Eşim ve ailem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha yani.
Belli damat bey annenize bir konudan bilenmiş bende altından kaynaklı mı diye düşündüm.
Ee güzelim altınları neden verdin eşine of

Oha yani.
Belli damat bey annenize bir konudan bilenmiş bende altından kaynaklı mı diye düşündüm.
Ee güzelim altınları neden verdin eşine of
Arabaya gerçek anlamda ihtiyacımız vardı babasi lazım olduğunda veriyordu ama onlarda lazım oluyordu bı iki defa da eşime benzin konusunda kızmış sanırım bende bilmiyorum araba almak istiyorum dedi 5 bileziğim vardi 4 tanesini verdim teki kolumda kalacak dedim ardından kredi çekti borç aldı derken arabayı aldi

Sizin ne yapıyorsunuz peki? Hiçbir fikriniz yok gibi farkında mısınız? Çok mu küçük yaşınız? Aileniz mihirden sete kadar her şeyi kendi karar veriyor, eşiniz sahte set alıyor, eski konunuzu hatırladım çok istememenize rağmen altınları bozdurup araba alıyor. Böyle bir eşe altın niye veriyorsunuz?
Herkes bir şeyler diyip yapıyor siz bakıyor gibisiniz öylece.

Biz o konuda araba icin altin vermeyin demistik. Hatira diye aldigi set sahte, ustune kolunuzdakileride almış altina araba çekmiş. Buraya konu açıyorsanız tavsiyeleri dinleyin derim

Niye bu kadar misafir ağırlamaya meraklısınız anlamadım?Bırakın gelsin kayınvalidenize misafirler.Niye 2 gün sonra size gelmek isteyecek kayınvalidenizin akranları?Kayınvalidenizin alt katından ev tutmayı babanız istemiş.Bu arada babanız da ezmiş sizi.
Anneniz nasıl ağzıyla mı istedi?Yani ne gerek var ki?Durumu olsa zaten takardı.Altınlarınızı niye veriyorsunuz?Setin sahte olduğunu söyledikten sonra altınları vermemeniz gerekirdi.
Siz bu eş ve ailesinden daha çok çekersiniz.

Şimdi ben bu mihirden ne anladım,konu sahibi olası bir boşanma durumunda eşiniz size arabayı verecek mi ?

Biz o konuda araba icin altin vermeyin demistik. Hatira diye aldigi set sahte, ustune kolunuzdakileride almış altina araba çekmiş. Buraya konu açıyorsanız tavsiyeleri dinleyin derim
Ben şimdi kuşkuya düştüm o set gerçekten sahte miydi yoksa kocası el koymak ve ileride geri almamak için o set sahteydi yaa mı dedi

22 yaşındayim şuan ki aklım olsa bu kadar küçük yaşta evlenmezdimde..ama altın ortak maldi kolumda kalacağı yerde eşimin altında araba olarak kalmasını mantıklı bulmuştum yatırım yapmıştık en azından..ki sahte setten benimde sonradan haberim oldu.. denilen şeyleri okuyorum ve kendime bı çıkar yol arıyorum sizde bilirsiniz ki aile evine gitmek kolay birşey değil iyice düşünüp tartıp biçmek gerekir..

Şu anda 22 yaşındaymışsınız.20 yaşında, görücü usulü; 3 ay içinde evlenmişsiniz.

Çocuğunuzun olmasına engel, büyük bir rahatsızlığınız bulunmuyormuş. PCOS ( yumurta tembelliği ) 'unuz olduğunu söylemiş doktorunuz.

PCOS hamile kalmaya engel değil.Şu anda bebek istemiyorsanız çifte koruma ile ( hap + kondom gibi ) korunmalısınız.

Son düzenleme:
Bu durumların benzerini hatta daha beterini yaşamış biri olarak bunu kesinlikle kabul etmeyin annenizi ezdirmeyin hakkınızı arayın

Gelecek olan misafirler bana da gelmek istediklerini söylemişlerdi kayinvaldemde de gün var bende günü kendi evimde yapmak istedim hem gelmek isteyenler gelmiş olacaktı hemde gün aradan çıkacaktı..zaten onlar ne kadar takalım diye sormuşlardi babam da siz ne kadar takmak isterseniz o kadar takin dedi.. kayınpederim biz diğer geline de 100 taktık hak geçmesin dedi kabul etti ailem..annemde iki gün sonrası altınlar eve arabaya gider ama set satilmaz hatıra kalır birde set alın dedi annemin bunu istemesi suç oldu..eşimde o zamanlar bana kuyumcuda set resimleri attı bende gidip görmek istedim oda sonrasında sahte almış annemle gittik aldik dedi annesine de benimle gidip aldığını söylemiş

Aileniz bile onaylamış neredeyse damadın altınla araba alacağını.Neyse ayrılma durumunda yarısı sizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…