Eşim tehdit ediyor

Evet.Ama elinde bir şey yaşadığımıza dair video fotoğraf yok mesajlae var
Evlendikten sonra dersin,bu saatten sonra öncesinin bir önemi yok ya, evlenmişsin zaten kendini de rezil edecek,rahat ol buyur kendini rezil et..Karısının özel mesajlarını yayınlayan gavat desinler sana,bana da biran önce boşanmam için destek olsunlar de

Bir şey yaşamadık.Sadece iş seyahatinde beraber kalmıştık.Birde özel konuşmalı wp mesajları var.

3 aylık

Ailem halimi görünce onlar da kötü oldu.Zaten 3 aylık evliyiz.Kumae oynadığı,küfür hakaret ettiği için boşanıcaktık.Son bir şans verdim güven kazanması için.Bir hafta olmadı o yurtdışına gitti ben şu an güvenmediğim için onunla gitmedim.Ondan ayrı işe gittiğimi öğrenince delirdi.Evlenmeden önce onunla bir süre yaşadığım için beni güvenilmez biri olmakla tehdit etti.Ailen gerçek yüzünü görücek dedi.Sanki başkasıyla yaşamışım.En son bu sabah ve gece öldürmekle tehdit etmeye başladı.Akıl sağlığı gitti sanırım çünkü çift karakterli davranıyor.Şimdi de melek biri gibi davranıyor.Yarın avukata gidip her şeyi görüşeceğim.Zaten psikolojik tanı almıştı.O da yaptıklarını destekler diye düşünüyorum.

Valla kanka senin yerinde olsam tehdit ederse at hadi o zaman erkeksen o.u cocuğu pij beni korkutamazsın yazarım sonra da engellerim. Savcılığa kesin giderim o telefonu onun o poposuna sokarlar
Dışarıdan dediğiniz gibi oluyor fakat olayların içinde olmak çok farklı.Bu kişi yabancı biri değil güvenip evlendiğim insan çünkü

Keşke sevgili olsaydım.Evlilik çok bambaşka bir şeymiş.

Benim ailemde muhafazakar ama evlendiğim adamla istersem öncesinde fuckbody olalım bir şey demezler önemli olan evlenmek namusunu (!) temizlemek(!) değil mi?

En yobaz ailelerde bile kızı hamile kalınca istedikleri tek şey hamile bırakanla evlendirmek oluyor.

Akrabam kız düğünde tanıştık oynamadım diye hanım hanımcık bulup evlendim diye anlatıyordu düğün videosunda bekarken tatile gittikleri görüntüler gösterildi ( ki klasiktir bu kız babaları şok olurdu bu düğün tanıtım videolarına )

Ailen neden garip tepkiler veriyor prim verme kimseye.

Sen ondan önce davran ve ailene söyle adam ruh hastası kendi kendine kuruyor nisanliyken ben lavaboya gittigimde veya birini aramam lazım şarjım yok diyerek telimi almıştı o arada kendi kendine yazışmalar yapmış veya ikinci bir hattı vardı ona benim profil fotomu koymuş karşılıklı yazışma yapmış bana karşı kullanmak için, şimdi de ben istemeyince koz olarak kullanmaya çalışıyor ben bile şok oldum nasıl böyle birseyleri tasarlamış düşünmüş, demek ki kendisini biliyor ki ilerleyen zamanda birşey yaparsam benden ayrılır o yüzden önlem almaya çalışmış. Ha ben dedim zaten ailem senin nasıl bir hasta olduğunu biliyor sana kim inanır ?

Konu sahibi bu korkuyla yaşanmaz. Anladığım kadarıyla mesajlarınızı atacak. Buna hazırlıklı olun. Sizin düşündüğünüz kadar kötü karşılanacağını düşünmüyorum çünkü evlenmissiniz artık. Zaten özel mesajlarınızı ailenize atsa da okumamalari gerekir isterseniz önden bilgilendirin evlilik öncesi olduğunu söylemeden beni utandırmak için aramızdaki şeyleri size gonderecekmis, okumadan silin engelleyin lütfen deyin. Karısıyla arasındaki özel konuşmaları sağa sola gönderen adam şerefsizin tekidir ailen de adamı tanımış olur belki boşanma sürecinde daha çok destek olurlar.

Evlenmişsiniz daha ne olabilir ki öncesinden korkuyorsunuz. Ruh hastası ve tanı konmuş hastalığı var iftira atıyor kendi kendine yazmış diyin geçin. Aileniz napacak yani en fazla kızar geçerler. Bu adam bozuntusuna korktuğunuzu niye belli ediyorsunuz. Uzaklaştırma alın gidin savcılığa tehdit ediyor diyin

Evet.Ama elinde bir şey yaşadığımıza dair video fotoğraf yok mesajlae var
İftira de geç yaa boşver. Ortaya çıkar netleşirse de kocanızla mesajınız sonuçta aldatma değil birşey değil. Ve tabiki bu haysiyetsizle bosnaın..bu tehdit suç aynı zamanda şikayet etseniz o ceza alır

Öldürmekle tehdit ediyor yazmışsınız muhafazakar anne babanızın ne dediği umrunuzda olmamalı bence. Kades uygulamasını indirin yazmışlar kesinlikle indirin ve evden çıkana kadar kocanızın damarına basmamaya çalışın ne yapacağı belli olmaz Allah korusun. Kumar akıl sağlığını gerçekten mahvediyor.

Ödünüzün kopacağı şeyleri yaşamayın yaşatmayın , yaşadığınız şeyin sorumluluğunu alabiliyorsanız yapın.(kamu spotu)
Konunuza gelecek olursak eşiniz karaktersizin önde gideniymiş , korkmayın göstereceksen göster deyin . Siz korktukça bir şey zannedecek kendini.
Kadesi indirin, ihtiyaç halinde kulllanın ve tabiki yollarınızı ayırın bu kişiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…