Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

kendini hakli gostermeye calisiyo ama kizinin yuvasini yikmasini soyluyo arkadasa
Evet canm sağlıklı bi düşünce değil tabikide allah arkadaşın yardımcısı olsun ama buna dur demezse sorun dahada büyük bi hal alcak gibi gözüküyor canm ya hamile bide kız oluyo işte bole şeyler ya:KK43:

Evet canm sağlıklı bi düşünce değil tabikide allah arkadaşın yardımcısı olsun ama buna dur demezse sorun dahada büyük bi hal alcak gibi gözüküyor canm ya hamile bide kız oluyo işte bole şeyler ya:KK43:
yani oluyo boyle seyler o degilde erkegin annesi ayril bosa diyince kotu kizlarin anneleri ayril diyince cok fazla tepki gosterilmiyo farkindamisin.

Annenin akli melekeleri yerinde değil sanırım bi psikoloğa gitsin senin yuvanı yukınca ne olacak dana huzur mu verecek sanıyosun

Konu sahibi şimdi komple okudumda annene lafım yok şaka gibisin.konun gerçek mi şaibeli.

Bu Anneler çıldırmış olmalı. Damat iki soğuk davrandı diye hamile kızına insan böyle şeyler söyler mi yaa, hatta hamile değilse de söylemez insan evladını doldurup evdeki huzurunu kaçırır mi hiç ne kadar ayıp bişey. Allah aşkına rica ediyorum annenizin gazina gelip eşinize soğuk davranmayin. Burda kendi ailesi yüzünden sevgilisinden nişanlısindan karisindan soğuyan adamların hikayesini yorumlarken söyle karaktersizmis böyle ailesinin ağzına bakan gazina gelen bu yaşta insan olurmuymus diyoruz. Ama ben bu sayfa da gördüm ki bu tür özellikler bi tek erkeklere özgü değilmış kadınlarda yapiyormus ve bu çok kötü bi durum. Hakliyi haksizi ayirabilin ve söylenmemesi gerekeni soyleyeni bi fark edin çok rica ediyorum. Nasıl olurda bir anne kızının huzurunu bozan böyle Cümleler kurar demiyorsunuzda eşinizden soguyorsunuz ben gerçekten anlam veremiyorum.

Ayrıca esiniz dört dörtlük biri olmayabilir ama annenize kızdigi için "annen bidaha bu eve gelmicek, bi daha annenle gorusmiceksin " demiyosa ki belli ki demiyor, anneniz kadar Kötü düşünceli biri de değil demektir. Yine de bir kaynana değil damat yani suan.

Annen bahsettigin hemen her konuda haksiz. Seni silmekle mi tehdit ediyor kriz mi geciriyor onun aynasi ol. Sen tehdit et once sen kriz gecir. Bir sure arama sorma. Evet anneniz asiri bencil doktorluk bir ruhi bunalima sahip. Zorla tedavi ettiremezsiniz ama akli melekeleri bencillikten baska bir seye cakismayan annenizin fikri ile de kocaniza karsi haksizlik yapmayin. 3 gun sonra sizde anne olacaksiniz ve cocugunuza ananen boyle istedi diye ornek olamazsiniz.

Annenizin lafi ile baskalarina kotuluk yapacaksaniz, olaydaki masum esinize kotu gozle bakacaksaniz sizde doktorluksunuz derim.

Esin yeni dogmus bebegiyle evinde kalmak ister. O neymis baska yerde dogur 1 ay yazlikta annenle kal. Kocaniz sonuna kadar hakli. Ben esinizin yerinde olsam (ki benimde dogumuma 1 ay kaldi, halden anlarim yani) hayatta gondermezdim seni annenin yanina.

Annen bahsettigin hemen her konuda haksiz. Seni silmekle mi tehdit ediyor kriz mi geciriyor onun aynasi ol. Sen tehdit et once sen kriz gecir. Bir sure arama sorma. Evet anneniz asiri bencil doktorluk bir ruhi bunalima sahip. Zorla tedavi ettiremezsiniz ama akli melekeleri bencillikten baska bir seye cakismayan annenizin fikri ile de kocaniza karsi haksizlik yapmayin. 3 gun sonra sizde anne olacaksiniz ve cocugunuza ananen boyle istedi diye ornek olamazsiniz.

Annenizin lafi ile baskalarina kotuluk yapacaksaniz, olaydaki masum esinize kotu gozle bakacaksaniz sizde doktorluksunuz derim.

Esin yeni dogmus bebegiyle evinde kalmak ister. O neymis baska yerde dogur 1 ay yazlikta annenle kal. Kocaniz sonuna kadar hakli. Ben esinizin yerinde olsam (ki benimde dogumuma 1 ay kaldi, halden anlarim yani) hayatta gondermezdim seni annenin yanina.
zaten eşim gitmemi istemiyor 1 aylık bebekle bu yaz evde geçirelim dedi ama benm annem bunu asla kabul edecek biri deil ve eşinin dizinin dibinde otur her sözü sana geçiyor kukla olmuşsun diyerek benm psikolojimi alt üst ediyor eşim tamam gidin dedi hatta arabamızla götürüp bizi aracı da bize yazlığa bırakacak. eşim ve ailesi gerçekten olgun ınsanlar bana şimdiye kadar huzursuzluk vermediler ancak annemin onları kötülemesinden kötüleme nedeni de biz evlenirken maddi anlamda desteklerinin olmaması ve ben senin annenim bir anne çocuğunun kötülüğünü ister mi diye beni etkiliyor benm göremediğim şeler mi var die sürekli sorguluyorum ve bu beni çok yordu. Benm annemde eşinden ayrılmış bir kadın. insanlara hoşgörülü ve hataya toleranslı davranmıyor. Abimin eşiyle ilgili de çok sorun oldu abim restini çekiyor annem onlara dolmaktan bana da saldırıyor.

benm eşimin ailesi desteklemedi bizi ama ztn emekli insanlar ikimizde kamuda çalışınca beklemedik bişey. ben annemden de bişey istemedim çünkü ben yaptm onlar ne yaptı die başımın etini yicekti biliyorum. bir de eşim benden ayrıyken 20bin tl harcadı bu hatayı yaptı ve ben o donemde üzüntümden annemle paylaştım ama şuan bana çok kötü olarak donuyor işte eşim şerefsiz bu kdr harcama yaptı bi de ailede destek yok borç ödeyip duruyorsunuz die benm de eşimden uzaklaşma durumu yaşamamı sağlıyor. ancak eşim artık maaşını bana veriyor hatasını kabul ediyor ve ben ona bi şans daha verdm evlilik bir olayla yıkılması doğru gelmedi bana ztn annemde o donemde ayrıl demedi yuva yıkılmaz aşarsınz dedi ama isstedigi gibi gitmedi mi ya da bizi yönetemediğinde saldırıya geçiyor ve en agır hakaretleri duyuyorum bir de hamile olunca ilaç alıp rahatlayamıyorum da.

Annenize " o günlerin geride kaldığını, şuan bebek beklediğinizi ve bu konuşmaları bir daha yapmaması gerektiğini rica edin ve konuyu kapatın. Anneniz her birşey dediğinde " lütfen konuşmak istemiyorum" deyin.
Böyle söyleyerek onu kırmazsınız. Bir iki soyledikten ve onu dinlemedikten sonra annenizde susacaktır.

Annenizden aldığı bu negatif elektrikle belkide eşiniz oyle soğuk davranıyor.

O sizin anneniz evet saygıda asla kusur etmeyin ama yanınızdaki de hayat arkadaşınız.

bu ay annemin akşam arayıp ta beni ağlatmalarına eşimde şahit oldu. eşimin görmesini anneme karşı dolmasını hiç istemiyordum ama engelleyemedim. eşim doğal olarak bir anne 8 aylık hamile kızına ayrıl nasıl der nasl bu kadar ağlatır aklım almıyor die konuştu ama yine de git kal annen istediğin kdr görüş ben buna bişey diyemem dedi. ben annemin hakaretlerine okadar doldum ki çok ağrıma gidiyor haketmeden hayırsız evlat adi denmesi beni çok yaraladı içimden annemi aramak gelmiyor ama olaylar büyüyor tekrar annemi arıyıp alttan alıyorum. çok zor durumdayım

Annenize " o günlerin geride kaldığını, şuan bebek beklediğinizi ve bu konuşmaları bir daha yapmaması gerektiğini rica edin ve konuyu kapatın. Anneniz her birşey dediğinde " lütfen konuşmak istemiyorum" deyin.
Böyle söyleyerek onu kırmazsınız. Bir iki soyledikten ve onu dinlemedikten sonra annenizde susacaktır.

Annenizden aldığı bu negatif elektrikle belkide eşiniz oyle soğuk davranıyor.

O sizin anneniz evet saygıda asla kusur etmeyin ama yanınızdaki de hayat arkadaşınız.
sizin dediğiniz şeleri yaptım hep siliyor beni onunla birlik olup eşimi eleştirmeliyim onun kötü dediğine demeliyim yoksa resti çekiyor bana ama ben 2,3 gün aramasam o aramadım die arıyor hakaretler edip ağlayıp kapatıyor

bu ay annemin akşam arayıp ta beni ağlatmalarına eşimde şahit oldu. eşimin görmesini anneme karşı dolmasını hiç istemiyordum ama engelleyemedim. eşim doğal olarak bir anne 8 aylık hamile kızına ayrıl nasıl der nasl bu kadar ağlatır aklım almıyor die konuştu ama yine de git kal annen istediğin kdr görüş ben buna bişey diyemem dedi. ben annemin hakaretlerine okadar doldum ki çok ağrıma gidiyor haketmeden hayırsız evlat adi denmesi beni çok yaraladı içimden annemi aramak gelmiyor ama olaylar büyüyor tekrar annemi arıyıp alttan alıyorum. çok zor durumdayım
senin ona kiyamiyacagini biliyo arama bakalim nrreye kadar buyuyecek hangi anne evladini atmis

sizin dediğiniz şeleri yaptım hep siliyor beni onunla birlik olup eşimi eleştirmeliyim onun kötü dediğine demeliyim yoksa resti çekiyor bana ama ben 2,3 gün aramasam o aramadım die arıyor hakaretler edip ağlayıp kapatıyor

Yalnız anneniz ve tek çocuksunuz sanırım yanlış okumadıysam , annenizin bir uzman desteği alması lazım :KK43:

lohusalıkta baş
Yalnız anneniz ve tek çocuksunuz sanırım yanlış okumadıysam , annenizin bir uzman desteği alması lazım :KK43:
benm abimde var abimin eşine de çok söyleniyor abimde bıkıyor ve resti çekiyor abimle arası hep kötü olunca benmle de bozuldu mu kaldıramıyor ve nasıl evlatlar doğurmuşum diye bize feryat ediyor. bizi kışkırtıyor bizde kötü söz çıkınca ağzımızdan aylarca zehir ediyor bunu yaptınız bana die. Abimde anne sevgisi kalmamış durumda hatta ben sorunlarımı abimle hiç paylaşmıyorum yoksa anneme kinleniyor ve çok kötü laflar sölüyor anneme annemde bunalıma giriyor

ben vicdanen yenik düşüyorum duruma. anneme bişey olsa bi üzüntüyle, iki çocuğumda yokmuş benm diyip kendini kaptırıp tansiyonu fırlıyor çünkü. artık kendimi de düşünmüyorum doğacak çocuk ve eşim boşanılmayı haketmedikleri için direniyorum yoksa kendi mutluluğum artık benm için önemli deil. çünkü ben bir omur eşin kötü laflarını duyup birçok sözü hazmedip zor bir hayat yaşayacağım bunu biliyorum.

zaten eşim gitmemi istemiyor 1 aylık bebekle bu yaz evde geçirelim dedi ama benm annem bunu asla kabul edecek biri deil ve eşinin dizinin dibinde otur her sözü sana geçiyor kukla olmuşsun diyerek benm psikolojimi alt üst ediyor eşim tamam gidin dedi hatta arabamızla götürüp bizi aracı da bize yazlığa bırakacak. eşim ve ailesi gerçekten olgun ınsanlar bana şimdiye kadar huzursuzluk vermediler ancak annemin onları kötülemesinden kötüleme nedeni de biz evlenirken maddi anlamda desteklerinin olmaması ve ben senin annenim bir anne çocuğunun kötülüğünü ister mi diye beni etkiliyor benm göremediğim şeler mi var die sürekli sorguluyorum ve bu beni çok yordu. Benm annemde eşinden ayrılmış bir kadın. insanlara hoşgörülü ve hataya toleranslı davranmıyor. Abimin eşiyle ilgili de çok sorun oldu abim restini çekiyor annem onlara dolmaktan bana da saldırıyor.

Genclerin parasi var isi var. Kendi evlerini yuvalarini kurmuslar. Bu takdir edilecek birsey. Esinizin ailesinin ekonomik yardim yapmamasina aradan gecen zamana ragmen kalkipta laf edilemez. Borcsuz ailemi var suan. Annenizde yardim etmemis ama konusma hakkini kendinde goruyor. Ama yoook illa erkek tarafi her masrafa katilacak. Bizler prensesiz cunku. Altin besiklere dogduk. Oyle dugunlerle evlenecegiz. Ruhi olarak mutlu olmayalimda ama paramiz cok olsun demis anneniz. Ozellikle ben senin kotulugunu istemiyorum dierek resmen size zehir enjekte ediyor. Kendi yasadiklarinin acisini sana kusuyor.

Annedir candir haklari asla odenmez ama siz onun sozlerine fazla onem veriyorsunuz. Belki de hamileliginizdendir. Ama ayni abiniz gibi dur demesini ogrenmelisiniz.

Anlattiginiz her cumlesi sizi yok etmek icin kurulmus, ajitasyon uzerine kurulu bir hayatta yasiyor anneniz.

Dogumu kesinlikle evde yapin, yazliga 1 haftaligina gidin. Anneniz esip gurler sadece manasizca bakin yuzune. Sizde anne olacsksiniz hayatinizda yer almak istiyorsa size saygi duymayi ogrenmeli.

Esinizle araniz kotu oldu dielim. Yalniz kalacaksin kapima geleceksib de suda buda yine soylenir. Ben avukatim. Isim insanlari bosamak. Kocasindan ayrilipta ay anne yani supermis diyen yok. Hepsi ayri eve cikiyor kimse katlanamiyor.

Siz kimsenjn kuklasi degilsiniz. Sizi yonetmeye calissn birinin elinde iyi dusunemez olmussunuz. Hormonlar zaten tavan.

Sadece guclu olun. Annenizi kaybetme korkusu yuzunden egilmeyin

annenize bakıp eşinize soğuk davranmayın aralarındaki mevzu zamanla düzelir inşallah boşanıp gitsen annenle rahat mı edeceksin.. bundan dolayı eşinle aranı soğutmaaa

Annem başka ilde yaşıyor ve bize bir hfta kalmaya geldi eşimin 1,2 soğuk tavırları oldu ama çok belirgin deil. Bizi arabayla biyere bırakırken soguk işte annem ona bişey almıştı hediye verdi elini zor uzattı bunları ben kendm gördüm. Annemin canı çok sıkıldı gideceği günden 2gn once eşim evde yokken gitti kırgın birşekilde. Ancak eşim de 1hfta boyunca yapmadı böle şeler abartılı bi durum değildi. Annem gittikten sonra bana birsürü şey söledi çok ağır laflar etti eşime. Benm doguma da 2ayım vardı Şuan da 1ay var ve hala annem çok laf söylüyor ve bi kaç kez de boşa bunu bu adam olmaz die beni çok doldurdu eşime sevgiyle bakamıyorum zorlanıyorum. Eşimin çok kötü bir insan olduğunu söylüyor ben anneme herşeyde haklısın desemde bana da sen de onun kuklası olmuşsun emrine girmişsin diyerek aşağılıyor kişiliğime ettiği sözler artk çok ağrıma gidiyor ne yapmalıyım
valla cnm öncelikle sükret ki sana her halukarla sahip cıkıcak seni asla yanlız bırakmıcak bi annen var benim konularımı oku dersin ki ayy gene ailem var yanımda senin görmedigin asktan gözünün kör oldugu olabilir esinin sana karsı bi alaycı gülüsünü yada hareketini yakalamıstır annen gıcık kapmıstır olabiir yani ama bence sen 2 sinide idare edebilirsin ayrıca esine senin yanında kalmalı 1 ayda olsa 2 ayda konu tam tersi olsa annesine baglı olsa kaynanan gitseniz uzun süre sen gitmicen mi esin dicekti mecbur gelcen benim karımsın sende esine de benim kocamsın ve ben kocamı yanımda istiyorum

Bu Anneler çıldırmış olmalı. Damat iki soğuk davrandı diye hamile kızına insan böyle şeyler söyler mi yaa, hatta hamile değilse de söylemez insan evladını doldurup evdeki huzurunu kaçırır mi hiç ne kadar ayıp bişey. Allah aşkına rica ediyorum annenizin gazina gelip eşinize soğuk davranmayin. Burda kendi ailesi yüzünden sevgilisinden nişanlısindan karisindan soğuyan adamların hikayesini yorumlarken söyle karaktersizmis böyle ailesinin ağzına bakan gazina gelen bu yaşta insan olurmuymus diyoruz. Ama ben bu sayfa da gördüm ki bu tür özellikler bi tek erkeklere özgü değilmış kadınlarda yapiyormus ve bu çok kötü bi durum. Hakliyi haksizi ayirabilin ve söylenmemesi gerekeni soyleyeni bi fark edin çok rica ediyorum. Nasıl olurda bir anne kızının huzurunu bozan böyle Cümleler kurar demiyorsunuzda eşinizden soguyorsunuz ben gerçekten anlam veremiyorum.
valla hamile haliyle bile sahıp cıkmıssa bu kızın sırtı yere gelmez eside anlasın en ufak bi kavgada bu kızın ailesi arkadasında diye

X