Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

sen hata yapıyosun annenle aranda gecen her konusmayı esine söyleme bosan dedi diye söylemek zorundamısın babamda esimi istemez sevme asalamalar hakaretler ama ben esime söylemem bagzı seyler gizli kalır seni yakıstıramamıstır beyenmemistir damadı olur böyle seyler yanii

şimdi burada fikir uyuşmazlığımız var limoncu28 ile. onu da takip ediyor ve konularını okuyorum. ailesinden şikayetçidir genelde o da. özellikle babasından. ama kocam babama laf etmedi die kocasına sinirlenir. oldukça ünlü bir üye. genelde sonunda, burada limoncu suçlu bulunur. o da zor durumda

kocanız ay bu kadının annesi çok konuşuyor beni kötülüyor kızının arkasında duruyor, ay ayağımı denk alayım filan demez. yok öyle bir dünya. koca koca insanlarız. kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor şu dünya da. "ehh annen orda kapı orda der kalırsınız. annenizde size bak nasıl geldin sözüme döndün bana der de, ben çok konuştum kızımın yuvasını dağıttım demez." keza eşiniz çok olumlu konuşuyor size karşı. tavırları da iyi diyorsunuz.

sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm ve o yüzden bu kadar uzun yazıyorum. burada iyi niyetli olan anneniz değil. aksi halde kardeşinizde tavır takınmazdı.
ne olur az daha güçlü olun. annenizin bu kadar dolduruşuna gelmeyin.
ayrıca annenize ayrı kocanıza ayrı da konuşup da ikili oynamayın. siz kendi aklınızda doğruyu bulursunuz zaten. ama annene karşı nolur daha dik dur. gel bize konu aç, özelden mesaj at dinleriz seni, fikir veririz ama anneni dinlersen bunalım bir lohusa tüm bu süreçten etkilenmiş huzursuz bir bebek ve saçma bir özel hayatınız olacak.

yani oluyo boyle seyler o degilde erkegin annesi ayril bosa diyince kotu kizlarin anneleri ayril diyince cok fazla tepki gosterilmiyo farkindamisin.
evet kardeşim var böyle belli saçma sapan bazı şeyler aslında haklılıga bakmak lazım yada diğer nedenlere e bide yuva ya bu bazı aileler gerek kız gerek erkek tarafı olsun herseye müdahale ediyorlar tamam karıscakları zamanda olur elbette ama neden rahat bırakmazlar anlamiyom

ahh cnm sagol takipcimmissn :)))
valla kız gene ii ailesi var benim hic öyle ailem olmadı halamın kızı ünide okurken halam 300 500 fatura gelirdi eve elektrikci gelmis diye halam 1 saat evden cepi kapatmamıstı mesela ama annemi arasam benden konusur kendi ararsa kapatır yani uzun konusmaz sesimden anlamaz gereksiz para diye düsünür oysa bi 3 dakika konussa arasa ne kadar mutlu olucam
annesini ben haklı buluyorum valla kızının hamile olması onu kapıya atmasını gerektirmez ayrıca cok erkek öyle erger ailesi arkasında olursa bisey demez dersede alır cvbını modunf abide kızın meslegi ii sanırım esi bunu kullaıyor olabilir annesi bunu hazmedemez dogal bisey yani

aynen öyle cnm ne olursa olsun seni ezdirmek istemiyo bellki kı bide mevkin ii sanırım esin bunu kullanıyor olabilir sende asıtan gözün kör olablir yanii
ama ben şu doğum aradan çıksın diye gerekirse tmm doğum yapayım önümüze bakarız desem de bana karşı kin ve feryat bitmiyor doğuma kesinlikle gelmeyecek ya ben annemin evine gidip doğum yaapcam ya da tek burda kalacağım

kendi evimi ev ve yuva olarak görmememi eşimin adam olması için bunları yapmamın doğru olduğunu söylüyor. artık ne doğru deil bunalıma girmiş durumdayım özellikle doğuma 3,4 hftam kaldı bu kadar ciddi hamleler yapmak istemiyorum doğumu yapayım ondan sonra düşünelim diyorum ama annemin öfkesi dinmediğinden tekrar kavga çıkıyor aramızda bende insanım susup hep tmm demekten yoruluyorum ve bende de başlıyor yeter artık görüşmüyorsan gelme ben tek doğum yaparım die isyan ettm bugun

kk okuyup seni takip etmeyen mi var şekerim. ciddi bir popülasyonun var şu sitede. ama sen kaçarak evlendin. baban hala triplerde. kardeşine yapılan davranışa, kuzenlerine, eşine, annene, eşinin akrabalarına kızıyorsun. bir çoğunda haklı bir çoğunda haksızsın.

ama burada ki durum farklı. konu sahibi sizin koşullarınızda, annesi de aileniz şeklinde değil.

yaa aslında bence esin cin fikirli onun demesi lazım askım karıcım bak dogum yapıcaksın annei arayalım yada orayamı gitsek sende rahat edersin hem sana yardımcı olur demesi lazım esinin
ayrıca dogumdan sonra annenin yanına gitmende mantıklı yani kimin yanına gidicen bence esini kadındır hatta sert bi sekılde bastakileri söyle onun demesi lazımken sen arada kalmıssın yazık

benim esim simdiden ailemin evi cok büyük hala bekar odan durur gittim mi kalırım esim der son aylarında annende kalırız askım diye bizimkilerde istemiyo esime bunu nasıl derim diye düsünüyorum millet böyle damat ister bizimkiler damat bizim evde yatmasın der o yüzden kıymetini bil annenin keske her daim yanımda olan annem olsa 1 telefonla yanıma gelse

benim ev annemin evine 5 dakıka uzaklıkta gelsinler diye ne isterlerse alıyorum pastas tatlısı mangalı yiyicegi yani millee bunun onda birini desen aman gelirim der ben yeterki rahat etsinler canları ne cekerse yesinler diyorum geneden 10 da 1 gelirler

cnm insnaın ailesinin arkdasında olması felaket bi manevi güctür annesinin 1 telefon yanında olup gelmesi cok baska bisey esi ayıp etmıs bak üste baska bi yorym yaptım onu oku aslındna esinin demesi lazım karıcım dogum yapıcam anneni arasaklı odamı yapsak yoksa hep birlket 1 ay tasıncakmı diye

mutlaka bir psikoloğa gidin. ilaç alıyorum demişsiniz umarım bir uzman gözetimindedir bunlar.
siz kendiniz bir bireysiniz ve sürekli halat yarışı gibi çekiştirmelerine izin vermeyin.

bence gelmezsen gelme demekle doğuyu yapmışsınız. başta çok üzülebilirsiniz ama doğru tavrı takındıkça annenizde kendine gelir. annelik evladını sürekli tehdit etmek değildir. bunu öğrenmeli. tansiyonu çıkar şimdi sizinki de çıkmış olsun. haber geldiğinde. sizi kaybetme korkusunu yaşasın çünkü siz en çok bundan korkuyorsunuz.

zaten ben anneme eşimi öyle savunup karşıma almadım hiçbirzaman. kamuda müh olarak çalışıyoruz eşimde bende ama huzur hayatta herşeyden önemli. şuanki yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın

doğru kabuldür annesinin yanında olması büyük manevi güçtür. ama bu kadın güç vermiyor ki. sürekli kötülüyor. hadi doğum oldu anneye oda açıldı. sence bu anne kızına ve damadına gün yüzü gösterir mi? Maazallah annenin sütü kesilse vebali kimin olacak? damada, konu sahibine çocuğa bakamadın dokunma dese, sonuçta ilk çocuk büyük acemilik. her yapılan göze batar başa kakılırsa annenin lohusalık psikolojisi ne olacak?

anne değil maşallah kaynanatör gelmiş eve denmez mi?

bu arada damat konu sahibini kovmuyor ki, sen git istersen dior. adam yapıcı yani. sevilmediği yerde olmamak onunda en doğal hakkı. aynı bizim gibi

iyi de ailen sana evlenirken yardım ettimi.. etmediyse bence erkek tarafından da beklememek lazım..

iyide ne olursa olsun damadın ilk günlerinden esinin yanında olması lazım sezeryanmı ytapıcak bilmem ama benim arkdaslarım camasırımı bile 1 hafta esim kaldırdır beni tuvalete götürdü dedi 10 gün eside sabrettsin hep kadınlarmı kaynananya hizmet edicek bi kerede damat etsin

ben söylemedim annem bağırarak konuşuyor engel olamıyorum eşimde hepsini duydu telefonu açmasam annem daha çok öfkeleniyor.

annesi olmayan, yurtdışında bir başına kalıp doğuran nice insan var. onların da işleri tıkır tıkır işliyor.
asıl eş yapsın dediklerinizi. zorunluluk yoksa ne kv gelsin ne anne. baba da baba olmayı öğrensin, derhal adapte olsun bebeğe ve anne olmuş eşe. dünyada ilk biz doğurmuyoruz ya.

ama anne olumlu bir kadın olaydı istiyorsa 6 ay kalsın derdim. sizinle bakış açılarımızın çakıştığı husus bu.
damat normal anne anormal bu vakada.

Kimse kusura bakmasın ama eşinde bir kabahat yok. Ne yapsın adam. Sizin olayınızla konu sahibesinin olayı aynı şey değil. Burada kızını yönlendirmek isteyen bir anne var ve kızı hamile. Hangi vicdana sığar mutlu bir evliliği yıkmaya çalışmak?

Bu resmen bir vebaldir. Ayrıca annesi damadım gelsin bizde kalsın oh ne güzel demiyor dikkatli okursanız, sen buraya geleceksin kocan seviyorsa oda gelir diyor. Yani bir dayatma var. Çünkü gelmezse sevmiyor gördün mü haklıyım ben diyecek.

Kimse kimseye de yardım etmek zorunda değildir. Zaten annenizin kininin sırf bu yüzden olduğunu sanmıyorum. Kendisi idareyi ele geçirip eşinizi ve sizi elinin altında tutmak istiyor. böyle olunca eş ne yapsın? Kadın olarak kayınvalidemiz böyle dese ağzımıza geleni sayarız öyle değil mi?
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Anneniz fazla müdahaleci ve şu halinizde sizi resmen ruhsal bunalıma sokuyor. Çocuğunu düşünen hangi anne bunu yapar?

Bazen maalesef aileler çocuklarının da ayrı bir aile olduklarını büyüdüklerini kabul edemiyorlar. Siz başkasıyla da evlenseniz anneniz kaşının üzerinde gözü avr deyip takacak.
Yapacağınız en güzel şey eşinize hiçbirşey yansıtmayıp annenize mesafe koymak olur. sizin yumuşak karnınızı bildiği için muhtemelen böyle davranıyor. Evliliğiniz iyi olmasa zaten sizde çekmezsiniz. Eşinize karşı soğuk davranacak hiçbirşey yok. rica ediyorum akıllı davranın. Bir yuva kolay kurulmuyor.

valla hamile haliyle bile sahıp cıkmıssa bu kızın sırtı yere gelmez eside anlasın en ufak bi kavgada bu kızın ailesi arkadasında diye

Iyide adam eşine kötü davranmiyor ki? Kaynana damat kendisine 2 kere soğuk davrandı diye ortaligi ayağa kaldırmış. Büyükler biraz yapıcı olmalı,ailenin kızın arkasında olmasiyla durumun ne alakası var? Burda hatalı olan tamamen annenin tavrı. Arkasında durmakla huzuru bozmak arasında çok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…