Bak arkadaşım ikidir dul dul deyip duruyorsun..
Bir aşağılama seziyorum, evvela bunu bir aşman lazım..
Senin değiminle "dul" olmamak için mi evli kalınır?
Herşey dulluk için mi?
o tabiri bana da kullanır eşim bende güle güle diyarımdan defol derim , kimi kimin evinden postalıyorsa
Artık beni sevmediğini düşünmeye başladım kendimi dünyanın en kötü insanıymışım gibi hissettiriyor aile olmamız bana bağlıymış ailesinin memleketine gidersek aile olabilir mişizçalıştığı yer evimize iki saat uzakta benim şyerimde 1,5 saat işyerinin olduğu yerden ev tutacakmış gelmek istemiyormuş eve...
Kesinlikle aşağılamıyorum aksine buna cesaret edebilen kadınları kutluyorum ve maalesef o cesaret bende yok keşke olsada bende dul olsam.
Ama önü sonu gözüm kararacak lanet ettim artık...
Evlendiğime bin pişman etti beni. Ona kalsa mükemmel faturaları ödüyor, içkisi, kadını yokya...
Verdiği örneğe bak kadına bazal metabolizmada yaşamak layık görülüyor yani. Al sana bu kadarı yeter modunda terbiyesiz.
Yeni evlenecek arkadaşlar çok dikkat etsinler hiçbirşey evlendikten sonra düzelmiyor odunsa her daim odundur bırakın sizide
yakmasın...
tam olarak eşinin annesiyle aranda ne geçti de eşin sana böyle davranıyo onu anlamadım canım ama erkekler ailesini eşine karşı hep korur asla toz kondurmaz hatta onlara kul köle ol isterler acaba sen konuştukçamı eşin naza çekiyo bide sen soğuk davranıp kaçıyo gibi davransan acaba kovalarmı özel olcak ama eşler küslüğü yatakta unuturmuş ordadamı yaklaşamıyosunuz belki o şekilde konuşmek daha kolay olabilir bilemiyorum çözüm yolu arıyorum sana sadece nacizane
hayatta bazen seçim yapmamız gerekir lineum. eşin haklı. her gün 4 saatlik yol insanı çok yorar. tamam sizde 3 saat yol çekiyorsunuz ama sizinki eşinize göre evin geçimi için mecburi yapılan birşey olmadığı için bu anlamda pek bir değeri de kalmıyor. bu düşünceyi sorgulamanın bir anlamı yok. sonuçta böyle yada buna benzer düşüncelerle istemiyor bu kadar yol çekmeyi, sizin çalışmanızı..
o zaman oturup düşünür ve bir karara varırsınız. eşinizin ve sizin huzurunuz herşeyden daha önemli değil midir? ilişkinizi iyi yönde devam ettirmek istiyorsanız bunun için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. tavizse taviz. gurur kime ne kazandırmış? bazen orta yolu bulmak inatlaşmaktan çok daha iyidir.
taşınma ve çalışma meselesini bu anlamda düşünüp bir karar varmaya çalışın. eşinizi annenize anlatmanız iyi olmamış, sonra kadın da eşinizi arayıp hesap sormuş gibi olmuş. sizler yetişkinsiniz çok hayati bir durum olmadığı sürece kimseyi müdahele ettirmeyin, hele ki böyle şeylerde. eşinizin onuru incinebilir. siz onun yanındasınız, anne babanızın değil. eşinizle bir aile kurdunuz, ilgi sevgi isteğinizi yerine getirmiyor diye adamı şikayet etmek ne derece doğru bir şey? işe yarar bir şey değil bu...
artık olan olmuş, bu konuda dikkat edip yapmamaya çalışın bence bunu. kendi aranızda çözün.
eşinizin yapısı nasıl bilmiyorum, bazı erkekler sevgilerini gösteremezler sözle. ailesinden böyle öğrenmemiştir, yapısı böyle değildir. ama farklı şeylerle gösterir, birşeyler yaparak gösterir mesela sevgisini. bu anlamda sevgisi sizin istediğiniz gibi değil diye (çiçek, mesaj, hediye) onu yargılamak, eleştirmek, başkalarıyla kıyaslamak ancak sorunu daha da kötüleştirir. eşinizin bu yapısını kabul edin. adam size olan sevgisini her gün 4 saat yol çekerek gösterdiğini sizin için çalışarak gösterdiğini düşünüyor. bu tarz şeyler illa ki vardır çoktur, bir bakmaya ve görmeye çalışın. illede sizin istediğiniz şeyler değil diye bunları görmezden gelip reddetmeyin...
son olarak sorun neyse onu konuşun, ilişkinizi tümden yargılamayın. bazı şeyler iyileştirildiğinde aranızdaki sevgi ilişkisi de yeniden güçlenir.
Evlendiğime bin pişman etti beni. Ona kalsa mükemmel faturaları ödüyor, içkisi, kadını yokya...
Verdiği örneğe bak kadına bazal metabolizmada yaşamak layık görülüyor yani. Al sana bu kadarı yeter modunda terbiyesiz.
Yeni evlenecek arkadaşlar çok dikkat etsinler hiçbirşey evlendikten sonra düzelmiyor odunsa her daim odundur bırakın sizide
yakmasın...
Daha evleneli 6 ay olmuş,şimdiden böyle mi diyo. Bu erkekler evlenince mutasyona uğruyolar bence
sanki,
husursuzluğun sizden kaynaklandığını düşünüyorum. yanlış düşünüyorda olabilirim. anladığım kadarıyla...
eşiniz size annesinin yanında 'para mevzusunda' açık ve sizi kırıcı birşey söylememişki...
siz alay edercesine ''onun biriktirdiği parayı ben bir ayda kazanıyorum'' demişssiniz.
çok zor bir durum bu. neden böyle bir cümle kurdunuz ki.
ailesi ordayken odayı terkezmişsiniz. sizin sorununuz eşinizle niye ailesine de sorununuz olduğunu hissettiriyorsunuz.
birde bu yetmemiş gibi kendi annenizi aramışsınız. annenizde yetmemiş gibi eşinizi aramış telefonla. birde bu adam işten bu görüşmeleri yapıyor. müsaitmidir değilmidir. zor durumda mı kalır.
bence canım, nacizane fikrim...
ne kendi ailene ne de onun ailesine ölümcül bir durum olmadığı sürece böyle şeyleri yansıtma...
huzursuz geline çıkar adın...
Emin ol işini bırakıp onun dediği gibi ailesinin yanına yerleşmende birşeyi çözmeyecek yani iki iki dört bitmeyecek azalmayacak sorunlarınız aksine bir taviz vermiş olduğun için yenisi ve yenisi gelecek birde siz o noktaya kolay mı gelmişsiniz aileniz ne fedakarlıklarla sizi meslek sahibi yapmış saygın bir mesleğini varken hiç olmanızı nasıl ister ben anlamıyorum benimde kızlarım var ve tek istediğim meslek sahibi olup kendi ayaklarının üstünde durmaları ki bir çok insan bunu ister sakın işinizden taviz vermeyin kendinizden de taviz vermeden orta yolu bulun Rabbim yardımcınız olsun