sen hata yapıyosun annenle aranda gecen her konusmayı esine söyleme bosan dedi diye söylemek zorundamısın babamda esimi istemez sevme asalamalar hakaretler ama ben esime söylemem bagzı seyler gizli kalır seni yakıstıramamıstır beyenmemistir damadı olur böyle seyler yaniibu ay annemin akşam arayıp ta beni ağlatmalarına eşimde şahit oldu. eşimin görmesini anneme karşı dolmasını hiç istemiyordum ama engelleyemedim. eşim doğal olarak bir anne 8 aylık hamile kızına ayrıl nasıl der nasl bu kadar ağlatır aklım almıyor die konuştu ama yine de git kal annen istediğin kdr görüş ben buna bişey diyemem dedi. ben annemin hakaretlerine okadar doldum ki çok ağrıma gidiyor haketmeden hayırsız evlat adi denmesi beni çok yaraladı içimden annemi aramak gelmiyor ama olaylar büyüyor tekrar annemi arıyıp alttan alıyorum. çok zor durumdayım
evet kardeşim var böyle belli saçma sapan bazı şeyler aslında haklılıga bakmak lazım yada diğer nedenlere e bide yuva ya bu bazı aileler gerek kız gerek erkek tarafı olsun herseye müdahale ediyorlar tamam karıscakları zamanda olur elbette ama neden rahat bırakmazlar anlamiyomyani oluyo boyle seyler o degilde erkegin annesi ayril bosa diyince kotu kizlarin anneleri ayril diyince cok fazla tepki gosterilmiyo farkindamisin.
ben tam anlayamadım annemin mi doğru olduğunu yanımda olduğunu düşünüyorsunuzvalla hamile haliyle bile sahıp cıkmıssa bu kızın sırtı yere gelmez eside anlasın en ufak bi kavgada bu kızın ailesi arkadasında diye
aynen öyle cnm ne olursa olsun seni ezdirmek istemiyo bellki kı bide mevkin ii sanırım esin bunu kullanıyor olabilir sende asıtan gözün kör olablir yaniiben tam anlayamadım annemin mi doğru olduğunu yanımda olduğunu düşünüyorsunuz
ahh cnm sagol takipcimmissn :)))şimdi burada fikir uyuşmazlığımız var limoncu28 ile. onu da takip ediyor ve konularını okuyorum. ailesinden şikayetçidir genelde o da. özellikle babasından. ama kocam babama laf etmedi die kocasına sinirlenir. oldukça ünlü bir üye. genelde sonunda, burada limoncu suçlu bulunur. o da zor durumda
kocanız ay bu kadının annesi çok konuşuyor beni kötülüyor kızının arkasında duruyor, ay ayağımı denk alayım filan demez. yok öyle bir dünya. koca koca insanlarız. kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor şu dünya da. "ehh annen orda kapı orda der kalırsınız. annenizde size bak nasıl geldin sözüme döndün bana der de, ben çok konuştum kızımın yuvasını dağıttım demez." keza eşiniz çok olumlu konuşuyor size karşı. tavırları da iyi diyorsunuz.
sizin durumunuza gerçekten çok üzüldüm ve o yüzden bu kadar uzun yazıyorum. burada iyi niyetli olan anneniz değil. aksi halde kardeşinizde tavır takınmazdı.
ne olur az daha güçlü olun. annenizin bu kadar dolduruşuna gelmeyin.
ayrıca annenize ayrı kocanıza ayrı da konuşup da ikili oynamayın. siz kendi aklınızda doğruyu bulursunuz zaten. ama annene karşı nolur daha dik dur. gel bize konu aç, özelden mesaj at dinleriz seni, fikir veririz ama anneni dinlersen bunalım bir lohusa tüm bu süreçten etkilenmiş huzursuz bir bebek ve saçma bir özel hayatınız olacak.
ama ben şu doğum aradan çıksın diye gerekirse tmm doğum yapayım önümüze bakarız desem de bana karşı kin ve feryat bitmiyor doğuma kesinlikle gelmeyecek ya ben annemin evine gidip doğum yaapcam ya da tek burda kalacağımaynen öyle cnm ne olursa olsun seni ezdirmek istemiyo bellki kı bide mevkin ii sanırım esin bunu kullanıyor olabilir sende asıtan gözün kör olablir yanii
ahh cnm sagol takipcimmissn :)))
valla kız gene ii ailesi var benim hic öyle ailem olmadı halamın kızı ünide okurken halam 300 500 fatura gelirdi eve elektrikci gelmis diye halam 1 saat evden cepi kapatmamıstı mesela ama annemi arasam benden konusur kendi ararsa kapatır yani uzun konusmaz sesimden anlamaz gereksiz para diye düsünür oysa bi 3 dakika konussa arasa ne kadar mutlu olucam
annesini ben haklı buluyorum valla kızının hamile olması onu kapıya atmasını gerektirmez ayrıca cok erkek öyle erger ailesi arkasında olursa bisey demez dersede alır cvbını modunf abide kızın meslegi ii sanırım esi bunu kullaıyor olabilir annesi bunu hazmedemez dogal bisey yani
yaa aslında bence esin cin fikirli onun demesi lazım askım karıcım bak dogum yapıcaksın annei arayalım yada orayamı gitsek sende rahat edersin hem sana yardımcı olur demesi lazım esininama ben şu doğum aradan çıksın diye gerekirse tmm doğum yapayım önümüze bakarız desem de bana karşı kin ve feryat bitmiyor doğuma kesinlikle gelmeyecek ya ben annemin evine gidip doğum yaapcam ya da tek biziurda kalacağım
cnm insnaın ailesinin arkdasında olması felaket bi manevi güctür annesinin 1 telefon yanında olup gelmesi cok baska bisey esi ayıp etmıs bak üste baska bi yorym yaptım onu oku aslındna esinin demesi lazım karıcım dogum yapıcam anneni arasaklı odamı yapsak yoksa hep birlket 1 ay tasıncakmı diyekk okuyup seni takip etmeyen mi var şekerim. ciddi bir popülasyonun var şu sitede. ama sen kaçarak evlendin. baban hala triplerde. kardeşine yapılan davranışa, kuzenlerine, eşine, annene, eşinin akrabalarına kızıyorsun. bir çoğunda haklı bir çoğunda haksızsın.
ama burada ki durum farklı. konu sahibi sizin koşullarınızda, annesi de aileniz şeklinde değil.
kendi evimi ev ve yuva olarak görmememi eşimin adam olması için bunları yapmamın doğru olduğunu söylüyor. artık ne doğru deil bunalıma girmiş durumdayım özellikle doğuma 3,4 hftam kaldı bu kadar ciddi hamleler yapmak istemiyorum doğumu yapayım ondan sonra düşünelim diyorum ama annemin öfkesi dinmediğinden tekrar kavga çıkıyor aramızda bende insanım susup hep tmm demekten yoruluyorum ve bende de başlıyor yeter artık görüşmüyorsan gelme ben tek doğum yaparım die isyan ettm bugun
zaten ben anneme eşimi öyle savunup karşıma almadım hiçbirzaman. kamuda müh olarak çalışıyoruz eşimde bende ama huzur hayatta herşeyden önemli. şuanki yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasınahh cnm sagol takipcimmissn :)))
valla kız gene ii ailesi var benim hic öyle ailem olmadı halamın kızı ünide okurken halam 300 500 fatura gelirdi eve elektrikci gelmis diye halam 1 saat evden cepi kapatmamıstı mesela ama annemi arasam benden konusur kendi ararsa kapatır yani uzun konusmaz sesimden anlamaz gereksiz para diye düsünür oysa bi 3 dakika konussa arasa ne kadar mutlu olucam
annesini ben haklı buluyorum valla kızının hamile olması onu kapıya atmasını gerektirmez ayrıca cok erkek öyle erger ailesi arkasında olursa bisey demez dersede alır cvbını modunf abide kızın meslegi ii sanırım esi bunu kullaıyor olabilir annesi bunu hazmedemez dogal bisey yani
cnm insnaın ailesinin arkdasında olması felaket bi manevi güctür annesinin 1 telefon yanında olup gelmesi cok baska bisey esi ayıp etmıs bak üste baska bi yorym yaptım onu oku aslındna esinin demesi lazım karıcım dogum yapıcam anneni arasaklı odamı yapsak yoksa hep birlket 1 ay tasıncakmı diye
iyi de ailen sana evlenirken yardım ettimi.. etmediyse bence erkek tarafından da beklememek lazım..Biz evlenirken herşeyi kendimiz aldık ikimizde kamudayız düğünü felan eşim kendi yaptı ailelerden destek almadık annem ailesindende gıcık alıyor yardmcı olmadılar diye sürekli onlara olan nefreti laf sölemesi beni çok yordu eşimin bir de başka şehirde yaşarken evliydik ama birarada deildik 20bin tl para harcamış ve bunu ailem biliyor o donemde üzüntüden aileme anlattım ancak ben arayı düzeltsem de annem çok sinirli ve eşimin ufacık kusuru batıyor anneme , eşimin ailesine gelince karışan eden insanlar deiller pek gelmezler onlarda şehir dışı. Onlarda düğüne destek olmadı eşim 20bin de üstüne harcadı eşimde tabi düğün masrafı birlikte 45bin kredi var annem de bunu hazmedemiyor sürekli işte ona sen bakıyorsun bi de sözün geçmiyor die sürekli beni dolduruyor bende doluyorum söyledikleri doğru die.
iyide ne olursa olsun damadın ilk günlerinden esinin yanında olması lazım sezeryanmı ytapıcak bilmem ama benim arkdaslarım camasırımı bile 1 hafta esim kaldırdır beni tuvalete götürdü dedi 10 gün eside sabrettsin hep kadınlarmı kaynananya hizmet edicek bi kerede damat etsindoğru kabuldür annesinin yanında olması büyük manevi güçtür. ama bu kadın güç vermiyor ki. sürekli kötülüyor. hadi doğum oldu anneye oda açıldı. sence bu anne kızına ve damadına gün yüzü gösterir mi? Maazallah annenin sütü kesilse vebali kimin olacak? damada, konu sahibine çocuğa bakamadın dokunma dese, sonuçta ilk çocuk büyük acemilik. her yapılan göze batar başa kakılırsa annenin lohusalık psikolojisi ne olacak?
anne değil maşallah kaynanatör gelmiş eve denmez mi?
bu arada damat konu sahibini kovmuyor ki, sen git istersen dior. adam yapıcı yani. sevilmediği yerde olmamak onunda en doğal hakkı. aynı bizim gibi
ben söylemedim annem bağırarak konuşuyor engel olamıyorum eşimde hepsini duydu telefonu açmasam annem daha çok öfkeleniyor.sen hata yapıyosun annenle aranda gecen her konusmayı esine söyleme bosan dedi diye söylemek zorundamısın babamda esimi istemez sevme asalamalar hakaretler ama ben esime söylemem bagzı seyler gizli kalır seni yakıstıramamıstır beyenmemistir damadı olur böyle seyler yanii
iyide ne olursa olsun damadın ilk günlerinden esinin yanında olması lazım sezeryanmı ytapıcak bilmem ama benim arkdaslarım camasırımı bile 1 hafta esim kaldırdır beni tuvalete götürdü dedi 10 gün eside sabrettsin hep kadınlarmı kaynananya hizmet edicek bi kerede damat etsin
yaa aslında bence esin cin fikirli onun demesi lazım askım karıcım bak dogum yapıcaksın annei arayalım yada orayamı gitsek sende rahat edersin hem sana yardımcı olur demesi lazım esinin
ayrıca dogumdan sonra annenin yanına gitmende mantıklı yani kimin yanına gidicen bence esini kadındır hatta sert bi sekılde bastakileri söyle onun demesi lazımken sen arada kalmıssın yazık
benim esim simdiden ailemin evi cok büyük hala bekar odan durur gittim mi kalırım esim der son aylarında annende kalırız askım diye bizimkilerde istemiyo esime bunu nasıl derim diye düsünüyorum millet böyle damat ister bizimkiler damat bizim evde yatmasın der o yüzden kıymetini bil annenin keske her daim yanımda olan annem olsa 1 telefonla yanıma gelse
benim ev annemin evine 5 dakıka uzaklıkta gelsinler diye ne isterlerse alıyorum pastas tatlısı mangalı yiyicegi yani millee bunun onda birini desen aman gelirim der ben yeterki rahat etsinler canları ne cekerse yesinler diyorum geneden 10 da 1 gelirler
valla hamile haliyle bile sahıp cıkmıssa bu kızın sırtı yere gelmez eside anlasın en ufak bi kavgada bu kızın ailesi arkadasında diye