Çok umursamazlar ya aşırı ve şeytanlar.Ya çünkü enayisin anladın mı sen eltine diyeceksin al çocuklarını geç kaynana ben de geleceğim diyeceksin aslında o kadar basit bı konu ki Allah'tan hep aynı yerde yaşamıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok umursamazlar ya aşırı ve şeytanlar.Ya çünkü enayisin anladın mı sen eltine diyeceksin al çocuklarını geç kaynana ben de geleceğim diyeceksin aslında o kadar basit bı konu ki Allah'tan hep aynı yerde yaşamıyorsunuz
Bu işi sen çözeceksin eltine söyleyeceksin herkes kendi çocuğuna sahip çıksın diyeceksin elti bu ya kim ki Allah aşkına annem hep şey derdi elti eltinin altına it eniği koyarmış.Evet ama benimde zaten başımda 3 küçük çocuğum var keşke tek olsam anneme kalmaya kaçardım zaten eskisi gibi
O zaman almayacaksin evine alma açma kapıyı oğlunda dışarda oynar onlarla bahçede bayramlar yaza denk geliyor zaten bırakÇok umursamazlar ya aşırı ve şeytanlar.
Anneniz çok doğru söylemiş benimkiler şeytan ben iyi niyetliyim ama fazla abartmışım çocuklarına bile kızamıyorum şımarık olmasına rağmen ama kullanıyorlar resmenBu işi sen çözeceksin eltine söyleyeceksin herkes kendi çocuğuna sahip çıksın diyeceksin elti bu ya kim ki Allah aşkına annem hep şey derdi elti eltinin altına it eniği koyarmış.
O zaman almayacaksin evine alma açma kapıyı oğlunda dışarda oynar onlarla bahçede bayramla
E hadi toplanın eşimin yanına gidicez deyin hep beraber çıkın.Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
Valla gülüm ben bı annemle eltisi iyi anlaşırdı ki annem boşandı zaten babamdan. Başka da iyi anlaşan elti görmedim. Kocanı kullanabildiğin kadar güçlüsün yani kocan üstündeki hakimiyetin kadar yoksa eltinin kaynananın gözünde senden bı farkı yok yani ikiniz de el kızısınız ona göre. O yüzden dedim görümce olsa çekinirsinde elti bu yani açma kapıyı hatta o da istemediğini bilsin yani şeytanlarsa sen de şeytan ol yani kötü insanlar için iyi olcam diye çabalama valla yorulursun bazen anladıkları dil mantıklıdır. Ben faydasını gördüm umarım sen de yapabilirsinAnneniz çok doğru söylemiş benimkiler şeytan ben iyi niyetliyim ama fazla abartmışım çocuklarına bile kızamıyorum şımarık olmasına rağmen ama kullanıyorlar resmen
Gelmiyorum ben diyor bı tanesi şımarık olan anneside almaya gelmiyor değişik evde bırakıp çıkmam lazım herhalde bilmiyorum tuhafE hadi toplanın eşimin yanına gidicez deyin hep beraber çıkın.
Yazdığınız her kelime cümle o kadar doğru ki, Çok teşekkür ederim cevap için inşallah.Valla gülüm ben bı annemle eltisi iyi anlaşırdı ki annem boşandı zaten babamdan. Başka da iyi anlaşan elti görmedim. Kocanı kullanabildiğin kadar güçlüsün yani kocan üstündeki hakimiyetin kadar yoksa eltinin kaynananın gözünde senden bı farkı yok yani ikiniz de el kızısınız ona göre. O yüzden dedim görümce olsa çekinirsinde elti bu yani açma kapıyı hatta o da istemediğini bilsin yani şeytanlarsa sen de şeytan ol yani kötü insanlar için iyi olcam diye çabalama valla yorulursun bazen anladıkları dil mantıklıdır. Ben faydasını gördüm umarım sen de yapabilirsin
Kızın düsün önime ben evde yokken evde durmanız ayıp deyin .Gelmiyorum ben diyor bı tanesi şımarık olan anneside almaya gelmiyor değişik evde bırakıp çıkmam lazım herhalde bilmiyorum tuhaf
Sanırım hayır demeyi beceremiyorum.Kızın düsün önime ben evde yokken evde durmanız ayıp deyin .
3 çocukla kolay olmaz tabi ki ama neden 3 çocuk hep sizinle olmak zorunda? Babaları da var bu çocukların, verin babalarına zaten kalabalık ev amca, yenge, babaanne, kuzenler herkes orada.Evet ama benimde zaten başımda 3 küçük çocuğum var keşke tek olsam anneme kalmaya kaçardım zaten eskisi gibi
Alemin bir uyanigi eltin mi?Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
Bayramda bı yere kacamiyorum doğal olarak ilk günler kayinvalidemlerde olmak zorundayız hatta eşim abisi kardeşi gidene kadar kayinvalidemlerde yiyor içiyor ben evde tek çocuk bakıyorum ya3 çocukla kolay olmaz tabi ki ama neden 3 çocuk hep sizinle olmak zorunda? Babaları da var bu çocukların, verin babalarına zaten kalabalık ev amca, yenge, babaanne, kuzenler herkes orada.
Baba çocukla ilgilenebilir bunu biliyor muydunuz? Kendinizi ezdirmeyin
Alemin bir uyanigi eltin mi?
Niye sana geldiklerinde evde kalıp, çocukların sana gelmesine müsade ediyorsun?
Sen de al çocuklarını kv'ye geç.
Hatta hiç bir şeye elini sürme, otur ye iç kalk.
Birazda onlarin beyni yansın.
O zaman eltiniz gelmeden önce siz gidin kayınvalideye, böylece size bırakamazlar çocukları. Zaten evde olmayacaksınız.Bayramda bı yere kacamiyorum doğal olarak ilk günler kayinvalidemlerde olmak zorundayız hatta eşim abisi kardeşi gidene kadar kayinvalidemlerde yiyor içiyor ben evde tek çocuk bakıyorum ya
Doğru haklısınız hayır demeyi beceremiyorum en sevmediğim huyum başım çok ağrıyor o yüzdenO zaman eltiniz gelmeden önce siz gidin kayınvalideye, böylece size bırakamazlar çocukları. Zaten evde olmayacaksınız.
Bunun daha kolayı da var, eltiye dümdüz ben senin çocuklarının bakıcısı değilim derseniz kökünden çözülür
siz nedne sahip çıkıyorsunuz aklınızdan zorunuz mu varEşimde ailesiyle yemek yiyor çay içiyor eltimler gelince hepsi kayinvalidemlerde toplanıyorlar zaten ben katılmak istesemde katılamıyorum çocuklarına sahip çıkmıyor eltimler