- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İnanirmisin bnm esimde aynisi esiniz gibi:) bnde sinir oluyorum ama yapiyo engel olamiyoKızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
o kadar sayfa şu konuyu okudum da şu yorum beni benden aldı niyeysekokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız var
deneyımlerımle bu kadarını soyleyebılırım...
Biri sevgilim parmak çektirip o.. yo diye konu açmıştıdemek bu anlama geliyormuş ilk defa duydumBizimki de kokusuza gaz değil ördek bu ördek diyo hatta işaret parmağıyla orta parmağını gösterip çek birini dedi iğrenç bişey olduğunı tahmin edip çekmedim dün bidaha yapınca çekmiş bulundum parmağının biri alt gaz biri üst gazmış tabi gaz çıkardı
Prebiyotik takviyesi alınmasını öneriyordu bir dr. Bir de yemeklere bol kimyon, gazı alır.malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
yani açık havada mı çalışıyor? ozaman üşütüyodur ondan böyledir..Isı sistemleri teknisyeni sahada çalışıyo
Oncelikle okurken guldum kusura bakmayin :).Ama esiniz tabi rahat edicek evince.Kasamaz ya kendini.Tabiiki hos bisey deil ama bazen fedakarlik lazim.Bunun icin aranizi bozmayin derim.Bi hastalikta olabilirdi bu ALLAH korusunKızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
Bende eşime çok kızdım oda lavaboya koşmaya başladı. Ama herseferinde geri dönerken baktım yüzü mutsuz Üzgün. Noldu diyorum. Tutuyorum oraya kadar ozaman da olmuyor diyoKızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Biraz moralim düzelsin diye komik video izliyordummm bunu görünce konu aklıma geldi
Ben dedim bak aşkım kıbrısa taşınalım dinlemedi hep ondan buranın havası dokunuyo adama dur bida diyim ondan gaz çıkarıyon diyim31 sayfayı tek tek okuyamam, eşiniz gastroenteroloji bölümüne gitsin, şikayetinizi anlatsın. Yediği, içtiği hatta yaşadığınız şehrin havası suyu dokunuyor olabilir. Strese dayalı da olabilir. Geçmiş olsun size de eşinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?