• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve alkol

Yine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum

Kızım bu adam düzelmez. Bir alkoliği kimse düzeltemez. Kendine macera arama ve bırak bu adamı. Tamam zor olacak senin için ama bu adamdan bir çocuğun olduğunu düşünsene? Bir alkolik baba ve çocuk? Nasıl bir hayat olur sence?
O senin boşanmaktan korktuğunu bildiği için hep boşanmayı ağzına alıyor...

Düzeltemezsin hayal kurma.. Git kendine baştan güzel bir hayat kur... Bir de sakın çocuk yapma!!!

Kızım bu adam düzelmez. Bir alkoliği kimse düzeltemez. Kendine macera arama ve bırak bu adamı. Tamam zor olacak senin için ama bu adamdan bir çocuğun olduğunu düşünsene? Bir alkolik baba ve çocuk? Nasıl bir hayat olur sence?
O senin boşanmaktan korktuğunu bildiği için hep boşanmayı ağzına alıyor...

Düzeltemezsin hayal kurma.. Git kendine baştan güzel bir hayat kur... Bir de sakın çocuk yapma!!!
Haklı olabilirsiniz. Ama boşanmaktan korktuğum için böyle yaptığı konusunda size bende katılıyorum. Yoksa boşanmak isteyen insan gider açar davasını boşanır. Ben öyle yaparım blöf yapmam mesela. Tavsiyeleri dikkate alıcam teşekkürler. Ama boşanırsam da tazminatımı bu bozduğu psikolojimin hakkını tazminatla ödeticem

Kendisi psikiyatriste gitmeye ikna olup bırakmak istemedikçe siz hiçbirşey yapamazsınız.Ayrıca alkollü olup çalışmıyorsunuz diye boşanmak istemesi çok anormal.Bunu bir değil sürekli yapıyorsa hepten anormal.Siz çalışmayınca ne oluyor maddi sıkıntı mı oluyor? Alkole para buluyor ama. Siz mecburiyetten veya bağımlılıktan bu insanı sevdiğinizi sanıyorsunuz sanırım. Nasıl bir sevgi bu

Kendisi psikiyatriste gitmeye ikna olup bırakmak istemedikçe siz hiçbirşey yapamazsınız.Ayrıca alkollü olup çalışmıyorsunuz diye boşanmak istemesi çok anormal.Bunu bir değil sürekli yapıyorsa hepten anormal.Siz çalışmayınca ne oluyor maddi sıkıntı mı oluyor? Alkole para buluyor ama. Siz mecburiyetten veya bağımlılıktan bu insanı sevdiğinizi sanıyorsunuz sanırım. Nasıl bir sevgi bu
Sevdiğimi sanmıyorum. Seviyorum ilk aşkım ve benim için çom değerli büyük hataları oluyo ona tahammülüm yüksek zaten mantıken baktığım zaman hiçbir şekilde tahammül etmeyi ben de doğru bulmuyorum. Ama şu an sevgim daha ağır geliyor mantığıma bırakıp gitmek yerine çözüm arıyorum bütün şıklar elendiğinde bende mücadeleyi bırakcam. Ailesi arkamda çok şükür benim ameliyat işinden sonra onun bu sorunuyla ilgilenmeyi planlıyoruz son umudum bu işte.

Back