- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 31
-
- Konu Sahibi Derendeniz123
En duzelmicek es bile boyle rezilligi yediremez kendine cunku cok terbiyesizlestiler ve artik esimde patladi gozumle gormesem yine sana inanmazdim cunku ailemden bunlari beklemiyordum dedi iyiki gozumle gormusum iyiki benim yanimda yaptilar ne olduklarini gordum dedisizin eş kolay kolay düzeleceğe benzemiyordu
En duzelmicek es bile boyle rezilligi yediremez kendine cunku cok terbiyesizlestiler ve artik esimde patladi gozumle gormesem yine sana inanmazdim cunku ailemden bunlari beklemiyordum dedi iyiki gozumle gormusum iyiki benim yanimda yaptilar ne olduklarini gordum dedi
Unutur unutur merak etme. Erkek milletine güvenme.En duzelmicek es bile boyle rezilligi yediremez kendine cunku cok terbiyesizlestiler ve artik esimde patladi gozumle gormesem yine sana inanmazdim cunku ailemden bunlari beklemiyordum dedi iyiki gozumle gormusum iyiki benim yanimda yaptilar ne olduklarini gordum dedi
Bu daha ugradigim ilk iftira degildi kv asiri yalanci bi kadin ve yalan uzerine evlatlarinin uzerine bile yemin ediyorGöz göre gore nasil iftira atabiliyor acaba...hemde hepiniz ayni ortamdayken..pes diyorum...
Hakkinizda hayirlisi olmus diyim...
Esim kendi gorusmeye devam ediyor sadece beni gorusturmuyor onlarida eve cagirmiyor benimde korkum zaman gectikce hadi grselim falan demesi yada anasinin babasinin gazina gelmesiAilesinin ne mal olduğunu görüp silen erkek azdır. Sizinki iyi silebilmiş, yarın öbürgün kıymete bindirmezse. Erkekler biraz şey oluyo yazmayım orayı:) gerçekleri göremiyo, görse de aile aile diye dolanıyo peşlerinde. Değişikler yani, yapılanı görüp ona göre davranmak lazım. Aile aileliğini yapsın önce.
Ya cunku aylarca beni gaza getirmeye calistilar bana cok sey dayattilar ama hicbirine papuc birakmadim hadlerini saygimi bozmadan bildirdim onlarda en son care bu sekilde istediklerinj yaptirmaya calistilarOlay saniyesinde nasıl böyle tırmanıvermiş, ilginç.
İster çalışırsın ister çalışmazsın.
Onlardan para pul mu istiyorsun da çalış diye baskı yapıyorlar?
Şu anda tavsiyem; eşin nasılsa kendi görmüş mahcup olmuş.
Daha fazla söylenip itici olma durduk yere.
Esime guveniyordum ailesi cok umurumda degildi esim her konuda savunuyordu bide kv cok cok iyi geliyordu kv ve esim icin idare ettim ama kv ne seytanmis yuzunj dugunde bir cikardi dugune 1 hafta kala hissettirmeye baslamisti ne mal oldugunu ama bu denli asla beklemiyordumsizin ta nişanlılık dönemindne konularınız var. o kadar sıkıntıya rağmen neden evlendiniz?
Detayli okursan neden sinirlendigimi anlarsin evlendigim gunden beri insan gibi her konuyu anlattim onlarda huzur bozmaya devam etti dugunun ertesi gunu 11 yasinda oglu var ona bak evimi temizle yemek yap aksam kocan gece 11 de geldiginde eve gidersin demeye basladilar kendi kizlarida kv evine ne esini gonderir ne kendi gider kendi öz annesinin bile evinden cop kaldirmaz 5 ay sirf bu yuzden cok huzur bozduklari icin ne mal olduklarini neyi ne amacla dediklerini biliyordum nisanliyken kv bir kotulugunu gormedigim icin kendi annemi savundugum gibi kaynanamida savunuyordum kendi anneme laf soyletmeme nedenimde kv gibi huzur kacirmaya ugrasmadi maddi manevi cok cok destegi oldu keske kv oyle olsaydi bende onuda korusaydim ama kv sinsi bana karsi surekli herseyi yonetmek istediler kendi istedikleri olmayinca huzur kacirdilarNeden kendinizi geliştirmek istediginizi meslek sahibi olduktan sonra çalışacagınızı burdaki gb anlatmadınız?
Siz başkasının neden çalıştıgını konuşup annenizin güzel ornek olarak önünüze getirmesine neden sinirlendiniz?
Bakın işte kendi annemize laf edemezler ama biz geliniz haddini bilecek konuşurken düşünecek mantıgındayız
Kendinizi doldurup validenin yanına gidemeyeceginiz için boş vaktiniz çok olacak o zaman neyapacaksınız
Kesin gelir gaza, yersiz gaza gelmeleri de saçma ama erkek milleti işte. Balık hafızalı oluyo erkekler, yarın unutur amann ailem ne yaptı ki görüşelim der.Esim kendi gorusmeye devam ediyor sadece beni gorusturmuyor onlarida eve cagirmiyor benimde korkum zaman gectikce hadi grselim falan demesi yada anasinin babasinin gazina gelmesi
Esimin bana karsi son yalnisi olur elimden geleni yaptigim icin vicdanim rahat bir sekilde verebilecegim en buyuk zararlari verip yoluma bakarimKesin gelir gaza, yersiz gaza gelmeleri de saçma ama erkek milleti işte. Balık hafızalı oluyo erkekler, yarın unutur amann ailem ne yaptı ki görüşelim der.