- 8 Şubat 2021
- 21
- 13
Merhabalar bayanlar çok bunalmış durumdayım nolur düşüncelerinizi benimle paylaşın . 1 buçuk yıldır evliyim . Eşim sevgililik ve nişanlılık dönemlerinde aşkım canım cicim seni seviyorum kelimelerini kullanan biriydi . Evlendikten sonra seni seviyorum neden demiyorsun diye soruyorum gülümseyerek ne gerek var seni sevmesem seninle evlenir mıydım cevabını alıyorum . Neden bana aşkım canım demiyorsun benim hoşuma gidiyor soylemeni istiyorum dediğimde ben söyleyemiyorum o kelimeleri anlamiyomsn diyor boş işler onlar diyip duruyor neyse artık bunları bende kullanmıyorum ismiyle hitap ediyorum o şuan bana hatun diyor ama ben ismiyle devam ediyorum . Çalışıyordum 1 sene önce . Çalıştığım zamanlar yorgun olurdum annesinin evi bize 5 dakikalık uzaklıkta oraya gitmek istiyor ben ise yorgunum eve gitmek istiyorum ayaklarım su içinde karda yağmıştı elektrikler kesilmişti işyerinde otomatik kapı açıktı çok usumustu halimden hiç anlamıyorum hep beni suçlu yapıyor . Geçenlerde annesi davet etti ben de hastayım bogazlrm şişmiş ateslenmistim ızgara yapmışlar gelin dediler eşim hasta olduğumu bildiği halde tamam deyip telefon kapatıyor . Bana gelip annem aradı byle byle dediği zaman bende hasta olduğumu biliyorsun neden soyleniosn bu halde nasıl cikcm 2 aylık bebeğimde var ve çok gazlı asla durmuyor . Hem hastayım hem çocuk durmuyor bu şekilde nasıl oilglncm ben çocukla dedim sen git yiyip oturup gelrsn dedim. Yüz tane bişey saydı bana benim şimdi gitmemin ne anlamı var gitmym ozaman vs ne alak dedim önceden nasıl gidiyosan şimdide öyle gdcksin annenin evi degilmi dedim oturup gelirsin hala bana ısrar edio demek hepimizi istedi çocuğuda görürlerdi doyorumki ya smdi gitmeyiz 3 4 gün sonra gideriz noluyor yani . Birde her kavgamizda benim annemi babamı arıyor annem tansiyon hastası ve kanser atlattı şuan eşime gıcık kapıyor her olanı aileyile yansıtıp beni küçük dusuruyorrr . Ben bile soğudum artık ondan . Görümcem var çok laf sokan bir insan ben 27 yaşındayım o 28 abisini kıskandığı çok belli altlı ustlude oturuyoruz hep laf sokar gelip gitmiyosunuz bana de r mesela arada bir gel bak baklm görümcem napior altta basım agrio uzaniorm die cvp verdgmde ee bizde sana iş yaptrmicazya Dior çok sinirlerim bzluor eşime söyledim yüz kere göt kardeşini uyar bana laf sokmasin senin yanindada yapior niye cvbni vermiosun ona sen daha iyi dersin sonuçta senin kardeşin dedim buzamana kadr ağzını açmadı ona . En son ben bunların mesajını yakaladım . Eşimi kizginlikta instgrmdan silmiştim . Bu görümcem kadına şiddetle ilgili iki yazı paylastim eşime onları atmış bak sende gormiosn ekli değilsin onda bunu kime paylaşıyor millete diye yazmış . Fakat paylaştım resimlerden yalnızca birtanesini atmış ona kadın cinayetydi birinde şiddetle ilgili yaziordu dğer paylastgmda kadının ismiydi . Abisine farklı lansetti onda akıl olsa bunu paylaşmaz dedi abi şifreni bliyormu sil ondan herşey beklenir dedi . Ve ben bir buçuk senedir bu kıza karşı susuyorum laf sokmalarini çekiyorum sadece buyuzden mesafe koydum kıza onu bile gelip gtmiosn die şikayet edior mesafeden bile anlamiyor yada işine gelmiyorr . Ben bu mesajı gördükten snra onun telefn mesjlrna cvp vermedim abisine şikayet etti niye bakmior diye bende uzun bir olkali mesaj ona gönderdim kocamı doldurma iliskime çomak sokma kocama akıl verme Kendi ailene yasantina bak önce saygı duymasını öğren karşındakinin karakterine sevdiklerine sevmediklerne ondn snra yargıla dedim . Oda bana mesaj atior sen arkamdan herşeyi sorun yaptın ee madem sorun yaptığımı bliordun neden bana aşkım canım cicim evime hergun gelip çıktın ozaman bu kızdan nefret ettim koç hala gozumle gördüğüm.mesaji bana kapatmaya çalışıyor kardeşini iyimser buluyor . Ya bıktım usandım bebeğim 2 aylık resmen boşanmak istiyorum . Ailesi anlayışsız olsaydı ama keşke eşim biraz olsun beni anlasa haklı bulsa bana fesatsin senin piskoljn bozuk DYP duruyor lohusalgmda bile bana sürekli böyle laflar kullandı evime gitmek istemiyorum eşim beni anlasın istiyorum ama çok dediğim dedik yanlışı doğruyu ayırt edemiyor beni her konuda haksız buluyor hastalığını blmior yorgunluğumu blmior kmseye bsy diyemior ama bana ağza alnmck şeyler sayıyor ben şuan annemdeyim ve evime gitmicem.dusun taşın beni bu evde.istiomsn kararını ver dicm korksa belki yapmazmi neblm artık hiç bsy düşünemiyorum ve 2 aylık bebeğim var çok yiprandimm