- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
Merhaba arkadaslar ben 2 yilik evliyim kisa anaticam benim annem bosnmis bir kadin ve yilar sonra ondan 10 yas gec birinle tanisip su an kadar birlikteler 1 yasinda kizlari var ama ben daa kiz ken evlenmeden esime bunari soyledim o zaman annem hamileydi o da bunu kabulendi ayleside ata bana soz verdiler doguma gondereceklerine 2 aylik gelindim gorumcem ustume geldi esiyle birde hamile kv muluz isi sevmez bana hic bir seyde yardim etmezdi sabah kalkar yatagini bile toplamadan cikardi bana brakirdi neyse ben cok dolmustum esimde beni ezdiriyordu sonra annemin dogmuna 1 ay kalmisti bunlar sozunden vaz gecti beni annemin dogmuna gondermei istemiyolar surat fln yapiyolar bende tartsitin arildik ben annemlere gittim almanyadan bulgaristana 6 Ay ayriydik esimle sonra yine baristik ama esim beni yine ezdiriyo annesine hen bsy istesem esim tm der 1 gun bile gecmeden olmaz der annesi onu doldurur nys bizim dugun 3. Ay sonra annem dedi damat yardim et bana bende oraya geliyim bir kac para kazaniyim sizede yardim yaparim tm dedi annem geldi ama anneme esim soylememi istedi annemin erkek arkadasi buraya gelmiyecek cocugunu gormeye onu gormeye annem geldi evine yerlesti fln annemin arkadasi geldi 1 gece kaldi gitti ama esim annem hakkinda cok agir konusmalar yapti o soz verdi gelmeyecegine buraya senin annen orosbu fln ...diyor annemle konusmama izin vermiyor ya annen ya ben diyor esim annemi cok seviyordu annem buraya gelince yemek fln yapiyordu esim annesine bak ogren fln diyordu sende boyle yap esimin babasida annemin yemeklerni begeniyordu kv kiskandi esimi doldurdu dolduru anneme karsi zaten ersey onun sucu anneme o yuz verdi hep diyordu anneme kv o adam senle 4 sne dir beraber cocugunuz var gelir gorer fln simdi kendini kenara cekti ama esimi nasil kendi tarafima cekebilir nolur yardim edin ? Annesini cok umursuyor