arkadaşlar mrb...size sadece benim için çok önemli olan birşeyi anlatmak ve ne yapmam gerektiğim konusunda yardımınızı almak istiyorum...bildiğiniz gibi maddi sıkıntıları fazlasıyla bol bir evlilik yaşıyorum en sonunda babama gittim ve 12 bin liralık borcum olduğunu söledim bu arada babam benim herşeyi tam yapıp borçsuz evlendirdi eşimin ailesi ise tam tersi...babamla herşeyi konuşup paylaşan bir ilişkimiz oldu evleninceye kadar...babamın bir fabrikası var eşim işsiz ve ona gel buranın işini sen yap dedi tesisat işi vardı aslında şuanda bişey yaptıracak durumda değil ama madem boşta biraz faydam olsun dedi başka birindende fiyat aldı adam 700 lira fiyat vermiş buna karşılık bi ay kiramı ödedi rahatsızlandığım zaman 200 de harçlık verdi ve eşimde oranın işini bitirmedi...şuanda elinde bir iş var ve yok pahasına yapıyoki iki kuruş para alayım die sabah gayet güzel kalktık dedimki babamın işini tamamladınmı...bana ya bilmiyorum acaba tamamlasam mı tamamlamasam mı dedi...neden dedim bana ne dedi biliyomusunuz yok babam ona 3 bin liralık iş yaptırıyomuşta başkalarından fiyat alıyomuşta...üstelik babam ona fabrikadan ufak bi yer verdi oğlum malzemelerini koy arada iş çıkar al sana dükkan die...evlendiğimizden beride ufak tefek ne olursa olsun yardım etmeye çalışıyo bana dioki kocam baban bize ne yaptıki bu zamana kadar...ben babam konusu her açıldığında onu savunuyomuşum neden savunuyomuşum babamın bize ne faydası olmuş üstelik sadece babam deil teyzem dayım anneanneme kadar herkes yardım etti napmışlar bize...ayrıca annem ev hanımı günden aldığı 2 kuruş paraya her ay 120 lira doktor paramı karşılıyo ve eşimin buna cevabı ne biliyomusunuz ben seni doktor masrafınla almadım...onun annesi bana herkesin ortasında laf sokar sesimi çıkarmam yaptığı her bencilliğe göz yumarım ve yine arkasında dururum beyefendi sürekli babama dil uzatıyo ve bu benim canımı çok sıkıyo bana en başta ya o benim babam para önemli değil dedi şimdide dioki o kadarda değil...ve üstelik bir defa ağzından babam lafı çıkmaz baban aşağı baban yukarı benim ailem okumuş görmüş geçirmiş insanlar ve ben babamın gözünün içine baktım bunca sene üzülmesin die ve onun yüzünden sürekli ailemin arasında kalıyorum laf yiyorum ve artık kocamın babama laf etmesinden bıktım yanına gidincede babacım babacım babacım bu ne saygısızlık ya...kendi babası burdan bir dünya işini yüz üstü bırakıp gitti neler yaptı onlara laf yok...ben ne yapayım şimdi lütfen bişi söleyin bana...