• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim uzaklasiyor gibi geliyor

Fosforbronz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
89
45
88
37
Merhaba arkadaslar
Yeni dogum yaptim. Bu sabah esimin omzuna yatmak istedim terliyim dedi.daha önce de bebek kucagimdayken opmustum kucagmda bebek vardiye geri çekmişti kendini. Zoruma gidiyor boylr yapması

Galiba bazı erkekler kadınlardan daha çok lohusalık yaşıyor maalesef bir çoğumuzun yaşadığı bir durum bu ama geçici

Merhaba arkadaslar
Yeni dogum yaptim. Bu sabah esimin omzuna yatmak istedim terliyim dedi.daha önce de bebek kucagimdayken opmustum kucagmda bebek vardiye geri çekmişti kendini. Zoruma gidiyor boylr yapması
Kafanıza takmayın geçici ve sizden uzaklaştığı anlamına gelmez tamamen tedaüf, olabilir, sonuçta onlar da farklı bir süreçten geçiyor, tabi lohusalıkta biz kadınlarda biraz fazla alınganlaşıyoruz farkında bile olmayabilir

Geçicidir. Erkek lohusası diye de birşey var maalesef :) kimi 40 gün sürer kimi 3 ay kimi 3 yıl :) siiznki en kısa süren olur umarım. Normal ama çoğu yeni baba olanlar yaşar bunu, konuşarak atlatabilirsiniz bu durumu

Ben henuz dogum yapmadim ama bana boyle yapsa sanirim cok bozulurdum. En korktugum sey dogum sonrasi benzen uzaklasmasi.

:KK48: biz aylardır arkadaş gibiyiz eşimle. Doğuma 2 hafta kaldı bakalım sonra 40 gün lohusalık sonrasında ne olacak hayırlısı :olamaz:

öff bizimde 6 ay sürmüştü böyle.. yine başa saracağız inşallah bu kez kısa sürer yoksa kıyamet kopacak yine..

Back