eşim ve ailem...

senin baban nin ne faydası olmuş size.hmm çok ilginç bi soru. ne faydası olmasını bekliyordu? siz kenidniz evlenmeye karar vermişsiniz.size oğlum şu kızımı al kızım evde kaldı ben size bakar yedirir doyururum mu dedi. istemezse yapmaz ne demek senin babanin veya ailenin bize ne faydası var ne yaptılar. ne yapmalarını bekliyordu acaba sevgili kocan?

senle evlendi diye üstüne parami verselerdi ne yani?

Son düzenleme:
Ben burda en büyük kabahati konu sahibinde görüyorum...ben olsam babama muslugu kapattiridim...BABANDAN NEFRET EDIYORUM diyen birinin babamin tek kursunu bogazindan gecirmezdim...
:

buraya bende katılıyorum ya musluğu keserdim.yada yoo bende durumdan memnunsam başına kakmazdım..

kendimden yola çıkınca eşim bana deseki benim annem böyle iyilikler yapıyo sana..annem şöyle yaptı böyle kıymetli.. bende derim alsın başına çalsın...

ha ama eşim suskun kalsa ben derim ya allah razı olsun muhtaç olduğumuzda onlar tuttu elimizden derim..

empati konusunda mesleğimden kaynaklanan bi yatkınlığım var sanırım:))

ben onun başına bişi kakmıyorum hatta her defasında elini tutuyorum bak geçecek die...

ben onun başına bişi kakmıyorum hatta her defasında elini tutuyorum bak geçecek die...

Iste gördügün gibi yanlis yapiyorsun ...basina kakacakmisin demekki!!

Birsey söyledigi vakit öyle bir cevap vereceksinki bir daha buna cesaret edemesin...

Sen galiba cok yumusak anlayisli davraniyorsun burcu...iyi niyetli yaklasiyorsun...lakin esin buna degmiyor...ona baska dilden konusmanin vakit geldi..:mymeka:

haklısın...kesinlikle...

iyilikten maraz doğar..

kimseye değerinden fazla ilgi göstermeyeceksiniz..

kocanız herşeye rağmen bu şekilde davranıyorsa bu davranışa değer biri değil demekki..

ona göre bir orta yol bulmalısınız..

nankörlük terbiyesizlik diz boyu tüh yani
nefret ediyosa yemesin babanın ekmegini :mymeka:
benım ailemde cok yarım ediyo bize daha yeni bütün tedavi masraflarımı karsıladı
eşimin işleri kötü gitti ayda kiramı butun faturalarımı ödedi babacım
ama benım karsıma gecipte deseki senın babandan nefret ediyorum
cok kötü şeyler olur heralde
hem babamın ekmegını yıyıp hemde onu asagılatmam ben kimseye
hem derim gene diyorum ailemim sacının teline gurban olsun
işine gelmiyosa boşar

babanı o degmıycek adama ezdirme güzelim
yazık degilmi o adamcagıza kızım mutlu olsun dıye kımbılır neler yapıyo :1rolleyes:

hayatım sen çok iyi niyetlisin eşine karşı. anlayışlı yumuşak davranıyorsun. ama senin baban için babandan nefret ediyorum kelimesi beni üzdü. baban elinden geleni yapsın hatta ona iş imkanı bile versin ve şu söylediği laf hiç hoş değil.
ayrıca seni hastalıklı almadım da ne demek. sen keyfinden mi hasta oldun? daha önceki konunu biliyorum. bu kadar borç kimin yüzünden oldu? senin ailen sana destek onunkisi köstek. sen hala diyorsunki elini tutuyorum. canım benim ne kendini ne anneni babanı ezdirme. sen bunun için mi evlendin? eşini seviyorsun ama bu kadar kör olma be güzelim. bak bu anlattıklarının benzerini bir arkadaşım yaşadı eşimi seviyorum diye nelere katlandı varya sonunda noldu 5 senelik evliliğini bitirdi.

ve senin annen baban sana yapacağı herşeyi yaptıktan sonra birşeyler yapmak zorunda değil. eşin demiş ya baban ne yaptı diye. hiçbirşey yapmasın gül gibi kızını verdi. bu bile yeter. kız tarafı birşey yapmak zorunda değil canım. erkek tarafı yapar. al işte aynı bendeki durum. benimkinin ailesi 1 iğne yapmadı evlenirken. annem elinden geldiğince yaptı. bazen eşim de der senin ailen ne yaptı diye. pardon diyorum senin ailen ne yaptı da benimki daha fazlasını yapsın. yapmadığı damadına takı takmadı bana çamaşır makinası almadı...

Ailemden artik bir kurus kabul etmem

Madem doktor masraflinla almamis seni, ailende evlisin artik, seni geçindirmeye mecbur degil

Terbiyesiz adam !

Sakin firsat vermeyin, ne olursa olsun, dikilin karsisina, utanmadan birde koskoca babaya laf atiyor nankor

Seninle evlenirken babana güvenerek mi evlenmiş bu adam ya.Ben de katılıyorum diğer arkadaşlara baban konusunda tavrın çok net ve sert olsun ki bir daha cesaret edemesin ağzına almaya ayrıca yardım almayı da bırak.Devam ederse de git babana anlat kullandırtma kimseye babanı.

Evet ailende evlisin artik kizim...kocan karsilasin herseyini diyebilir...bir tesekkür edecegine bir allah razi olsun diyecegine birde hala ne yaptilar diyor...beklentide dahada...

Ninemin bir lafi vardi böyle Kayinpeder Kaynanadan beklentide olan adamlar icin...
ama söyleyemem...acik sözlüdür ninem biraz:1rolleyes:

ben seni hastalık masrafınla almadım :1shok: bu lafa takıldım kaldım. be adam oysaki ben seni hastalık masrafınla aldım git tedavi ol hatta tedavi parasından 5 ytl fazla vereceğim psiko kapısında beklerken gazoz içersin...
ben olsam babamın yaptığı yardımı kabul ederim ama 1 kuruşunu ev için harcamam biriktiririm. sonuçta evi geçindirmek eşinizin görevi. paradan eşime de bahsetmem hiç. demek babanızdan nefret ediyormuş öyle mi...beni affedin ama babanızı yeterince yolamamıştır o yüzden nefreti.

Düzenli olarak siteyi takip ediyorum,ara sıra üye olmak istesemde çeşitli bahanelerle üye olmayı erteliyordum ta ki bu güne kadar,böyle bir nankörlük sadece benim eşime özgüdür sanıyordum ama yanılıyormuşum maalesef..Uzaklarda bir yerlerde bir kader ortağım varmış demek ki.

Son düzenleme:
Nm şu bi gerçek erkeler ve aileleri gelinin ailesini sevmiyor bu bir gerçek naparsa yapsınlar yaranamazsın
nankörlük işte
boşver sen eşini
ailene laf söletme
hayır duanı et cnm ailene gerisi boş eşin ne yapsa anlamıcak

kızlar benım esşimde cok ıı aılemıde cok sevıyro ama aılem dogulu benım eşim bana canım felan deyınce yanıma oturup ılgılenınce aılem bozuluyor laf edıyor sakayla karısık sonra esım sıkılıyor bana ennemlere gıtmek ıstemedıgını soluyor .. esım kendı aılesıne hhıc baglı d degıl benım aılemeı daha cok sevıyor aılemde onu cok sevıyor ama aılem bısı deyıncce eşimin cok zoruna gıdıyor kafayı yıcem ya ne yapmam gerekıyor sızce aılemmı haksız esımmı esımde cok tahamulsuz yaaaa(((((

burcu al karşına eşini konuş; madem bu konudan bu kadar rahatsızsın, ailemi bir daha hiç bir maddi işimize dahil etmeyeceğim. bundan sonra yalnızız. ama hastane masrafın, postane masrafın diye abuk sabuk sayıklamayacaksın. kendi yağımızda kavrulacağız. sen de erkekliğini gösterip evimizi idare edeceksin. beğenmediğin babam işimize gücümüze karışmayacak, ben de senin başının etini yemeyeceğim böylece. söyle bunları uygun bir dille. çekin skınıtıyı biraz. yoksa hep böyle devam eder bu adam.

merhabalar. benim sorunum çok farklı galiba ama konu başlığı bulamadım bunun için evlenmek istediğim insansın annesi ve babası işitme engelli. inanılmaz tereddüt duyuyorum buna ailem ne der veya bu durum genetik olabilir mi? daha evlenmeden çocuklar nasıl olur düşünmeye başladım. böyle bir tanıdığı olan veya genetik olup olmadığını bilen var mı:s Çok düşünmeye başladım, onu çok da seviyorum.

insanın ailesi ve eşinin arasında kalması çok zor. ailendeki bireyler hakkında tavrın net olsun. eğer boyun eğersen eşin her fırsatta nankörce baban ailen hakkında aşağı yukarı konusup duracaktır. bu yuzden net bir ifadeyle bir daha bu tarz laflar söylememesini, artık ailenden yardım almayacagını, kocaysa eğer geçimini kendisinin sağlaması gerektiğini söylemelisin. zor durumda kalırsan özel durumlarda annenden yardım istersin elbet. ama aldıgın parayı eşin bilmesin bence. cok zor bir durum. eşin bu konuda ciddi oldugunu anlarsa eğer daha cok dikkat edecektir. ben olsam gerekirse bağırır çağırır gerekirse kavga bile cıkarıp aileme laf ettirmeyeceğimi buna tahammülüm olmadığımı dile getiririm. umarım sorunların biter canım

eşin gerçkten nankörlük yapıyor ama şunuda unutma sen benim ailem o benim ailem derse bu evlilik yürümez sen artık bir ailesin eşin ne kadar haksızda olsa tarafsız durmaya çalış biliyorum haksızlığa uğramış gibi hissediyorsun kendini ama ya
bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…