun diyor

Tamam da sürekli böyle yaptın diyerek evlilik devam etmez ki

Sonra siz mutluysanız annenizde biraz karısmasın

yani kızım var, ve kızımın böyle bir eşi olsa gerçekten kafaya takar bunalıma girerdim.anneniz biraz bunalıma girmiş ve bunları kendine çok dert etmiş.annenizi bir şekilde hem rahatlatmak hem tedavi etmek lazım.çünkü belli bir yaştan sonra vucudu strese dayanamayacak mesela benim annem sırf stres yuzunden romatoid artrit oldu.bir nevi kanser ve akciğerinin %70 ini kaybetti.kocanızı çok düşünmeyin annenizi bu dertten kurtarın

annemde zaten ufacık savunma da bu adamı ve ailesini bana sakın savunma diye direk tepki halinde. bende zaten bu olaylardan anneme çok üzülüyorum aşırı beni sahiplenme duygusu ve üzülmemem için sürekli bi kontrol ve yönlendirme yapıyor. sen eşine yüz verdikçe o bir darbe daha atacak sana die beni eşimden de tabi uzaklaştırıyor. sürekli şüpheci olmamı tırnaklarımı geçirmemi istiyor düşünmekten ortada kalmaktan çok yoruldum. hani tabi bakıyorum bazı damatlara kayınvalidesini yağlıyor ballıyor eşim annemden rahatsız ve ona sıcak davranmıyor annemde hem kızımın maaşını yiyor die bakıyor ve onca para harca(20bin) maaşıyla düğün eşya alsın eşimin maaştan yani kredi olduğu için 900 tl felan kalıyor. benm maaşla kira araba parası odüyorum. annemde bunlara çok sinirli işte.

haklı kadın.anneni bir psikiyatriste götürsen, kadıncagız biraz daha kolay atlatabilir bu süreci

valla benim kocama annem hiçbirşey diyemez dedirtmem,bide boşan dese annem falan dinlemem veririm ağzının payını..kii annem ben mutluysam mutlu olur doldurmaz aksine rahatlatır..aynı zamandada eşimede annem hakkında kötü söz söylettirmem yıkarım ortalığı onu bunu bilmem iyi anlaşıcaklar ne eşimi anneme şikayet ederim- ne annemi eşime şikayet ederim . yoksa ortalık karışır ikisinide canıyım sonuçta birbirleirne zıtlarlar küçük bi olayı büyütürler.. eşin ne güzel para biriktirmiş napsın aile yardım etmiyosa zorla boğazına mı yapışsın?parada biriktirmeyebilirdi sanada bakamayabilirdi mutluysan annen abartmasın. eşinin ailesi yuvanıda karıştırmıyo daha ne istiyo bu annen anlamadım doğrusu? sen bence iki tarafa yapman gereken tutumu sergilemiyorsun.. eşininde annene öyle yapması anormal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…