How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

evet bu defa kramp giriyor :KK43:
irritabl bağırsak sendromum da var benim
özellikle bazı yiyecekler çok dokunuyor
ama en önemlisi ayakların üşümesi :/

eşim sağolsun utandırmaz hiç . hemen evdeki kediye suç atıyoruz :KK70:

Allah o iritabl sendromn evlerine atesler salsin :( Bende de var ne eysem dokunuyor ya :(

Hee bizde de üc tane varmkesin onlar yapiyo :p

Kızlar ne zulümler çekiyorsunuz siz..
Biz insan değil miyiz? Bizdeki popo değil mi?10 sene oldu bir kez tanık olmadım .

Yanında gripken burnumu silsem utanırım .

E az biraz özen, saygı ya.. Yatağa giriliyor beraber. Bu gazman ile sevişmesen haklısın

Esas siz nasil bir zulüm cekiyorsunuz ? Gripken burnunu silmeye utanmak nedir allasen ? Iyi gün kötü gün diye evleniyoruz grip de olurum, regli olup karnmda su torbasiyla da gezerim, mideme kramplar girip iki büklüm olacak kadar kötüyse gaz da cikartirim. O adamla sevisirim de ayni sehvetle. Bu kadar steril takintisi bana normal gelmiyor.

Ha buradan evde kari koca sala sala gezdigimiz sanilmasin tabii. Ama yaninda burun silmekten cekinmek de abarti geldi bana.

Esas siz nasil bir zulüm cekiyorsunuz ? Gripken burnunu silmeye utanmak nedir allasen ? Iyi gün kötü gün diye evleniyoruz grip de olurum, regli olup karnmda su torbasiyla da gezerim, mideme kramplar girip iki büklüm olacak kadar kötüyse gaz da cikartirim. O adamla sevisirim de ayni sehvetle. Bu kadar steril takintisi bana normal gelmiyor.

Ha buradan evde kari koca sala sala gezdigimiz sanilmasin tabii. Ama yaninda burun silmekten cekinmek de abarti geldi bana.
Eşler birbirinden rahatsızlık duymuyosa normal ama benim elimde değil okadarda rahat olmasın çekinsin biraz tuvaletini yaparken nasıl kapısını kapatıyosa gazını çıkarmaya da banyoya gitsin burnunu da yanımda silmesin faşır fuşur hem sümük kalır burnun da o da iğrenç ben yanlışlıkla ya da zaruri olana takılmıyorum kasten yapması şakaya vurması beni anlamaması sinir bozucu

Kızlar ne zulümler çekiyorsunuz siz..
Biz insan değil miyiz? Bizdeki popo değil mi?10 sene oldu bir kez tanık olmadım .

Yanında gripken burnumu silsem utanırım .

E az biraz özen, saygı ya.. Yatağa giriliyor beraber. Bu gazman ile sevişmesen haklısın
Sizinkide az iskence degil arkadasim 10 yildir utana sıkıla nasil yasadiniz sizi tebrik ediyorum ben yapamazdim.

Arada yanlışlıkla pırtlar olur da ikidebir olan katatozortlar biraz can sıkıcı olabiliyor. :KK22:

Aslında arada olunca eğlenceli de geliyor. Zaten pırtlar kokmaz ki :D

Ben utanıyorum ama küçük de olsa osuruk, osuruktur yani. Gerçi eşime göre ben pırt yaptığım zaman çilek kokulu pembe renkli minik kalpler çıkıyormuş öyle diyor :KK23:

Arada yanlışlıkla pırtlar olur da ikidebir olan katatozortlar biraz can sıkıcı olabiliyor. :KK22:

Aslında arada olunca eğlenceli de geliyor. Zaten pırtlar kokmaz ki :KK70:

Ben utanıyorum ama küçük de olsa osuruk, osuruktur yani. Gerçi eşime göre ben pırt yaptığım zaman çilek kokulu pembe renkli minik kalpler çıkıyormuş öyle diyor :KK23:
Keşke erkeklerinkinden de küçük şirin pipildekler kalpçikler çıksaydı:KK57:

bazı ülkelerde gaz çıkarmak doğal karşılanıyor..geğirmek ayıp...bizim ülkemizde ikside ayıp...

Eşler birbirinden rahatsızlık duymuyosa normal ama benim elimde değil okadarda rahat olmasın çekinsin biraz tuvaletini yaparken nasıl kapısını kapatıyosa gazını çıkarmaya da banyoya gitsin burnunu da yanımda silmesin faşır fuşur hem sümük kalır burnun da o da iğrenç ben yanlışlıkla ya da zaruri olana takılmıyorum kasten yapması şakaya vurması beni anlamaması sinir bozucu

Anladim ben sizi ama perdeler de kokmuyordur yaw o_O

Bizimki de kokusuza gaz değil ördek bu ördek diyo hatta işaret parmağıyla orta parmağını gösterip çek birini dedi iğrenç bişey olduğunı tahmin edip çekmedim dün bidaha yapınca çekmiş bulundum parmağının biri alt gaz biri üst gazmış tabi gaz çıkardı :KK61:

kusura bakmayın ama bu kadarı saygısızlık
adam oyuna çevirmiş resmen
bu rahatlik değil piskinlik

ya arada kaçarda bilerek yapılması hoş değil bence.Ben olsam hemen tepki verirdim.
Ama bazı üyelerin dediği gibi burnumu silmekten kaçınmak filan da olmaz.
Ortası olması lazım.Aynı evde yaşıyorsunuz diye kanka modunda da olunmasına karşıyım.

Valla şimdi bizim durum bana tuhaf geldi
Aslında bazen kara kara düşündüğüm bir konu

Ben be eşim arasında böyle bir konunun bırak vuku bulmasını adı bile geçmez
Yani biz neredeyse 10 yıllık evliyiz çokda genç evlendik daha böyle birşey yaşanmadı.. Öyle başladı öyle gitti
Hele film izlerken bile hala acaip kasılıyorum o konu isim geçtimi :)) o zaten hiç duymamış gibi yapıyo tv yi.. Hemen ciddi moda giriyo başka bişeyle ilgileniyo

Bunca yıldan sonra bir bebeğimiz olacak onun gaz problemi olcak illaki alt değişmesi
Yanımızda gaz çıkarcak :)) allahım nolcak bilmiyorum
Keşke bu kadar kapalı kalmasaydık azda olsa biraz konuşulsaydı yani hiç olmazsa filmlere gülebilseydik ama yok

Hamilelikte gece ne çektiğimi bir ben bilirim :KK70::KK70:

Valla şimdi bizim durum bana tuhaf geldi
Aslında bazen kara kara düşündüğüm bir konu

Ben be eşim arasında böyle bir konunun bırak vuku bulmasını adı bile geçmez
Yani biz neredeyse 10 yıllık evliyiz çokda genç evlendik daha böyle birşey yaşanmadı.. Öyle başladı öyle gitti
Hele film izlerken bile hala acaip kasılıyorum o konu isim geçtimi :)) o zaten hiç duymamış gibi yapıyo tv yi

yeni bir bebeğimiz olacak onun gaz problemi olcak illaki alt değişmesi
Yanımızda gaz çıkarcak :)) allahım nolcak bilmiyorum
Keşke bu kadar kapalı kalmasaydık azda olsa biraz konuşulsaydı yani hiç olmazsa filmlere gülebilseydik ama yok

Hamilelikte gece ne çektiğimi bir ben bilirim :KK70::KK70:

Inanamiyorum su yazdiklariniza :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Lutfen cocugunuzu da böyle dar kafali ve kapali yetistirmeyin. Saka gibi gercekten ya put musunuz siz filmde kasilmak filan gülmemek filan.. Bir de cocuk gaz cikartacak napicaz diyorsunuz pes.

Back