- 15 Eylül 2022
- 1.781
- 864
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Eşim yemek seçer öyle herşeyi de yemez yediği şeyler et tavuk..sebze yemez vs çokta yemek konusunda bilgim yoktu.. çocuk konusuna gelirsek benim cocugum olmuyor tedavi oluyorduk bıraktım birazda kendilerinin bu kadar üzerime yuklenmelerinin sebebi çocuğum olmuyor diye olduğunu düşünüyorum çünkü eşimde sperm testi vermişti iyi çıkmıştı doktor sorunun bende olduğunu söylemişti..zaten şu olayın üzerine de tedaviye devam etmek istemiyorum3 ay içinde evlenmek en büyük hatanız bana göre. Kv ile aynı binada oturmanız ikinci hata. Ne demek yemek bilmezsin yardım eder?Ne yiyorsunuz siz ya portakallı pekin ördekleri falan mı her gün?Aileniz hata etmiş en başta. Dizginler eşiniz ve ailesine verilmiş gibi.
Aileniz bu hataları yaptı diye eş ve ailesinin bunları yapması hak mı,tabiki değil.Onlar zaten zihniyetsiz belli. Korkarak soruyorum çocuk,hamilelik durumunuz nedir?
Kesinlikle devam etmeyin tedaviye. Aileniz destek ise ona göre yol çizin.Eşim yemek seçer öyle herşeyi de yemez yediği şeyler et tavuk..sebze yemez vs çokta yemek konusunda bilgim yoktu.. çocuk konusuna gelirsek benim cocugum olmuyor tedavi oluyorduk bıraktım birazda kendilerinin bu kadar üzerime yuklenmelerinin sebebi çocuğum olmuyor diye olduğunu düşünüyorum çünkü eşimde sperm testi vermişti iyi çıkmıştı doktor sorunun bende olduğunu söylemişti..zaten şu olayın üzerine de tedaviye devam etmek istemiyorum
Annesine dediğiniz gibi çok düşkün yani geçen annesi bı yemek yaptı diye gelip gidip annesini öptü senin hakkını nasıl öderim diyeÇok yüz göz olunmuş. Sınırlar yok. Ana kuzusu bı ergen.
Evlilik Kader mutluluk tercihtir diye bir kitap var mutlaka okuyun. Psk. Fatih Reşit Civelekoğlu'nunAnnesine dediğiniz gibi çok düşkün yani geçen annesi bı yemek yaptı diye gelip gidip annesini öptü senin hakkını nasıl öderim diyekayinvaldem de tek ben yapmadım oğlum eşinde bunları bunları yapti dedi güldü geçti..
Nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra herşey ortaya çıktıGörür görmez beğenip 3 ayda evlenip bir de aile apartmanına yerleşince bu yaşananlar sürpriz değil.
Şimdi bakmaya doyamadığın yüzü şeytan gibi görüyorsundur.
3 ayda ne kadar tanıdın ki? Tabii ki böyleydi.Nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra herşey ortaya çıktışimdi eşimi taniyamiyorum
3 ayda anca kaşına gözüne bakarsın ama zaten tanıyamazsın ki. Evlenmeden önce böyle değildi değişti diyebileceğin bir durum yok.Nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra herşey ortaya çıktışimdi eşimi taniyamiyorum
Böyleydi ama ben görmek istemedim belkide..3 ayda ne kadar tanıdın ki? Tabii ki böyleydi.
Üzgünüm ama size hiç değer vermiyorAnnesine dediğiniz gibi çok düşkün yani geçen annesi bı yemek yaptı diye gelip gidip annesini öptü senin hakkını nasıl öderim diyekayinvaldem de tek ben yapmadım oğlum eşinde bunları bunları yapti dedi güldü geçti..
Kimsenin tek kriteri yakışıklılık olmasın. Sonucu böyle hüsran oluyor. Yüzü gözü ayni adamdan soğuyorsun buz gibi.Böyleydi ama ben görmek istemedim belkide..
Farkındayım..bu beni daha da uzuyor..ben onun ailesine karşı en ufak saygısızlık yapmadım elimden geldiğince yardımlarına koştum ettim ama kendi ailem eşimden yardım istemesi bile suç olduÜzgünüm ama size hiç değer vermiyor
Mihir yazılırken 100 gram istedi ailem.. eşimin ailesi de aldı o süreçte annem altinlar bir gün gider birde set olsun hatıra kalsın dedi eşimde annem set istedi diye kızmış..set alındı balayında eşim itiraf etti aldığım set sahte dedi..şimdi altınlar ile eşim kendine araba aldiAltınlara ne oldu orasını anlamadım
Aileniz neden öyle bir altın istedi?