esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

konu gercekten cok abartıldı yada bendemı sorun var anlamadmkı ne var bunda konuda sac muhabbetı varken demıs adamda durduk yere dememsıkı... ben ınanın hıc tuaf veya yanlıs anlasılcak bısey goremedımkı ınsan esıne ablasına kardesıne guvenemıycekmı konusmasınlarmı hc ozaman nıye aıle kavramı var evlenınce aman bırı kocama yanlıs gozle bakıcak aman samını olurlar dıye aıleden kopmakmı lazım yada hıc evlenmemek lazım yorumlar cok saşırtıyor benı cıddden...

Ablan herkesin icinde sana esinden beni kiskaniyorsunmu demesi ne sinir bozucu..
kendini kucuk hissetircek konusmalar olmus gercekten.
yani kendi kendine kuruntu yaptigin bir olay degil bu

Senin tuafina gitmesi normal cünkü ortada annormal bi ollay var tavrini koy ablani cek kenara konus herkez yerini bilsin bu karsi taraf icinde gecerli civiklik yapmaya lüzüm yok !

Yorumlardan o kadar sinirim bozuldu ki 10. sayfadan sonrasını okumadım.

Benim kız kardeşim yok ama kız kardeşim yerinde bir arkadaşım var. Nişanlım ona "Şu yakışmış, bu yakışmamış" dese hiç alınmam. Hatta herhangi birine dese de alınmam. Bu öyle "Sana da kırmızı babydoll ne gider ama be" demek gibi bir şey değil ki. Saç rengi sonuçta. Hepi-topu saç.

Kendimi ablanızın yerine koyuyorum; yukarıda bahsettiğim arkadaşım erkek arkadaşının benimle ilgili yapacağı yoruma "Sana ne, sen karışma" dese ben de ona gider "Saçma sapan konuşma, kıskanıyormuşsun gibi oldu. Bir daha söyleme böyle bir şey" derim. O da bana der. Çünkü biliriz ki birbirimizden kıskanmanın bir anlamı yok. Bizim hayatımızdaki erkekler bir diğerimize sarkacak kadar adi olsalar bile -ki değiller- ağzının payı verilir. Yani ablanızın bu lafında da bir anormallik yok.

Hele "baş başa sigara içme" laflarına hiç anlam veremedim. Sigara içmek ön sevişme değildir arkadaşlar; "Baş başa sigara içen kadınla erkek dumanı birbirlerinin boynuna üfledikten sonra dudakları şehvetle buluşur" senaryosu sadece bir senaryo. Ayrıca sigara içen insanların balkonlara hapsedilmesini de kınıyorum.

Tabii eğer siz ablanızın saç rengini yorumlamasından rahatsız oluyorsanız eşinizi bu konuda uyarın. Bunu baş başayken yapın. Aklınıza burada kurulan senaryoları getirmeyin ve örnek verilen konuyu kafanıza takmayın. O konuda abla çıplak bacaklarını konu sahibinin eşinin kucağına uzatıyordu. Hiç alâkası yok iki durumun.

Ben ironi yapıyorsunuz sanmıştım ama siz ciddisiniz ya..
Kusura bakmayın ben anlayamıyorum bilmem kaç sayfadır yazan,hanımların abla enişte arasında olan bu kadar basit diyolaglardan dolayı, şu içine kurt düşme halini...
Kıskanmaktan da(ki o da normal değil bence), öteye geçen ruh hallerini..
Ne oldu bu hanımlara..
Ne zaman bu hale geldik..

benım gıbı dusennelerde varmıs gercekten sevındım ben yorumları okudukca sastım her yorumu şaşkınla okudum gercekten buraya konu acerken cok dusunmek lazım konu sahıbı bu yorumlardan sonra kesın ıcıne kurt dustu allah bılır neler dusundu ben yanlıs anlasılcak bısey bulamadım acıkcası

herzaman derim, artık o eski güvenebileceğimiz 10-20 yıl önceki dünya yok.Bunu nerden anlıyoruz,buraya yazan çoğunluk bu olay normal değil demiş, kadınlar böyle düşünürken ,erkek sanki çok mu iyi niyetli düşünecek.Şimdi bazı iyi insanlar kendilerini o ablanın yerine koyup ,kızıyorlar.Ama eminimki o iyi insanlar , enişteyle böyle vıcık vıcık bir ilişki içinde olmazlardı.Ablan eşinle arasına mesafe koysun.Madem rahatsızlığını dile getirdin. ben olsam daha dikkatli davranırdım ki kardeşim üzülmesin.Ama bunlar kanki ayağına yavaştan yavaştan kendilerini kaptırıyorlar

Abla-enişte ilişkisi ihtimali ülke genelinde muhtemelen milyonda bir falandır.

Basit bi saç muhabbeti ve iki insanın iyi anlaşabilmesini direk oraya çekip, "yok ben yalnız bırakmazdım, abla da tuhafmış, nikah düşer..." diye yorumlamak bana göre kötü niyetlilik.

ben anlamadım vallahı olayı hemen ıhanete kotu nıyete cekmeyı bence bı ınsan en yakınından kocasını kısakanıcak onları yakıstırcaksa ya hıc evlenmesın yada evlenınce aıleyle ırtibatını kessın nekadar kotu seneryolar yazıldı cızıldı aklım ermedıde almadıda garıpp...

Ben hep muhafazakâr olduğumu düşünürdüm; bu siteyi okudukça gördüm ki ben gayet modern, geniş görüşlü, pozitif bir insanmışım. Benim babam da teyzelerimle çok samimidir; hele yaşı en yakın olan teyzemle bir araya geldiler mi kahkahalar havalarda uçuşur. "Fıstık baldız" der hep annemin ve eniştemin yanında. Şimdiye kadar hiç bunun neredeyse ahlâksızlık kabul edilecek noktaya çekildiğini görmemiştim. Benim annemin kardeşi babamın da kardeşidir yahu. İnsan şaşırıyor.

biraz gereksiz bir muhabbet olsada,ben kötü niyetle yapildigini düsünmüyorum.bazi yorumlari okuyunca iyiki kizkardesim yok diyecektim ki,hep hayalimdi bi kizkardesim,ablam olsun.ben teyzemlerde kalirim,enistemle saatlerce cay muhabbeti yapariz,enistem sevdigim seylerden alir gelir misafirim diye.hemen yanlismi düsünmek lazim?teyzem bana böyle bi imada bulunsa birdaha kesinlikle görüsmem.ne kadar kirli zihinler var Yarabbim!

bu nedir yaa bu nasıl bir düşünce sistemidir burada kızcağızın ablasına kocasına çamur atan insanlar ne kadar fesatsınız nasıl bir kendini kaybetmişliktir bu böyle konu sahibi sen de kusura bakma ama asıl senin düşündüklerin iğrençlik benim annemle teyzemin eşi de beraber sigara içerler sohbet ederler eniştemle ben de çok yakınımdır ne oldu şimdi annemle ben aniştemi ayartmayı mı düşünür olduk yoksa eniştem bizim hakkımızda arsız şeyler mi kurdu kafasında. Cidden bence şüphelenmelisiniz diyen insanları anlamıyorum içiniz bu kadar mı karardı yaa el insaf insanlara iftira atmadan önce allahtan korkun ilişkilerinin abla kardeş ilişkisinden öte olduğunu düşünmüyorum konu sahibi sen de burayı okuyup daha fazla aklını karıştırma evliliğine ve ablanla ilişkine zarar vereceksin

Aynen diyorum acaba bende mi genişlik? Bakıyorum orama burama,yoo geniş de değilim..Ama konu beni şaşırttı.Yapılan yorumlar daha da..

canım bende muhafazkarım ben carsaflı pecelı bırıryım... ama bu benım aklımı kullanmamı beynımı kullanmamı engellemıyorve herseye supeyle bakmamı saglamıyorkı... ben her yorumda şaşrıdım benım kardeslerımle esım samımıdırler bır araya gelınce espırıler gulemler sohbetler sabaha kadar hep bırlıkte fılım ızlemeler ya esım benı kardesıyle abısıyle konusyorum dıye ıyı anlasıyorum dıye balkonda sıgara ıcıyorum dıye yakıstırsa hoş olurmu ben nıye krdeslerımle esımı yakıstırıp kıskanayım onlar abı kardes gercekten esım abılerı gıbıdır benım kaynımda benım abımdır kardesımdır... buraya bı bayan konu acsa kaynımla sohbet edıyorum ıyı anlasıyorum balkonda sıgara ıcıyorum dıye esım kıskanıyor veya art nıyet dusunuyor dıye yorumlar nasıl olurdu acaba neler soylenırdı esın saçmalamıs oyle sey olurmı ne art nıyetlı esın denılınırdı ben cozemedım bu tezatlıgı mantıgım almadı bı turlu...

her sakallıyı dedemiz sanmıyoruz işte.Yoksa içimiz falan kararmadı.Sizin aile ilişkileriniz güzel olabilir,ama bu devirde polliyancılık oynamaya gerek yok.Kanada da yaşamıyoruz,haberler,gazeteler,herşey böyle saçmalıklarla dolu.Kardeşi rahatsız olan bir abla,nasıl kardeşini düşünmez, mesafe koymaz.Kız rahatsız oluyor besbelli,o da ablalığını yapsın.Bu kadar mı zor.Konuşmasınlar fazla ölmezler ya.

Konu sahibi ablasıyla konuşmuş mu ki?
Yoksa fesatlıkla, telepati yeteneği aynı pakette mi veriliyor?

Balkonda sigara içiyorlarsa kafanızda kuracağınıza yanlarında durup muhabbetlerine karışın, sigara içmeniz şart değil, ablanızla aranızdaki yaş farkından dolayı ondan öğreneceğiniz şeyler de vardır, madem psikolog gibi. Diktatör gibi olmasından ne çıkaracağımı bilemedim, daha sıkıntınızı veya ne düşündüğünüzü bile paylaşamayıp kafanızdaki kurduklarınıza mahkum kalırsanız, ileride gerçek bir psikoloğa bile muhtaç kalabilirsiniz, bari bu da aklınızda olsun.

Hayır, aynı anne babadan olan kardeşlerin farklı olduğu durumlar da olur ama genellikle yakın ten tonlarına sahip olurlar, yani konu sahibinin teninin rengine yakındır, ablanın rengi veya yüz biçimi veya göz rengi. Sarı/açık renk saç birine giderse, ötekine de gider. Bu kadar basit muhakeme yeteneklerinden zorla mahrum mu kalınıyor nedir? Boş beleş muhabbet diye de bir şey vardır, abla ertesi gün "senin için saçımı boyadım!!!" deyip de mi gelmiş ki olay yaratılıyor hala anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
aynen,ayni muhabbetler bizim ailede dönüyor,ne genismisiz be kendimden utandim :) bende muhafazakarim diye gecinenlerdenim,hepsi laf iste.bak dadadan ,eniste baldiz hakkinda ne düsünüyor,az sonraaa' diye igrenc sesli magazin muhabiri belirdi kafamda gece gece...

Harbiden konunun b*kunu çıkarmış bazıları. Yuh yanı utanmasa bazıları iliskileri var diyecek. Konu sahibi zaten sacmalamis burdakilerde iyice gaza getiriyor bravo.

Niyeyse benim aklıma Tuğçe Kazaz geldi, konuya hakim olanlar sebebini anlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…