Biz evlenirken herşeyi kendimiz aldık ikimizde kamudayız düğünü felan eşim kendi yaptı ailelerden destek almadık annem ailesindende gıcık alıyor yardmcı olmadılar diye sürekli onlara olan nefreti laf sölemesi beni çok yordu eşimin bir de başka şehirde yaşarken evliydik ama birarada deildik 20bin tl para harcamış ve bunu ailem biliyor o donemde üzüntüden aileme anlattım ancak ben arayı düzeltsem de annem çok sinirli ve eşimin ufacık kusuru batıyor anneme , eşimin ailesine gelince karışan eden insanlar deiller pek gelmezler onlarda şehir dışı. Onlarda düğüne destek olmadı eşim 20bin de üstüne harcadı eşimde tabi düğün masrafı birlikte 45bin kredi var annem de bunu hazmedemiyor sürekli işte ona sen bakıyorsun bi de sözün geçmiyor die sürekli beni dolduruyor bende doluyorum söyledikleri doğru die.
ben evliyken daha tayini yanıma çıkmamışken uzakta yaşarken harcamış bunu yani evliydik zaten.iyi cesaret etmisiniz böyle bir adamla evlenmeye.20 bin tl parayı nasıl harcamış?
ben evliyken daha tayini yanıma çıkmamışken uzakta yaşarken harcamış bunu yani evliydik zaten.
evet hani eşimin ailesi zaten maddi destek olmamış bi de eşim böyle harcayınca annem çıldırıyor yani sen bir erkeğe baktıktan sonra alacak adam çok die başımın etini yiyor ki ben bir şans daha verdim harcadığı para eşimin 6 aylık maaşı çünkü. bir evliliği bir olayla yıkmak istemedim ki o donemde annemde ayrıl demedi artık maaşını hesaplarını bana bıraktı eşim çünkü güvenip devam etmezdm hesapları benm kontrolümde. ama annem şimdi ufacık sıkıntıda eşinin bu yaptıklarına karşılık kuzu olması her dediğimizi yapması lazım bir de surat asıyor kim bu die annem sinirleniyor bazen de hak veriyorum eşim yaptıklarından ötürü çok utanma duygusu içinde deil ztn bunalıma girme nedenim bu eşim bu hatayı yapmasaydı da ben anneme sölemeseydim şimdi savunmaya kalktığımda bu adamımı bana savunuyorsun diyornasıl harcamış ki gerçekten insanların içinde kalıcı bir güvensizlik oluşması çok normal.annem şimdi hep kafasında bu soru işaretiyle yaşıyordur ve tekrar olur mu diye korkuları vardır.anneni çok iyi anlıyorum.bir kere guven yıkılınca kolay kolay tamir edilmiyor.gerçekten size kolay gelsin.anneniz için de zor bir durum böyle kuşkularla yaşamak bence ondan size boşan felan demesi.
Tamam da sürekli böyle yaptın diyerek evlilik devam etmez kievet hani eşimin ailesi zaten maddi destek olmamış bi de eşim böyle harcayınca annem çıldırıyor yani sen bir erkeğe baktıktan sonra alacak adam çok die başımın etini yiyor ki ben bir şans daha verdim harcadığı para eşimin 6 aylık maaşı çünkü. bir evliliği bir olayla yıkmak istemedim ki o donemde annemde ayrıl demedi artık maaşını hesaplarını bana bıraktı eşim çünkü güvenip devam etmezdm hesapları benm kontrolümde. ama annem şimdi ufacık sıkıntıda eşinin bu yaptıklarına karşılık kuzu olması her dediğimizi yapması lazım bir de surat asıyor kim bu die annem sinirleniyor bazen de hak veriyorum eşim yaptıklarından ötürü çok utanma duygusu içinde deil ztn bunalıma girme nedenim bu eşim bu hatayı yapmasaydı da ben anneme sölemeseydim şimdi savunmaya kalktığımda bu adamımı bana savunuyorsun diyor
evet hani eşimin ailesi zaten maddi destek olmamış bi de eşim böyle harcayınca annem çıldırıyor yani sen bir erkeğe baktıktan sonra alacak adam çok die başımın etini yiyor ki ben bir şans daha verdim harcadığı para eşimin 6 aylık maaşı çünkü. bir evliliği bir olayla yıkmak istemedim ki o donemde annemde ayrıl demedi artık maaşını hesaplarını bana bıraktı eşim çünkü güvenip devam etmezdm hesapları benm kontrolümde. ama annem şimdi ufacık sıkıntıda eşinin bu yaptıklarına karşılık kuzu olması her dediğimizi yapması lazım bir de surat asıyor kim bu die annem sinirleniyor bazen de hak veriyorum eşim yaptıklarından ötürü çok utanma duygusu içinde deil ztn bunalıma girme nedenim bu eşim bu hatayı yapmasaydı da ben anneme sölemeseydim şimdi savunmaya kalktığımda bu adamımı bana savunuyorsun diyor
annemde zaten ufacık savunma da bu adamı ve ailesini bana sakın savunma diye direk tepki halinde. bende zaten bu olaylardan anneme çok üzülüyorum aşırı beni sahiplenme duygusu ve üzülmemem için sürekli bi kontrol ve yönlendirme yapıyor. sen eşine yüz verdikçe o bir darbe daha atacak sana die beni eşimden de tabi uzaklaştırıyor. sürekli şüpheci olmamı tırnaklarımı geçirmemi istiyor düşünmekten ortada kalmaktan çok yoruldum. hani tabi bakıyorum bazı damatlara kayınvalidesini yağlıyor ballıyor eşim annemden rahatsız ve ona sıcak davranmıyor annemde hem kızımın maaşını yiyor die bakıyor ve onca para harca(20bin) maaşıyla düğün eşya alsın eşimin maaştan yani kredi olduğu için 900 tl felan kalıyor. benm maaşla kira araba parası odüyorum. annemde bunlara çok sinirli işte.yani kızım var, ve kızımın böyle bir eşi olsa gerçekten kafaya takar bunalıma girerdim.anneniz biraz bunalıma girmiş ve bunları kendine çok dert etmiş.annenizi bir şekilde hem rahatlatmak hem tedavi etmek lazım.çünkü belli bir yaştan sonra vucudu strese dayanamayacak mesela benim annem sırf stres yuzunden romatoid artrit oldu.bir nevi kanser ve akciğerinin %70 ini kaybetti.kocanızı çok düşünmeyin annenizi bu dertten kurtarın
annemde zaten ufacık savunma da bu adamı ve ailesini bana sakın savunma diye direk tepki halinde. bende zaten bu olaylardan anneme çok üzülüyorum aşırı beni sahiplenme duygusu ve üzülmemem için sürekli bi kontrol ve yönlendirme yapıyor. sen eşine yüz verdikçe o bir darbe daha atacak sana die beni eşimden de tabi uzaklaştırıyor. sürekli şüpheci olmamı tırnaklarımı geçirmemi istiyor düşünmekten ortada kalmaktan çok yoruldum. hani tabi bakıyorum bazı damatlara kayınvalidesini yağlıyor ballıyor eşim annemden rahatsız ve ona sıcak davranmıyor annemde hem kızımın maaşını yiyor die bakıyor ve onca para harca(20bin) maaşıyla düğün eşya alsın eşimin maaştan yani kredi olduğu için 900 tl felan kalıyor. benm maaşla kira araba parası odüyorum. annemde bunlara çok sinirli işte.
kabul etmez annem öle doktoru psikoloğu felanhaklı kadın.anneni bir psikiyatriste götürsen, kadıncagız biraz daha kolay atlatabilir bu süreci
2,5 yıldırSiz ne kadarlik evlisiniz?