- 15 Eylül 2022
- 1.781
- 864
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Maalesef yumurtam hiçbir şekilde gelişmediği icin çocuğun sadece tedaviyle olabileceğini söyledi doktorumŞu anda 22 yaşındaymışsınız.20 yaşında, görücü usulü; 3 ay içinde evlenmişsiniz.
Çocuğunuzun olmasına engel, büyük bir rahatsızlığınız bulunmuyormuş. PCOS ( yumurta tembelliği ) 'unuz olduğunu söylemiş doktorunuz.
PCOS hamile kalmaya engel değil.Şu anda bebek istemiyorsanız çifte koruma ( hap + kondom gibi ) korunmalısınız.
Size balayında sahte set aldığını söyleyen eşinize niye balayından sonra altınlarınızı verdiniz?Set düğünde takıldı gidip sormaya fırsatım yoktu
Bu o vaka değil gibi.Neyse ayrılma durumunda yarısı sizin.
Altınları vereli 1 ay oldu dahaSize balayınd sahte set aldığını söyleyen eşinşze niye balayından sonra altınlarınızı verdiniz?
Nikahtan önce mi alınmış araba?Bu o vaka değil gibi
Niye eşinizin yalanını ödüllendirdiniz?Onu soruyorum.Altınları vereli 1 ay oldu daha
Her şey göstermelikti yani. Oğlumuz evli statüsüne kavuştu. Legal yollarla sevişebiliyor. Donu gömleği yıkanıyor. Yine de çok uzağa gitmedi, ayni apartmandayız. Düğünde kıza ödünç taktığımız altınla arabasını da aldık. Her işimize koşturan bir gelin var. Yarin bir gün torun da verir elimize. Ohh ne güzel hayat.Mihir yazılırken 100 gram istedi ailem.. eşimin ailesi de aldı o süreçte annem altinlar bir gün gider birde set olsun hatıra kalsın dedi eşimde annem set istedi diye kızmış..set alındı balayında eşim itiraf etti aldığım set sahte dedi..şimdi altınlar ile eşim kendine araba aldi
Ben seti istememistim ailem istemisi esiminde sahte almış olmasi o zamanlar benim için sorun teşkil etmedi.. aldığı sahte seti bile hiç takmadım gerçeği olsa da aynı olacaktıNiye eşinizin yalanını ödüllendirdiniz?Onu soruyorum.
Sonra alınmış 1 ay önce .Ondan değil de çirkef kocası çirkef anasıyla mihir falan dinlemez kızım bu senin hakkındır diyecek tipler değil gibiNikahtan önce mi alınmış araba?
Maalesef yumurtam hiçbir şekilde gelişmediği icin çocuğun sadece tedaviyle olabileceğini söyledi doktorum
Ben 22 eşim 29Eşin ve sen kaç yaşındasın konu sahibi?
Sizin hiç söz hakkınız yokmuş en başından beri.Anneniz set istemiş,babanız kayınvalidenin alt katından ev tutulmasını istemiş,anneniz babanız altınların satılıp araba alınacağını bile biliyormuş.Yanlış bir evliliğe el birliğiyle itilmişsiniz.Siz koşarak gitmişsiniz.Ben seti istememistim ailem istemisi esiminde sahte almış olmasi o zamanlar benim için sorun teşkil etmedi.. aldığı sahte seti bile hiç takmadım gerçeği olsa da aynı olacaktı
21 yaş evlilik, öncesinde nişan atmışsınız. Ailenizde daha önce nişan attığınız için korkmuşlar. Neyden korkmuşlarsa artık. Genceciksiniz daha.22 yaşındayim şuan ki aklım olsa bu kadar küçük yaşta evlenmezdimde..ama altın ortak maldi kolumda kalacağı yerde eşimin altında araba olarak kalmasını mantıklı bulmuştum yatırım yapmıştık en azından..ki sahte setten benimde sonradan haberim oldu.. denilen şeyleri okuyorum ve kendime bı çıkar yol arıyorum sizde bilirsiniz ki aile evine gitmek kolay birşey değil iyice düşünüp tartıp biçmek gerekir..
Göz göre göre ziyan etmişler seni. Niye görücü usulü evlenilir ki zaten? Boşanmaya niyetin yoksa hayatını zehretme. Bu evlilikten bir mutluluk göremeyeceksin.Ben 22 eşim 29
Ben şimdi kuşkuya düştüm o set gerçekten sahte miydi yoksa kocası el koymak ve ileride geri almamak için o set sahteydi yaa mı dedi
Mühim olan size yalan söylemesi. Durumum yok, sahte takalim diye size aciklama yapabilirdi. Aileniz neden evlendirdi sizi? Hatirladigim kadariyla esiniz calismanizi da istemiyordu. Bile bile ateşe atmışlar sizi. Muhtemelen birkac seneye gozleriniz acilir, o zamana kadar korunun, hamile kalmayin.Ben seti istememistim ailem istemisi esiminde sahte almış olmasi o zamanlar benim için sorun teşkil etmedi.. aldığı sahte seti bile hiç takmadım gerçeği olsa da aynı olacaktı