Ben burda en büyük kabahati konu sahibinde görüyorum...ben olsam babama muslugu kapattiridim...BABANDAN NEFRET EDIYORUM diyen birinin babamin tek kursunu bogazindan gecirmezdim...
:
buraya bende katılıyorum ya musluğu keserdim.yada yoo bende durumdan memnunsam başına kakmazdım..
kendimden yola çıkınca eşim bana deseki benim annem böyle iyilikler yapıyo sana..annem şöyle yaptı böyle kıymetli.. bende derim alsın başına çalsın...
ha ama eşim suskun kalsa ben derim ya allah razı olsun muhtaç olduğumuzda onlar tuttu elimizden derim..
empati konusunda mesleğimden kaynaklanan bi yatkınlığım var sanırım:))
ben onun başına bişi kakmıyorum hatta her defasında elini tutuyorum bak geçecek die...
Iste gördügün gibi yanlis yapiyorsun...basina kakacakmisin demekki!!
Birsey söyledigi vakit öyle bir cevap vereceksinki bir daha buna cesaret edemesin...
Sen galiba cok yumusak anlayisli davraniyorsun burcu...iyi niyetli yaklasiyorsun...lakin esin buna degmiyor...ona baska dilden konusmanin vakit geldi..:mymeka:
ben onun başına bişi kakmıyorum hatta her defasında elini tutuyorum bak geçecek die...
Ailemden artik bir kurus kabul etmem
Madem doktor masraflinla almamis seni, ailende evlisin artik, seni geçindirmeye mecbur degil
Terbiyesiz adam !
Sakin firsat vermeyin, ne olursa olsun, dikilin karsisina, utanmadan birde koskoca babaya laf atiyor nankor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?