bana SENİN BABANDAN NEFRET EDİYORUM ...dedi ben bunları duydukça sadece çantamı alıp ailemin yanına gitmek istiyorum kızlar ...onun ailesinin bana yaptığı densizliklerin haddi hesabı yok bi defa ağzımı açıp nefret ediyorum demedim...ben onun başına kakmıyorum hiç bişeyi o sadece açıyo konuyu ve bende sinirleniyorum doğal olarak...tavırlarını görseniz sanki babamdan değil sokaktan geçen bi adamdan bahsediyo öle rahatki...
Burcucum kusura bakma ama sendede kabahat var...bu kadar rahat rahat konusmansina neden firsat veriyorsun...niye kakmiyorsun herseyi basina...
Vallaha ben olsam neler derdim neler...yedigi yemegi bile burnundan getirirdim...Allah babacigimdan razi olsun o olmasa ne yapariz......onun ailesinin yaninda bana ailem bakiyor hala...allah babama uzun ömürler versin ac karnimizi doyuruyor diye konsurdum...
Kalklip iki kelime etmeye calissin...konusturma o zaman...hadi sen bak bize karsila herseyimizi..hem babamdan nefret ediyor ama utanmadan onun verdiklerini yiyorsun derdim...
Niye zorla esini adam yerine koyuyorsunki?
bana SENıN BABANDAN NEFRET EDıYORUM ...dedi ben bunları duydukça sadece çantamı alıp ailemin yanına gitmek istiyorum kızlar ...onun ailesinin bana yaptığı densizliklerin haddi hesabı yok bi defa ağzımı açıp nefret ediyorum demedim...ben onun başına kakmıyorum hiç bişeyi o sadece açıyo konuyu ve bende sinirleniyorum doğal olarak...tavırlarını görseniz sanki babamdan değil sokaktan geçen bi adamdan bahsediyo öle rahatki...
şeytan dio git herşeyi anlat ailene...babanda söle diğerlerinede...onu adam yerine koyan herkese söle...baba bu adam senin için bunları bunları sölüyo de...onuda sok yerin dibine...
ben sizin yerinizde olsam karşısına geçer derim ki; ya laflarına dikkat edip babamın adını ağzına desturla alacaksın bundan sonra ya da beni kaybedeceksin, işine geliyorsa..
sonra da babama gider ikiyüzlülüğünü anlatırdım ki yardımını, kolunu kanadını çeksin damadının üzerinden.
evet sizde maddi sıkıntı çekersiniz ama hiç değilse babanızın enayi yerime konmasına seyirci kalmazsınız..
Canım şimdi biley diycem ama kızma. Babanın fabrikası varmış. Yani gelir düzeyi nedir bilmiyorum tabi ama acaba arada bir eşine bir kira paralık iş yaptırmaktan daha fazla yardım edemez mi size? Mesela ben de eşim de çalışıyoruz. Ona rağmen ve çok şükür borcumuz olmamasına rağmen babamlar başka bir evlerinden aldıkları kirayı bize veriyolar. Sizin işsizlik sorununuz var, borç sorununuz var bunlarla uğraşıyorsunuz acaba eşin de babanların durumunun çok iyi olduğunu görüp daha fazla yardım etmemelerine sitem ediyor olamaz mı?
Canım şimdi biley diycem ama kızma. Babanın fabrikası varmış. Yani gelir düzeyi nedir bilmiyorum tabi ama acaba arada bir eşine bir kira paralık iş yaptırmaktan daha fazla yardım edemez mi size? Mesela ben de eşim de çalışıyoruz. Ona rağmen ve çok şükür borcumuz olmamasına rağmen babamlar başka bir evlerinden aldıkları kirayı bize veriyolar. Sizin işsizlik sorununuz var, borç sorununuz var bunlarla uğraşıyorsunuz acaba eşin de babanların durumunun çok iyi olduğunu görüp daha fazla yardım etmemelerine sitem ediyor olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?