Sizi anlıyorum başınıza iş gelmiş ama hala ailenize bağımlı olmanız doğru mu sizce bu işte bir anormallik yok mu , hala ailem diyorsunuz asla hesap sormak veya konu ile ilgili neden bana bunu yapıyorlar diye sormuyorsunuz. Resmen sizi kullanıyorlar ama umrunuzda değil, bu tavrınız insanları çıldırttı tabiki beni de, yahu insan en azından sınır koyar görüşmez ki hatalarını anlasınlar ama siz üstüne bir de para yolluyorsunuz, bu nasıl bir değersizlik duygusu , size benzeyen arkadaşım var , 2 çocukları var yıllarca birbirini yediler hala da aynı, arkadaşımın esi ailesine para verir diye arkadaşıma para dahi vermiyor çünkü ailesi sürekli para talep ediyor, değer vermiyor, para vermeyince de sırtını dönüyorlar, yıllardır mutsuz kadın sizce bu aileye değer mi , siz neden sınır koymuyorsunuz, psikologa gitme, iseniz sizi daha çok kullanırlar , aileniz utanmadan bir de eşiniz varken evinize gelmek istiyorlar, bence evliliginiz ailenizin zerre umrunda değil, hatta boşansanız mutlu olurlar , böylelikle sizi daha iyi kullanabilirler , gözleri hala sizin maaşınızda ve siz bunu göremiyorsunuz, bence eşinizi dinleyin ve ailenizden uzak durun, para yollamayı da kesin o zaman gerçek yüzlerini göreceksiniz...