eşim ve ailem...

Diyorsun ki "esimle her konuda iyi anlasiyoruz, parmakla gosterirler bizi"
guzel.. fakat senin doktor masraflarin icin bu sekil demesi sana olan sevgisini saygisini ve verdigi degeri cok guzel gostermis oldu!!
seni bu yasa getiren sana destek olan baban hakkinda bu cirkinlikleri soyleyen bir insanla beraber olmak nasil bir duygu anlayamiyorum..

sana sonuna kadar katılıyorum canım sana al demesinden geçtim birde kendi ailesi hiç bişey yapmazken elinden gelse ayaklarının altından öptürmek isterler

''ben seni doktor masrafinla almadim'' mi??????????
bunu da soyleyebiliyorsa pes!
saglik sorununuz ne bilmiyorum Allah sifa versin ama demek ki ciddi bir sorununuz olsa siz kapi onune koyacak ya da tum saglik masraflarinizi ailenizden alacak gibi konusmus.
unutmayin aileniz bu dunyadaki en onemli varliginiz, sizi karsilik beklemeden maddi manevi doyuran insanlar onlar.
bu kadar degerli insanalara boyle bir adamin laf etmesine izin vermeyin.
akli basinda birine benziyorsunuz, belli ki babanizi savunuyorsunuz zaten.
bu tutumunuzdan da hic vazgecmeyin cunku esiniz cok yanlis yapiyor.

kızlar ben dun yazdım sız ta 1.5 sene ocekı konuyu tartısıyorsunuz once benı konusun lutfennnnnn((((

arkadaşlar özür dilerim...bu konun sahibi benim ama eski bir konu yeni evliydik çok sıkıntıdaydık bir kavga sonucu yazılmış şeylerdi bunlar...aradan çok zaman geçti biz evliliği öğrendik ailelerimize alıştık birbirimize sarıldık....hala çok sıkıntımız var ama biz değiştik evliliğim çok şükür ki çok iyi...konu tekrar açılmış ama ben açmadım...bende bu dönemlerde yeni evliydim ve bende nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum şimdi artık kimseye bişey sölemiyoruzda istemiyoruzda...bizim bizden başka kimsemiz yok eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum bu arada eşim artık ben sölemeden ailemin yanına geliyor kalıyor...çok iyi aramız bazı arkadaşlarımızda merak etmişler...

Son düzenleme:
iyi canım değişmiş diyorsun ama ben inanmıyorum sana onca şey söylemiş unutmuşsundur ben ise hayatta unutmam ne olursa olsun asla asla benim babamı seviyor diyemezsin onca şeyden sonra mutlu olmanıza sevindim

Eşin seninle ilgilenince ailen neden bozuluyor anlamadım. Güzel birşey değil mi Adamın karısıyla ilgilenmesi ona değer vermesi? Aksine mutlu olmaları lazım ailenin.

Enteresan:97:

Eşin seninle ilgilenince ailen neden bozuluyor anlamadım. Güzel birşey değil mi Adamın karısıyla ilgilenmesi ona değer vermesi? Aksine mutlu olmaları lazım ailenin.

Enteresan:97:

yanı bızım yanımızda sana sırnasmasın felan dıyolar dogulu oldugumuz ıcın onlara ters gelıyor esıme de soleyınce bunu sınırlenıyor.babamları sevıyor ama yanlarında sıkılıyor ya ne yapmam lazım bana fıkır verın kızlar ya

su anda kocamdan nefret edıyorum. aml oldum dıye bır haftadır annemlerde kalıyorum gul gıbı baktılar bana onada aynı sekılde ama beyefendı bana karısmasınlar bana bısey demesınler anca 24 saat dama oynım bıl basında ondan nefret edıyorum suanda agladıgım her damla gozyasımda bogulur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…