How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

Hiç hoşlanmam
saygıda duyamam sevememde şehvetli şehvetli öpüşememde o adamla.

ayrıca kaaaaç diye bagırma sebebi nedir ya , ben olsam sanırım agzına bı tokat kıcına bı tokat terbıyesız derdim uf bılmıyorum
Şimdi kendi evinde rahat edemiyo hissi de vermek istemiyorum ama alışmak da istemiyorum dediğim gibi ilerde soğumaktan korkuyorum saçma bi sebep ama önemli bi yerde

Benim kokulara çok duyarlılığım olduğunu bilir parfüm kullanmıyorum sırf bu yüzden direk mideme ağrı giriyo misal çay içerken yapıyo sanki o çaya o koku doluyo anlatamıyorum yaa nası geçer bu problem
valla ırrıttabl bagırsak sendromu-gastrıtı vs... olabılır, ama bunlar rahatsızlık gaz cıkarmazsa ınsan cok kotu oluyor bu sefer mıdeye falan kramp gırıyor.... cok yol ortasında kalmısımdır bu nedenle gaz sıkıstırmasından oturu hareket edemedıgımı bılırım...
dedıgım gıbı gaz yapacak yıyecekler yemesın (çiğ sogan sarımsak, salatalık, kuru baklagıller.. vs.. ) ayaklarını usutmesın baska caresı yok ama yınede gaz cıkacaktır.

ya yanlışlıkla olur aradada bilerek yapması hoş değl. bir zahmet bantyoya gitsin. ne yapacaksa orda yapsın geldiğinde.

valla ırrıttabl bagırsak sendromu-gastrıtı vs... olabılır, ama bunlar rahatsızlık gaz cıkarmazsa ınsan cok kotu oluyor bu sefer mıdeye falan kramp gırıyor.... cok yol ortasında kalmısımdır bu nedenle gaz sıkıstırmasından oturu hareket edemedıgımı bılırım...
dedıgım gıbı gaz yapacak yıyecekler yemesın (çiğ sogan sarımsak, salatalık, kuru baklagıller.. vs.. ) ayaklarını usutmesın baska caresı yok ama yınede gaz cıkacaktır.
Çıkmaz olasıca

Heleki sarımsak yediyse o da sanki alkol almış da sonrasında işkembe çorbası içmiş gibi kokuyo iğrenç ötesi iğrenççç

Kızlar ne zulümler çekiyorsunuz siz..
Biz insan değil miyiz? Bizdeki popo değil mi?10 sene oldu bir kez tanık olmadım .

Yanında gripken burnumu silsem utanırım .

E az biraz özen, saygı ya.. Yatağa giriliyor beraber. Bu gazman ile sevişmesen haklısın
Gazman olmasına rağmen seviyorum ve istiyorum ama bi kere tam o an yaptı bütün isteğim kaçtı düşünmesi gerekmezmi onu kırmadan incitmeden tartışmadan bişey yapmam lazom

Yengemden bir söz duymuştum.Fıs o.uruk pis o.uruk,zart o.uruk canım o.uruk diye.Zartsa kafaya takmayın kokusuzdur.:KK53:
Bizimki de kokusuza gaz değil ördek bu ördek diyo hatta işaret parmağıyla orta parmağını gösterip çek birini dedi iğrenç bişey olduğunı tahmin edip çekmedim dün bidaha yapınca çekmiş bulundum parmağının biri alt gaz biri üst gazmış tabi gaz çıkardı :KK61:

Bizimki de kokusuza gaz değil ördek bu ördek diyo hatta işaret parmağıyla orta parmağını gösterip çek birini dedi iğrenç bişey olduğunı tahmin edip çekmedim dün bidaha yapınca çekmiş bulundum parmağının biri alt gaz biri üst gazmış tabi gaz çıkardı :KK61:
:confused: parmak işin nasıl içinde anlamadım

malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
İnanamadım Zeytin :KK45:. Olmadı bu ya :eek:. İş yerinde falan nasıl tutuyorsun? İlkokuldayken birileri kaçırırdı bizde sırayla burnumuzu kapatırdık. Yoksa sende onlardan mısın? Söyle o arka sıradaki kız sen miydin yoksao_O?

Back