Esim ve ailesi

Ben sorunu sadece esinizde gorduM
Gorumce cok kurnaz, anca kendini dusunuyor ve her kesi parmaginda oynatiyor.
Kv desen dunya umurunda degil.
En buyuk suc sizde. Neden onlardan bir sey bekliyorsunuz ki. Gorumce sizi umursamiyorsa aramayin, esiniz ara diye direttiyinde de aramamaliydiniz. Kb-ya bir baska sinir oldum, ona da bir sey demek dusmez.
Hepsini cok iyi sustura bilirdiniz ama susmayi tercih ettiniz. Oyuzden ezilen, alttan alan hep siz olacaksiniz.

Ben hamile oldugumda kaynanam dedi ben sana ve bebege bakamam, ara anneni yurtdisindan gelsin baksin. Annem isden izin aldi, yurtdisindan geldi bana ve bebegime bakti. Annem gittikten sonra da hem bebege, hem eve, hem de kv-ye baktim. Kaynanalarin cogu boyledir, ya takmayacaksiniz ya da agzinin payini verceksiniz ...

Evet cok dogru yorumlamissiniz.hamilelik lohusalik derken yeni yeni birbirmizi taniyoruz yuz goz olmayalim derken ezilen ben oldum.aslinda ezilecekte bir tip degilimdir.bu durumu nasil duzelticem bilmiyorum.esiminde cok katkisi var bu durumda.ama anlamiyor.gorumcemi gordugumde annem cok yasli bebege bakabilecek mi dicem.kendi cumlesiydi bu abisine kurdugu.bakamaz demisti o direkt yasli oldugu icin.bu kadar yorum yapicam ama laf dalasina girmek degil niyetim.niyetim herseyin farkinda oldugumu ama iplemedigimi anlamasi.kvalideme de anne sen cocuk bakabilecek misin dicem.bu kadarcik.yeter bence anlarlar.bu saatten sonra gecmise care yok msji alsinlar yeter.gorumcemi aramiyorum sormuyorum.kbabam tehdit etti evet o zmn aramis olabilirim ama simdi aramiyorum iste sonuc olarak ben nasil istersem oyle davranirim.esime gelince kisa ve net konusucam benim evimle ilgili en ufak bir meseleyi bana yabanci gibi davranan insanlara soylerse bundan sonra bende cok farkli davranirim dicem.

Laf dalaşina girmeyelim, evde huzur olsun diyoruz ama erkekler bunu pasivlik gibi algiliyorlar ve bu huyumuzu kullaniyorlar

Bence böyle davranmanız bile hata olur.
Ben olsam o sinsi gorumcemi silerim hayatımdan evime de asla sokmam.
Sevgili abisiyle görüşsün dilediği kadar.
Kp kv 'ye de açık açık söylerim yaptıklarını sinsi hareket ettiğini bu yüzden beni silecekseniz buyrun silin derim onları da toptan silerdim.
Kp kim oluyor da kızımı ara seni silerim diyor ?
Sokmayın evinize bunları bir şey de beklemeyin bunlardan.

Yaa iste o zaman olan oldu lanet olsun.ben simdiye bakiyorum en azindan esim yasananlardan yapilan bu ayrimdan bu islerine geldgi gibi davranmalarindan ders cikarsin istiyorum ama nafile.

Kızlar bisey yazin ya adam gayet kendi halinde takiliyor su an daha cok sinirleniyorum cekmis battaniyeyi uzerine oturma odasinda uzanmis dunde ayri uyduk zaten.hicbir pismanlik veya hak verme belirtisi yok.olmicak sanki napicam ben bu adamla yaa

Bitsin artik 2018.kızımın saglikla gelmesine bin şükür sevdiklerimin yanimda olmasina da.onun dışında insanlarin gercek yüzlerini görmek beni çok üzdü...bu gidisle 2019 a da bu ruh haliyle girecegim

Görümcen sinsi ama kocanla aranı bozacak kadar birşey yok. Çok fazla anlam yüklemişsiniz bu kadına. Hem ne güzel anneniz sizinle ve çocuğunuzla ilgilenmiş. Kvye ihtiyacınız bile yokmuş. Bence eşinize dırdır yapmayı bırakın. Belki zamanla kendi birşeyleri görür. Bu arada mesafe iyidir.

Gorumceniz davetlerinize gelmek zorunda degildi, gorumce gorevi degil yani sizinle ceyiz alisverisine, kuafore vs gelmek. Bu ayri bir konu, siz evlendikten sonra yasadiginiz sehre geldiginde evinize davet etmemeniz ayri bir konu. Siz bir aile olduktan sonra, esinizin kardesini nezaketen davet etmeniz uygun olurdu. Abisinin evi ama evin hanimi siz oldugunuz ve siz agirlayacaginiz icin sizin en azindan esinize teklif etmeniz gerekirdi.

Dugunde takilan bilezige gelince, altinlar zaten kadina ait tr yasalarinda, o kismi anlamadim pek.

Kaynananiz 70 yasinda bir kadin yani bence ondan hizmet beklemeniz cok ayip. Kendi kizina yapiyorsa kizinin vicdanina kalmis bir sey, ama kizina yapiyor bana neden yapmiyor diye alinganlik yapmayada hakkiniz yok.

Gorumceniz ortalik karistiran bir tip orasi kesin ama bu firsati ona veren esiniz. Seni sileriz diye size telefon acmalarida yine esinizin agirligini koyamamasindan. En buyuk suclu esiniz. Kimseden bir sey beklemeyip mesafenizi tartismadan koymanizi tavsiye ederim.

Tamam da evimizde alinan bir karari hemen yetistirmesi ne kadar dogru?ustelik bebek bakimi konusunda.bu kadar sey yasadik doldurusa geldi simdi kendi kardesi annesine baktiriyor cocugunu bunu sorgulamamasi tuhaf degil mi?insan bir gurur yapar ya.kendisi gereken tepkiyi verse ben zaten orali olmicam umrumda degiller ama hicbise yasanmamis gibi mıç mıç olmasina sinir oluyorum.

Benim zaten onun ailesinden beklentim sıfır.ben cocuguma baksin istemedim kvalidem ama bakamam diye o kadar cok soyledi ki kardesi esime annem bakamaz abicim cok yasli beceremez diye o kadar cok soyledi ki beni sinirlendiren kendine müslüman tavirlari.kvalidemden is falan beklemedim lohusalik surecinde yanimda olmasini bekledim evet sebebu ilk dogumun cok tecrubesizim sezeryan olmusum bebek bakamazsa manevi olarak yanimda oldugunu yanimizda oldugunu hissettirebilir bir heyecanimizi paylasabilirdu ben bakamam diye papagan gibi tekrarlamak yerine.ben zaten kimseye guvenip cocuk yapmadim beni sinirlendiren olaylari islerine geldigi gibi yorumlamalari.gorumcem surekli birilerini doldurup ona buna aglayip ustume gobderdi resmen evet esim asiri pasif kaldi.esime cok sinirliyim zaten hadi o zmn durumu yonetemedi en azindan simdi bir mesafe koy arana.evimde olan biseyi anlatmasi beni rahatsiz ediyor.ozellikle de benim olmadigim ortamlarda konusuyorlar.ben bir iyi niyet goremiyorum burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…