Eşim ve ailem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annemler eşimin ailesinden 100 gram altın ve set istemişlerdi o zamanlar eşim ve ailesi bunu sorun etmişlerdi
Off...şu altın istemesi ne kadar absurd.
Ekonomik durumlar belli nasıl taaaa 100g istiyoruz diye dilleri varıyor.
Ben asla söyliyemezdim.
100g=100.000TL!! + Set
Altını sorun ettiler diyorsunuz,ozaman sizde çeyizini dörtdörtlük yapsaydiniz.
Ona gelince laf edilemez

Aileye kızalım da, konu sahibi kendi yazmış; eşini görür görmez beğenmiş ve 3 ay içinde de evlenmiş.

Neden ailesine hayır dememiş, görücü usulü görüşmeyi kabul etmiş ? Evlenmek istemiyorsa, görücü usulü görüşmeyi de kabul etmezdi herhalde.

Kardeşim namazına geri başla.Sabirla Allah'tan dua iste.Esinle aran iyiyse kv yi umursama.Tatli dilli ol gene değişmezlerse alttan alma.

Ben mehir de babam istedi.Sorun oldu ama babam hemen almanıza gerek yok dedi.20 sene icinde 100 Gr yaparsin.Dugunde gelen takıları mehir yap dedi.Sorun oldu.

Her koşul ve şartta kendilerine yatırım yapmış görgüsüzler ya ,sizin duygularınızın ,hayallerinizin karşılığı bu olmamalıydı.Siz ve aileniz için kötü bir tecrübe olmuş

Bazı kadınlar böyle.Tek amacı evlilik.Konu sahibinin hayat görüşü bu.Baksanıza çeyizleri bile eski model kalmış.Kaç yıl öncesinden alındıysa artık.

Kardeşim namazına geri başla.Sabirla Allah'tan dua iste.Esinle aran iyiyse kv yi umursama.Tatli dilli ol gene değişmezlerse alttan alma.
Kahvecim,kocan senin anneni evimize gelmeyecek dese sen tamam kocacım tamam sultanım tamam ömrüm diye tatlı dilli olmaya devam edecek misin?
Uzun zamandır seninle sohbet etmek istiyordum iyi ki denk geldin.

Nişanlıyken çok saygılıydi akşamları gelirdi oturur çay içerdik gayet iyiydi evlendikten sonra böyle olmaya başladı

Eşi konu sahibinin annesini istemiyor.Nasıl iyi olabilir araları?
Ben mehir de babam istedi.Sorun oldu ama babam hemen almanıza gerek yok dedi.20 sene icinde 100 Gr yaparsin.Dugunde gelen takıları mehir yap dedi.Sorun oldu.
Size yazmaktan bıkmadım ama yine yazacağım.O kayınvalide size mehir vermez.100 gr değil 1 gr bile vermez.20 sene kim öle kim kala?20 yıl evli mi kalacaksınız mehir parasını biriktirmesi için?

Bazı kadınlar böyle.Tek amacı evlilik.Konu sahibinin hayat görüşü bu.Baksanıza çeyizleri bile eski model kalmış.Kaç yıl öncesinden alındıysa artık.
Ya ne alaka konuları nereye çekiyorsunuz anlamıyorum ben size bunları yargilayin diye söylemiyorum siz konuları saçma sapan yerlere çekiyorsunuz sizce konu sahte set veya 5 bilezik mi...sorun 18 yaşında nisanlanip ayrılmam mi..liseyi bitirdim açıktan iki yıllık üniversitemi bitirip evlendim

İşte bunu kimse anlamıyor evlenmeye sonuçta beni ailem zorlamadi kendim istedim ve evlendim

Annenizi eve almayan adama Altınlarınızı verip altına araba mı çektiniz? Sizi o arabanın direksiyonuna bile oturtmayacak biliyorsunuz demi?

Benim artık kv sabrim kalmadi arama mesafe koyucam bundan sonra..eşim henüz eve gelmedi düzgün dille anlaticam hala anlamaz bana cemkirise benim daha fazla ne eşime nede kayınvalideme sabrım yok..

Nasıl alakası yok?18 yaşından beri istediğiniz şey buymuş.Evlenmek.
Konu belli.Ailenize setin sahte olduğunu bile söylemeye korkuyorsunuz.Eşiniz annenizden nefret ediyor.Siz kocayı kaybetmemek için annenize yapılan hakarete susup,setin sahte olduğunu annenize bile söyleyemiyorsunuz.

Kesin arabayı babasının üzerine almıştır adam. Böyle saf kadın bulup da sömürmemek olur mu?
Ya aslında bu tipler mal kaçırma tenezzülunde bile bulunmazlar gibi geliyor bana.
Nasılsa altın pazarlığı yapacak kadar kızını evlendirmeye meraklı aile,bebek bezinden çıkar çıkmaz evlenme hevesli genç kız.Hayatta boşanmaz,kovsam ailesi geri getirecek nasılsa.Yok ya o adam çok rahat bence

Yav arkadaşım bunu anneme söylesem daha mı iyi olacak bu sefer araları dahada gerilmeyecekmi biraz mantıklı düşünelim ben niye göz göre göre alevi dahada körükleyim

Kahvecim,kocan senin anneni evimize gelmeyecek dese sen tamam kocacım tamam sultanım tamam ömrüm diye tatlı dilli olmaya devam edecek misin?
Uzun zamandır seninle sohbet etmek istiyordum iyi ki denk geldin.
Hahhaha kahvenin herkese muthis akillar veriyor olmasi kendi manitaya nude yollayip milleti din tebligi yapmasi beni benden aliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…