• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli küsüyor yardım edin lütfen

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
eşim herşeye küsüyor ve odaya kapanıyor yatağını ayırıyor ÜSTELİK YENİ EVLİYİZ VE( küsme sebeblerini bilseniz gülersiniz bardağın yeri yüzünden bile küsebiliyor onun yeri orası desem bitti ben dünyanın en ötü insanıyım )ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YARDIM EDİN

Merhaba, bu küsme huyu evlilikten sonra mı başladı yoksa birlikteliğinizden beri var mıydı? Barışmalar ne şekilde oluyor; siz mi barışmayı sağlayan siz mi oluyorsunuz yoksa kendilinden mi gelip konuşuyor? Eğer barışmaya çalışan sizseniz bunu yapmamanızı öneririm. Farklı şekilde adlandırabilir; benim haklı olduğumu biliyor ondan barışmak istedi gibi. Bu da davranışın sürekli tekrarlanmasına sebep olabilir. Size tavsiyem onunla konuşmayı denemeniz. Ama onu suçluyarak yapmayın bunu. Küsmeleri karşısında neler yaşadığınızı, hissettiklerinizi anlatmayı deneyin. Ve küsmek yerine bir öneride bulunabilirsiniz. Fakat dediğim gibi bence barışmaya çalışan taraf siz olmamalısınız.

Ay valla benimki de ilk zamanlar sürekli küsüyordu!
Çocukluğunda lakabı 'küs küs' imiş.
Belki annesinin onu sürekli nazlandırmasından kaynaklanıyordur!
Aynı benim kocam da hala küsünce ayrı yatıyor...
Ben bunu kadınlar yapar sanıyordum.
Valla anlıyorum seni, çok sinir bozucu bir durum.
Eskiden ben küslük gerginlik hiç hoşlanmıyordum, o küsünce gidip barışmaya çalışıyordum.
Baktım adam iyice abartıyor, kendini hepten haklı sanıyor...
Bıraktım, küsene küskü bir çuval eski... :1:
Küserse kendine eder...
Boşver küserse üstüne gitme kendi kendine konuşacaktır.
Lider olmak istiyor olabilir.
Kendine ait fikirleri olan kadınlar bazı erkeklerin tuhafına gidiyor
ve otoritelerinin sarsılacağından korkuyorlar!
Böyle olabilir...
Ya da eşimin benim bilmediğim bir sıkıntısı olursa sürekli evde gerginlik oluşturabiliyor.
Bir sıkıntısı mı var araştır, her zaman mı böyle, yoksa belli dönemlerde mi?
Duruma göre davranış geliştirirsin.....

amannnnnn berbat bu durum.ben de ilk eşimde çok uğraştım.günlerce küser surat asardı.ben koç burcuyum küs duramam.helede aynı evin içinde biriyle asla küs kalamam.o öyle küsünce birkaç gün sonra dayanamaz patlardım.büyük bir kavgadan sonra küslük biterdi.şimdiki eşimde ise durum tamamen farklı.küsmek nedir bilmiyor.ama bu da sinir bozuyor :52: bazen hiç kimseyle konuşmak istemiyorum mesela.küssün biraz uzak olsun diyorum ama ı-ıh.bu beyler ya küsmeyi çok abartıyolar ya küsmemeyi :D hatta bazen git annende kal bir gün diyorum onu da yapmıyor.arada küsmek iyidir yaa.ama fazlası bunaltır

Ay valla benimki de ilk zamanlar sürekli küsüyordu!
Çocukluğunda lakabı 'küs küs' imiş.
Belki annesinin onu sürekli nazlandırmasından kaynaklanıyordur!
Aynı benim kocam da hala küsünce ayrı yatıyor...
Ben bunu kadınlar yapar sanıyordum.
Valla anlıyorum seni, çok sinir bozucu bir durum.
Eskiden ben küslük gerginlik hiç hoşlanmıyordum, o küsünce gidip barışmaya çalışıyordum.
Baktım adam iyice abartıyor, kendini hepten haklı sanıyor...
Bıraktım, küsene küskü bir çuval eski... :1:
Küserse kendine eder...
Boşver küserse üstüne gitme kendi kendine konuşacaktır.
Lider olmak istiyor olabilir.
Kendine ait fikirleri olan kadınlar bazı erkeklerin tuhafına gidiyor
ve otoritelerinin sarsılacağından korkuyorlar!
Böyle olabilir...
Ya da eşimin benim bilmediğim bir sıkıntısı olursa sürekli evde gerginlik oluşturabiliyor.
Bir sıkıntısı mı var araştır, her zaman mı böyle, yoksa belli dönemlerde mi?
Duruma göre davranış geliştirirsin.....

aynen dediğin gibi pess uzmansın :nazar: şimdide ona soru sormama takmış bekarken rahatmış kimseye hesap vermiyormuş ya sürekli bi kavga sürekli bi mutsuzluk benimle evlendiğine pişman gibi böyle nasıl desem bende hiç soru soran biri değilimdir yani kaçta gelceksin desem buna büyük kavgalar çıkarıyor her konuştuğuma her yaptığıma ben evde bir kedi olayım yemeğimi suyumu versin o rahatetsin istiyor demekki beni sevmiyor yani anlamıyorum ben depresyondamı hepmi böyleydi anlayamıyorum tükendim artık boşanmayı düşünüyorum ( işide yok ara sıra iş geliyor ama maddi sıkıntımızda yok )

Back