Yine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ve alkol
- Konu Sahibi Teraziiii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alkol alkol içen eş bir derdim var evlilik sorunlari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bi ara benmiyim bunu yazan dedim..Allah ıslah etsin eşinizi benimkide Allah kuran çoluk çoçuk ne yeminler ediyor gece alkollü geliyor saban bin pişman gece alkolik bi adam 5 yıldır değişmedi..şimdi yeni yeni biraz ikna oldu pskiyatriye gidiyor tedavi için yeni başladık bakalım inşaAllah sonuç alırız..biran evvel güzellikle ikna edin bi destek alsınYine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum
Her tedaviye gideni yatırmıyorlar maalesef onunda aşamaları var 7 gün 24 saat alkolün tüm çeşidini içip kendine zarar veren kişiler yatarak tedavi görüyorDestek alması için yalvarıyoruz ama gider yatar ım çıktıktan sonr meyhaneye giderim diyen bif adama yatırsaj nolcak
Öncesi sonrası yok bu durumun 5 yıllık evliyim bende eşim yılda bir içerdi ayda 1 oldu haftada 1 derken hergün içmeye başladı kimse planlı programlı alkolik olmuyorcanim adam bildigin alkolik ne denir bu durumda bilmiyorum ki, önceden icmiyor muydu?
- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- 63
is istrn gectikten sonra birakiyorlarYine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum
- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Çok üzüldüm... Malesef çevremde alkol prpblemi yaşamış iki kişi var. Biri sadece ilaçla bıraktı. Diğeri defalarca özel ve devlet hastane/rehabilitasyon merkezine yatmasına rağmen bırakamadı hala... Çünkü istemiyor. İstemeyen birini zorlada kapatsanız çıkınca yine aynı yerden devam edecek.
o Adam alkolü ancak yaşlanıp ölüm korkusu sarınca bırakır hep duyuyorum gençken çok içerdi karısına çektirdi yaşlanınca bıraktı diye anlatırlar. Olan sizin yıllarınıza olur. Bi de insan ayıkken içinde olmayanı sarhoşken söylemez demek ki sizin çalışmamanıza takıyor. Şimdi ayrılın birkaç ay aşk acısı çeker sonra yeni bi hayat kurarsınız. Yoksa tüketir bu adam sizi
Önceden de içiyordu ama artık haftada 5 falan o içmediği 2 günde ben konuşmuyorum ondan içmiyor. Ama artık bünyesi de kaldırmıyor yüzünde yaralar çıkıyor ikna ettim doktota götürücem pazartesi günü tek umudum doktor kati bir şekilde alkol kulkanmasın desin. Çünkü biraz olsyn etkileniyor. 1 sene sonunda dahiliyeye ikna oldu terapiye nasıl olur bilmiyorum
İstemeyince kesinlikle olmuyorÇok üzüldüm... Malesef çevremde alkol prpblemi yaşamış iki kişi var. Biri sadece ilaçla bıraktı. Diğeri defalarca özel ve devlet hastane/rehabilitasyon merkezine yatmasına rağmen bırakamadı hala... Çünkü istemiyor. İstemeyen birini zorlada kapatsanız çıkınca yine aynı yerden devam edecek.
- 3 Şubat 2018
- 25.487
- 109.797
- 598
Evet normalde taktığını biliyorum ama çalışmıyosun boşanalım demek çok sağlıklı bir zihniyet değil. İçkiye bir gecede 500 lira verip geçinemiyoruz demek. Çalışırken de evi ben geçindirirdim zaten. Yine o rahatlığı istiyoro Adam alkolü ancak yaşlanıp ölüm korkusu sarınca bırakır hep duyuyorum gençken çok içerdi karısına çektirdi yaşlanınca bıraktı diye anlatırlar. Olan sizin yıllarınıza olur. Bi de insan ayıkken içinde olmayanı sarhoşken söylemez demek ki sizin çalışmamanıza takıyor. Şimdi ayrılın birkaç ay aşk acısı çeker sonra yeni bi hayat kurarsınız. Yoksa tüketir bu adam sizi
O ister de sen böyle sefil bir hayata neden razı olasın değil mi arkadaşımEvet normalde taktığını biliyorum ama çalışmıyosun boşanalım demek çok sağlıklı bir zihniyet değil. İçkiye bir gecede 500 lira verip geçinemiyoruz demek. Çalışırken de evi ben geçindirirdim zaten. Yine o rahatlığı istiyor
- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Alkolü bırakamıyor dediğim tanıdığımın eşi 17 yıl önce terketti kendisini... “bu alkolü bırakmayacak ben bununla ömrümü çürütemem, yaşlılığımda uğraşamam” demiş. O yıldan bu zamana değişen birşey yok... Yani inanın size de bu tavsiyeyi vermek istemem ama her kötülüğün başı alkol... Yarın öbürgün çocuğunuz olsa gece ateşlense hastaneye götürecek baba bulanayacaksınız... Hayatınızı heba etmeyin...İstemeyince kesinlikle olmuyor
Kendimden emin olana kadar evet ben elimden geleni yaptım ve artık bu adamı sevmiyorum diyene kadar mücadele etmek istiyorum ki acabalar keşkeler tırmalamasın beynimiO ister de sen böyle sefil bir hayata neden razı olasın değil mi arkadaşım
Rabbim yardımcınız olsun tedaviyi kabul etmiyor muYine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Bir süreden sonra onu sevmeyi bırakacaksın. Ama onu sevmediğini fark edemeyecek kadar hasta olacak ruhun. Dolayısıyla kayıp giden yılların olacak. Ve bir gün geçmişe dönüp baktığında neden daha önce bırakmadığın için pişman olucaksın☹Kendimden emin olana kadar evet ben elimden geleni yaptım ve artık bu adamı sevmiyorum diyene kadar mücadele etmek istiyorum ki acabalar keşkeler tırmalamasın beynimi
Tam da bu sebepten boşanma aşamasındayım. 6 aylık evliydim. Ben idare edemedim, bir ömür böyle geçirmek istemedim. Benim eşim de normal zaman da hiçbir şeye sesi çıkmaz, herşeye tamam olur der ne desen kızmaz ama içki içince başka biri oluyor. 2 3 ay önceki şeyi söyleyip kavga çıkarıyor. Normalde kafasına taktığı ses çıkarmadığı şeylerr içince kızgın şekilde önüme getiriyor. Ve son zamanlarda her alkollü ilken kavga ettiğimizde, boşanıcaz, ailene söyle gelsinler eşyalarını topla sürekli böyleydi, sabah özür diliyordu.6 aylık evliliğimizde son 2 ayda , hiç abartmıyorum her hafta büyük bir kavga , evden gitme lafları, boşanma lafları ve en sonunda ben evden ayrıldım 1buçuk ay oldu boşanma davası açtım.Yine o kadar doluyum yine o kadar değersiz hissettiğim bir gecedeyimki tavsiydelere ihtiyacım var. Eşim ciddi anlamda alkolle sorunu olan biri. Sürekli içiyo içtikçe içinden bir psikopat çıkıyor. Kesinlikle şiddetti yok ama psikolojik şiddeti yetiyor. Sürekli ağzında boşanmak kelimesi. Çalışmıyorum diye boşanmak istiyor kaldıki iş bulamıyorum 16 aylık evliyim 10 ay çalıştım çalıştığım işi de eşim yüzünden bıraktım onun hatası yüzünden. Sürekli içmicem diyor sözler yeminler ediyor. Akşama yine içkiyle geliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Eşime de hiç güvenmiyorum. Düzelmesini istiyorum çünkü seviyorum. Tavsiyenizi bekliyprum
Eğer alkollü zamanlarda, bu da haftada 3 4 gün, hiç sesimi çıkarmayıp herşeye tamam canım deyip sinseydim, sorun olmazdı fakat ben öyle olamıyorum, karşılık veriyorum, tahammül edemiyorum