- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Buyuk ogluk cok zor yiyor onu ben yediriyorum.biberon hazirlar verir.uyutur.yaparr yani.Çocuklarınızla ilgileniyor mu? İlgilenmek derken sevmek vs değil bakımına yemeğine içmesine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyuk ogluk cok zor yiyor onu ben yediriyorum.biberon hazirlar verir.uyutur.yaparr yani.Çocuklarınızla ilgileniyor mu? İlgilenmek derken sevmek vs değil bakımına yemeğine içmesine?
Cok sagolun yorumunuz icin saglikli bi ruh haliniz oldugu belli.en azindan dalga gecmeden anlayarak yorum.yaptiniz.haklisiniz para olaylarini cok dusunuyor.bide en ikinci dogdugundan beri ona karsi agresifim cok..elestiriyorum hep.yavassin yardim.etmiyorsun vs.bu yaptiklarimi farkediyorum ama durduramiyorum kendimi.icten ice onla basbasa hic kalamadigim icin kiziyorum herseye.buyuk oglul bile gece yatagimiza geliyor hemen kendi yatagina goturuyorum orada yine uyutuyorum onu.sirf yanimiza alismasin esimle yatiyim diye.oysa ogluma sarilarak uyumayi isterik cok.ama ben bu kadar ugrasiyorken esim tv karisisimda falan uyuyunca bende sinir oluyorOrtada çok kırıcı bir şey yok eşiniz aslında sorununu biliyor ama sorumluluğu size yıkmak için yara aldım falan ayağına yatıyor.
Kendinize biraz zaman verin 2 çocuk gerçekten zor ve akşamları işten gelip çocuk bakıyorsa ister istemez kalmaz enerjisi.
Birde erkekler belirli yaşlarda sanırım durağan bir evreye giriyor.
Bu işi istemek arzulamak biraz zihnin ve duyguların rahat olması ile alakalı..
Yani 2 çocuğun maddi sorumluluğu, pandemi, geçim derdi, eve gelip çocuk bakmak vs. zor geliyordur ve zihin sürekli bu tarz şeylerle meşgul olduğu için eşinizin motivasyonu düşürüyordur muhtemelen.
bu tarz isteklerinizi özellikle beraberlik evresinde tatlı bir dille söylerseniz ve eşinizi isteklerinize yönlendirirseniz yapmaya çalışacaktır.
Olur eskisi gibi ne kırgınlıklar unutuluyor bu mu unutulmayacak bu konuda düşünüp kafanızı yormayın ve bu yüzden eşinizin üzerinize gelmesine izin vermeyin.
Dalga geçiyorum evet. 2 senede 2 çocuk, o çocuklardan sevişmeyi bırak WC ye gittiğine şükreder insan.Gecin dalganizi siz
Hayır şefkat duygusu ile cinsel haz/isteklilik ayrı ihtiyaçlardır. Lohusa döneminde süt hormonları artarak, kadınlık hormonu ile bilinen östrojen hormonu azalır. Vajinada kuruluk olur, cinsel isteklik öyle aman şefkat ihtiyacım var bana dokun şeklinde olmaz yani. Aksine kadın artan prolaktin hormonuyla birlikte şefkatini bebeğe yönlendirir. Güdüsel olarak yani.Doğumdan sonra kadınlar şefkat ihtiyacı hissediyor. Sarıp sarmalansın istiyor. Merhametli eşine şefkat gösteren erkekler o kadar azki kadınlar eşlerinden yakınlaşmayı dokunulmayı sadece belli ki ilişki esnasında görüyor. Yani sadece libido olarak düşünmemek gerek.
Erkekler sevgi ve romantizm konusunda kadınlarla aynı düşünmüyor bu evre sadece sevgililik döneminde oluyor genelde, belki istisnalar vardır ben görmedim :)Cok sagolun yorumunuz icin saglikli bi ruh haliniz oldugu belli.en azindan dalga gecmeden anlayarak yorum.yaptiniz.haklisiniz para olaylarini cok dusunuyor.bide en ikinci dogdugundan beri ona karsi agresifim cok..elestiriyorum hep.yavassin yardim.etmiyorsun vs.bu yaptiklarimi farkediyorum ama durduramiyorum kendimi.icten ice onla basbasa hic kalamadigim icin kiziyorum herseye.buyuk oglul bile gece yatagimiza geliyor hemen kendi yatagina goturuyorum orada yine uyutuyorum onu.sirf yanimiza alismasin esimle yatiyim diye.oysa ogluma sarilarak uyumayi isterik cok.ama ben bu kadar ugrasiyorken esim tv karisisimda falan uyuyunca bende sinir oluyor
Sizin gibi insanlarda var iste.insan su hayatta hic biseyi yasamadan anlayamaz .ama.en azindan sizin hibi yasamadigi birseyi de.boyle dalga gecerek yansitmaz.surada duzgun yorum yapan insanalri gorunce sorunlu bir kisilige sahip oldugunuzu dusunuyormusunuz acabaDalga geçiyorum evet. 2 senede 2 çocuk, o çocuklardan sevişmeyi bırak WC ye gittiğine şükreder insan.
Dogru dedikleriniz.ama esimle heo ayni duzeyde gidecegini anladigim icin tutamadim.ben kendimiErkekler sevgi ve romantizm konusunda kadınlarla aynı düşünmüyor bu evre sadece sevgililik döneminde oluyor genelde, belki istisnalar vardır ben görmedim :)
Ne yazık ki biz kadınlar yaş kaç olursa olsun romantizm , ilgi hep olsun istiyoruz..
Ama hayatın gerçekleri buna müsaade etmiyor, çok takılmamaya ve moralinizi bozmamaya çalışın..
Belli ki aslında sorunlarınız karşılıklı bahsettiğiniz agresiflik vs. yorar insanı ve kafa dolu iken cinselliği pek düşünemez-isteyemez insan.
Ayrıca eşinizin kilosu sebebi ile çekindiğini yazmışsınız bunu size belki az yansıtıyor belki yansıtmıyor ama bu onun kafasında çok büyük bir problem gibi görünüyor ve bu da önemli bir etken.
Bunların hepsi bir araya gelince de cinsel sorunlara sağlam zemin oluşturuyor.
Biraz akışına bırakın, bu tarz isteklerinizi cinsellik evresinde yönlendirme şeklinde yapın, eşinize kilosunu sorun etmediğinizi hal ve söylemlerinizle belli edin (seni çok beğeniyorum, yakışıklısın, üstündeki ne güzel durmuş vs. gibi).
Ve sizde bu kadar düşünmeyin biraz kafanızı dağıtın, zamana bırakın. hep bu mevzuyu düşünürseniz daha çok agresifleşip daha büyük tartışmalara girebilirsiniz. Yani ne çok sıkın ne çok boş bırakın..
Durumunuza göre haftada bir normal ve bu işin kalitesini kendi istediğiniz şekle yönlendirmelerle arttırabilirsiniz. Buda yavaş yavaş olacak bir şey çok acele etmeyin..
Yaşadım ordan biliyorum. Ama ben önce evliliğimi oturttum, sonra 3 sene arayla çocuk yaptım. O bile zordu, eşime neden şeyimi opmedin diye mesaj yazmak aklıma bile gelmedi. Boş vakitlerimizde anca uyuyup dinlenebilirdik. Ya çocuklarınız çok uslu ya da siz çocukları önemsemiyorsunuz. İlk çocuktan sonra eşin gene böyleyse ve kafana bu kadar takıyorsun az beklersin evliliğini yoluna koyarsın sonra çocuk yaparsın.Sizin gibi insanlarda var iste.insan su hayatta hic biseyi yasamadan anlayamaz .ama.en azindan sizin hibi yasamadigi birseyi de.boyle dalga gecerek yansitmaz.surada duzgun yorum yapan insanalri gorunce sorunlu bir kisilige sahip oldugunuzu dusunuyormusunuz acaba
Neden sıkıntı bende acaba.26 yasina kadar kimseyle birsey yasamadim hayal ettigim gibi bi evliligim olsun istedim.ama iki sene boyunca hic istedigim gibi bi sevismem olmamisken herseyi rafa mi kaldiririm.2 cocukla ugrasinca gece de vurup kafayi yatiyim mi .demek ki benim.canil.sevismek istiyor.gt sen destek alZamanında iyi sevişmişsin ki 2 senede 2 çocuk yapmışın. Yav 7 yılda 2 çocuk yaptım bazen yemek bile yapamıyorum. Yorgunluktan bazen sevişmemek için ölü taklidi yapıyorum.
Bana pek inandırıcı gelmediniz. 2 bebeği olan birinin tej derdi sevişmek olamaz. Olmaz yani .
İlgi istiyorum desen tamam da ne bilim . Bence sıkıntı sende . Git bi destek al .
Istemeden oldu diyorum hala bekleseydin diyor yaYaşadım ordan biliyorum. Ama ben önce evliliğimi oturttum, sonra 3 sene arayla çocuk yaptım. O bile zordu, eşime neden şeyimi opmedin diye mesaj yazmak aklıma bile gelmedi. Boş vakitlerimizde anca uyuyup dinlenebilirdik. Ya çocuklarınız çok uslu ya da siz çocukları önemsemiyorsunuz. İlk çocuktan sonra eşin gene böyleyse ve kafana bu kadar takıyorsun az beklersin evliliğini yoluna koyarsın sonra çocuk yaparsın.
Istemeden oldu diyorumYaşadım ordan biliyorum. Ama ben önce evliliğimi oturttum, sonra 3 sene arayla çocuk yaptım. O bile zordu, eşime neden şeyimi opmedin diye mesaj yazmak aklıma bile gelmedi. Boş vakitlerimizde anca uyuyup dinlenebilirdik. Ya çocuklarınız çok uslu ya da siz çocukları önemsemiyorsunuz. İlk çocuktan sonra eşin gene böyleyse ve kafana bu kadar takıyorsun az beklersin evliliğini yoluna koyarsın sonra çocuk yaparsın.
Belki opmustir zaten sizi ya.ondan oyle bi msj atma geregi duymamissinizdir.Yaşadım ordan biliyorum. Ama ben önce evliliğimi oturttum, sonra 3 sene arayla çocuk yaptım. O bile zordu, eşime neden şeyimi opmedin diye mesaj yazmak aklıma bile gelmedi. Boş vakitlerimizde anca uyuyup dinlenebilirdik. Ya çocuklarınız çok uslu ya da siz çocukları önemsemiyorsunuz. İlk çocuktan sonra eşin gene böyleyse ve kafana bu kadar takıyorsun az beklersin evliliğini yoluna koyarsın sonra çocuk yaparsın.
Sorun da orda bu enerji nerden geliyor. Hiç mi yorulmuyonNeden sıkıntı bende acaba.26 yasina kadar kimseyle birsey yasamadim hayal ettigim gibi bi evliligim olsun istedim.ama iki sene boyunca hic istedigim gibi bi sevismem olmamisken herseyi rafa mi kaldiririm.2 cocukla ugrasinca gece de vurup kafayi yatiyim mi .demek ki benim.canil.sevismek istiyor.gt sen destek al
İki çocukla kafayı vurup yatamıyorsun işte. Kuku kimin aklıma gelir yahu o dönemdeNeden sıkıntı bende acaba.26 yasina kadar kimseyle birsey yasamadim hayal ettigim gibi bi evliligim olsun istedim.ama iki sene boyunca hic istedigim gibi bi sevismem olmamisken herseyi rafa mi kaldiririm.2 cocukla ugrasinca gece de vurup kafayi yatiyim mi .demek ki benim.canil.sevismek istiyor.gt sen destek al
Yav vallah bazen kaçmak için ölü taklidi yapıyom . Millet kukumu öpmedi diyo biz ölek o zamanİki çocukla kafayı vurup yatamıyorsun işte. Kuku kimin aklıma gelir yahu o dönemde
Yoruluyorum.ama.esimle birlikte sarilip uyumak yadi biseler yasamak hic bir zaman zor gelmiyor.kucuk bebegim gazdan bazen saat 2 de uyuyor cok uykum oldugu halde biseler yasaniyor ve giriyorum gusul almaya.simdi bu cok mu anormal bise esimi arzulamamSorun da orda bu enerji nerden geliyor. Hiç mi yorulmuyon
Ee tamm siz yatiyonuz ben yatamiyom.yani kisaca farkliyiz.abartmaya gerek yok.sonucta seks bagimlisi degilim.sevismek hosuma gidiyorİki çocukla kafayı vurup yatamıyorsun işte. Kuku kimin aklıma gelir yahu o dönemde
Maşallah o zaman ne diyelimYoruluyorum.ama.esimle birlikte sarilip uyumak yadi biseler yasamak hic bir zaman zor gelmiyor.kucuk bebegim gazdan bazen saat 2 de uyuyor cok uykum oldugu halde biseler yasaniyor ve giriyorum gusul almaya.simdi bu cok mu anormal bise esimi arzulamam