sizin aileniz ne kadar yardım ettı dugununuz içinBiz evlenirken herşeyi kendimiz aldık ikimizde kamudayız düğünü felan eşim kendi yaptı ailelerden destek almadık annem ailesindende gıcık alıyor yardmcı olmadılar diye sürekli onlara olan nefreti laf sölemesi beni çok yordu eşimin bir de başka şehirde yaşarken evliydik ama birarada deildik 20bin tl para harcamış ve bunu ailem biliyor o donemde üzüntüden aileme anlattım ancak ben arayı düzeltsem de annem çok sinirli ve eşimin ufacık kusuru batıyor anneme , eşimin ailesine gelince karışan eden insanlar deiller pek gelmezler onlarda şehir dışı. Onlarda düğüne destek olmadı eşim 20bin de üstüne harcadı eşimde tabi düğün masrafı birlikte 45bin kredi var annem de bunu hazmedemiyor sürekli işte ona sen bakıyorsun bi de sözün geçmiyor die sürekli beni dolduruyor bende doluyorum söyledikleri doğru die.
Bence esinle aranda sorun yoksa anneni karsina al ve net bir sekilde konus. Sana iyi bir damat olmayabilir belki bu konuda haklisindir da ama bana iyi bir es de. Ve de annenin soylenmesinin seni olumsuz etkilediğini belirt. Aileler icin en temel husus evlatlarinin mutlulugu olmalidir annenize bunu hatirlatin ve mutlu oldugunuzu kendisi soylenmeyi birakirsa daha da mutlu olacaginizi soyleyin. Anneniz esinizin kuklasi oldugunuzu soyluyor ama bir yandan da sizi kendi kuklasi yapmaya calisiyor. Bence eger eşinle mutlu isen annenin daha fazla yorum yapmasina izin verme. Yine annenle gorus sevgini ilgini azaltma ama her boyle bir konu actiginda ben artik bu konulari konusmak istemiyorum deyip net bir sekilde konuyu kapat.
beb böyle diyip direndiğimde evlâtlıktan siliyor annen yok artk deyip siliyor kocandan kaçıp bana geleceksin ailende onlar artk diyor yani eşin beni sevmiyorsa seni de sevmiyor bunu unutma die aklımı okdr karıştırıyor ki.Bence esinle aranda sorun yoksa anneni karsina al ve net bir sekilde konus. Sana iyi bir damat olmayabilir belki bu konuda haklisindir da ama bana iyi bir es de. Ve de annenin soylenmesinin seni olumsuz etkilediğini belirt. Aileler icin en temel husus evlatlarinin mutlulugu olmalidir annenize bunu hatirlatin ve mutlu oldugunuzu kendisi soylenmeyi birakirsa daha da mutlu olacaginizi soyleyin. Anneniz esinizin kuklasi oldugunuzu soyluyor ama bir yandan da sizi kendi kuklasi yapmaya calisiyor. Bence eger eşinle mutlu isen annenin daha fazla yorum yapmasina izin verme. Yine annenle gorus sevgini ilgini azaltma ama her boyle bir konu actiginda ben artik bu konulari konusmak istemiyorum deyip net bir sekilde konuyu kapat.
Keşke ben sizin dediklerinizidediğimde annem anlayış gösterse. Tamamen kendinden yana olmazsam saygı duymuyor sözlerime kendi eşimi nasıl görüyorsabende öyle görüp kabul etmem gerekiyor diyorum ya tmm anne hepsi doğru anne demem şart bunları da yapıyorum bu sefer iç dünyamda psikolojim alt üst oluyor ezildiğim fikrilerimi söyleyemediğimdenAnneniz yanlis yapiyor.Siz evliliginizden memnun, esinizle mutluysaniz kulak tikayin.Sonu gelmeyecekse annenizin yorumlarinin, kibarca ama net olarak bu evlilikte mutlu oldugunuzu annenizin yorumlarinin sizi cok uzdugunu ifade edin.
O zaman bu sizin sorununuz olmamali.Mutlu yuvanizi anneniz mutlu olsun diye yikip yavrunuzu yanliz buyutmek icinize sinecek mi?Keşke ben sizin dediklerinizidediğimde annem anlayış gösterse. Tamamen kendinden yana olmazsam saygı duymuyor sözlerime kendi eşimi nasıl görüyorsabende öyle görüp kabul etmem gerekiyor diyorum ya tmm anne hepsi doğru anne demem şart bunları da yapıyorum bu sefer iç dünyamda psikolojim alt üst oluyor ezildiğim fikrilerimi söyleyemediğimden