merhaba ,
ben 8 yıllık evliyim , evliliğimin ilk 1.5 senesi sizde olan konularla mücadele etmekle geçti , eşimin ailesi ile ayni binada oturuyodum ve hergün sorun hergün problem , artık cekilmez olmustu , bende calişan bi insanim ve eşimin aileside eşimde bir türlü kabullenemedi bunu malesef . en son 1,5 yıllık evliyken ailemin yanina döndüm ve bosanma davasi actim , dava actintan sonra eşim olayin ciddiyetini anladi , 6 ay kadar eve geri dönmedim, eşim o çok sevdiği taptigi annesinin dizinin dibinden baska bir eve tasınmayi kabaul ettikten sonra davami cektim , ve barıştık. eş dost ekraba v s vs bunlari bi kenara koyun , bu şekilde problemli olarak ne kadar daha sürdürülebilir ki , 3-5 sene dah aidare ettiniz diyelim ya birde çocuk olursa ?? ben zararin neresinden dönersen kardir diye düşünenlerdenim , kendi ayaklari üzerinde duran bi insansin , boşanmaktan neden korkuyosu?? en kötü tutarsin bi ev kendine hayatina bakarsin , yada eşin kıymetini anlar pişman olur yaptiklarindan ve benim eşim gibi 360 derece dönüş yapar . ayrica erkekler zannediyorki eşleri kendilerine mecbur onlarsiz yapamaz vs vs . bu kadar şey yaptim halen gitmedi evde , yemegimi utumu vs herseyimi yapiyor diye düşünüyorlar. hiç umudu olmayan bir evlilikti benimkisi 8 sene bitiyor ve bebiş bekliyoruz :) darisi basina ...