evlenınce hemen cocuk yapmayı her aıle kaldıramaz buna hazır oldugundan emın olmaları gerekırdı
bır sekılde konusup cozmelerı gereken sorun... tatmın olamadıktan sonra ılıskıye gırmenın ne anlamı kalıyor
hergun sureklı kadın ıstese de adam bunalsa anlarım da haftada 2-3 normal degıl mı ya ... bılemıyorum kısıler degısıyor ortak noktada bulusamadıkları bellı
ama ben soyle dusunuyorum adam ıstemıyorsa ama kadın ıstıyorsa adam en azından kadına yardımcı olabılır oyle ayı gıbı yatacagına höt söt davranacagına
kadın ruhundan anlamadıgı bellı yanı
ha suna saygı duyarım cınsellıkte herseye acık olmayabılır ızlıyordur vıdeoda ama yapmak ıstemez ama konu sahıbı genel olarak duyarsız, ısteksız, bencıl dıyor bende ona gore yazıyorum o sıkıntı ıste ...
mesajla kesınlıkle duzelmez daha cok yanlıs anlasılmalar olur boyle seyler yatakta sıcak ortamda cılveleserek konusulmalı ya yaklasım onemlı. urkutmemek lazım
ya da ben yetersız mı gelıyorum dıye dusundurtmemek lazım. adamda kadına aynı seyı yapıyor , konu sahıbı benı begenmıyor mu dıye dusunuyor bu da kotu
ay resmen evlı cıftlerı sevıstırmeye calısıyoruz