Eşim Sürekli Hakaret Ediyor 😔😔

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
Daha evleneli 1 ay oldu severek evlendik ondan altın vs hiç birşey istemedim ailesiyle yaşıyoruz evlendikten 20 gün sonra kaynanam boşandı şuan 9 yaşında kaynım var hem ona hem kayın babama bakıyorum gurbete geldim bı kaç güne gidicem eşim anneme hediye filan aldım bizde adet diye onlardada adet ana sürekli trip atıyor para istedim gidince yanımda bulunsun diye bana gidip ailenemi vericen diyiyo ve ben kahroluyorum sürekli laf sokuyor sürekli eleştiriyor daha öncesinde hiç bu sorunlar yoktu evlendik böyle oldu sizce napmalıyım 😔😔😔

Daha evleneli 1 ay oldu severek evlendik ondan altın vs hiç birşey istemedim ailesiyle yaşıyoruz evlendikten 20 gün sonra kaynanam boşandı şuan 9 yaşında kaynım var hem ona hem kayın babama bakıyorum gurbete geldim bı kaç güne gidicem eşim anneme hediye filan aldım bizde adet diye onlardada adet ana sürekli trip atıyor para istedim gidince yanımda bulunsun diye bana gidip ailenemi vericen diyiyo ve ben kahroluyorum sürekli laf sokuyor sürekli eleştiriyor daha öncesinde hiç bu sorunlar yoktu evlendik böyle oldu sizce napmalıyım 😔😔😔
Ailesiyle beraber yasayacaginizi biliyor muydunuz evlenmeden önce ?

20 gün sonra bosancağından haberiniz var mıydı?
Yada birlikte yasayacağınizdan?
Baksın kardeşine babasına ne münasebet?
Ben bu kpderle aynı evde yasama fikrine de cok karsıyım.
Ne münasebet ya
Yabancı bi adamla aynı evde,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın.

Siz cok mu taviz verdiniz naaptiniz bu eşe? Neden siz bakiyorsunuz 9 yasindaki cocuga ? Annesi varmis.20 gün sonra bosandigina göre önceden mahkemeleri varmis siz biliyormuydunuz? Yeterli mesafeyi koyup ,saydırın kendinizi lütfen

Siz cok mu taviz verdiniz naaptiniz bu eşe? Neden siz bakiyorsunuz 9 yasindaki cocuga ? Annesi varmis.20 gün sonra bosandigina göre önceden mahkemeleri varmis siz biliyormuydunuz? Yeterli mesafeyi koyup ,saydırın kendinizi lütfen
Anlaşmıyodular öyle biliyodum boşanma yoktu ben bu kadar erken nasıl olur dedim anlaşmalı oldu dediler. Ben konuşmaya çalışıyom tersliyo beni bende dayanamıyor bende atarlanıyorum

20 gün sonra bosancağından haberiniz var mıydı?
Yada birlikte yasayacağınizdan?
Baksın kardeşine babasına ne münasebet?
Ben bu kpderle aynı evde yasama fikrine de cok karsıyım.
Ne münasebet ya
Yabancı bi adamla aynı evde,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın.
Haberim yoktu sadece anlaşamıyorlar diye biliyodum kardeşime bakma diyiyo gelene kadar ufak çocuğa yemek vermemek vicdanım el vermiyor bı kez bakmayacam dedim diye kavga ettik kapıyı gösterdi bana büyükler araya girdi 😔

Anlaşmıyodular öyle biliyodum boşanma yoktu ben bu kadar erken nasıl olur dedim anlaşmalı oldu dediler. Ben konuşmaya çalışıyom tersliyo beni bende dayanamıyor bende atarlanıyorum
Öncesi vardır da size söylenmemiştir.Baştan mesafe koyulmuyor ondan tersliyor bu erkekler böyle işte.Valla daha yenisiniz cok ben derim ki mutlaka saydırmaya bakin kendinizi,atarlanmayin.Atarlaninca daha da uzaklasir bunlar.Istediklerinizi yüzüne gülerek alttan işleyerek yapın.uyanik olun patmaginizda cevirin.Bunu başaran kadinlara hep hayran olmuşumdur.Siz yaptiniz mi derseniz yok yapamadim .Şimdiki aklim olsa bambaşka olurdu her sey....

Haberim yoktu sadece anlaşamıyorlar diye biliyodum kardeşime bakma diyiyo gelene kadar ufak çocuğa yemek vermemek vicdanım el vermiyor bı kez bakmayacam dedim diye kavga ettik kapıyı gösterdi bana büyükler araya girdi 😔
Cocuklu adamla evlnmissin haberin olmamış yani,
Bakmak zorunda değilsin
Anası nerde?
İnsanlar ne kurnaz ya valla
Allah çıkarır bunun hesabını..

Kv kurtulmuşsun yerini kocan almış desene... Konuş bakalım sonuçta severek evlenmişsin huyunu suyunu bilirsin bi yerde

Bence evlenip çocuğa senin bakmanı beklemiş sen evlenincede planı uygulamaya koymuş da kocana ne oluyo hem onun babasına kardeşine bak yeni evli halinle hemde hakaret duy kocan nankör odunun biri demek ki

Back
X