Eşim sinirlerimi alt üst etti...

Kendinizce diğer sorunlarda haklısınız ama ilgi, sevgi başka şey. Telefonla konuşmak, mesaj başka şey. SMS le ilgi olsa ne olur olmasa ne olur.

Eşimi sabah görüyorum, akşam görüyorum konuşacaklarımı zaten konuşuyorum. Sabahları günlük programını sorarım, benimkini söylerim bitti gitti. Gün içi elzem birşey olmadıkça aramam ve aramaz. Sürekli alo türü ilişki bana göre değil.

Belli ki eşinde hoşlanmıyor.

Herşeyi dert et ama alo ve sms dert değil, ilgi hiç değil. (bence)

Sizin çok daha derin dertleriniz var.

Son düzenleme:
Kendinizce diğer sorunlarda haklısınız ama ilgi, sevgi başka şey. Telefonla konuşmak, mesaj başka şey. SMS le ilgi olsa ne olur olmasa ne olur.

Eşimi sabah görüyorum, akşam görüyorum konuşacaklarımı zaten konuşuyorum. Sabahları günlük programını sorarım, benimkini söylerim bitti gitti. Gün içi elzem birşey olmadıkça aramam ve aramaz. Sürekli alo türü ilişki bana göre değil.

Belli ki eşinde hoşlanmıyor.

Herşeyi dert et ama alo ve sms dert değil, ilgi hiç değil. (bence)

Sizin çok daha derin dertleriniz var. Ne demek eve yakın yer tutmak vs vs.

Walla arkadaşım eşimin beni sevdiğine inanmıyorum sorunca seviyorum neden sevmiyim diyor...

Sanada aynen katılıyorum evet sorunlarımız bunların üstünde çünkü dedim ya sevgisizlik var oda beraberinde tahammülsüzlüğü getiriyor.

Kafam allak bullak inan ne yapacağımı bilmiyorum bir boşanalım diyorum sonra gidip sarılıyorum seviyorum çünkü.

Acaba uzun süredir günde 4 saat yol katetmesi mi yoruyor onu?

Neyse ne cnm neticede mutsuzmuyum? Mutsuzum :KK43:

canım eşinin ve senin burcunuz nedir acaba merak ettim yani çok inatçı bir insan belli ki ve benim de en sevmediğim huydur inat, bilmiyorum sen de öylemisin fakat şöyle birşey var ki eğer eşinin huyu buysa bunu kendi lehine çevirebilirsin yani bir kez senin haklı olduğuna inandırabilirsen bu sefer hep senin arkanda olmaya başlayacak ve gereksiz fikirlerinden kurtulacaktır, benim eşim de de inatçılık vardı şuan ben ondan daha tahsilliyim en başlarda sorun olur hep kavga ederdik, ailesinin yanında rezil olduğunu düşünürdü hep şimdi gurur duyuyor benimle, bu arada biz 5 yıllık evliyiz herşey o kadar kolay olmuyor hani kendini yıprat diyemem daha fazla ama kurtarmak istiyorsan evliliği birşeyler oturana kadar üzülüyoruz ne yazık ki, birbirinizi anlamanız için zaman gerektiğini düşünüyorum ben eski konuna da yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama eşine şunu sor sakin bir günde beni hala seviyor musun? yani seviyorsa ve tek sorun çalışmansa eminim birgün düzelecektir, yani artık sevdiğinden emin değilse seni görmek istemiyorsa o ayrı o zaman savaşacağın birşey yok bence, boşanmaktan her kadın korkar bence haklısın çünkü burda hergün dayak yiyip aldatılan kadınlar bile boşanmalı mıyım diye soruyor, bazılarına komik gelebiliyor ama toplumun ailelerin baskısı ne yazıkki bu hale getiriyor kadınları :KK14:

Walla arkadaşım eşimin beni sevdiğine inanmıyorum sorunca seviyorum neden sevmiyim diyor...

Sanada aynen katılıyorum evet sorunlarımız bunların üstünde çünkü dedim ya sevgisizlik var oda beraberinde tahammülsüzlüğü getiriyor.

Kafam allak bullak inan ne yapacağımı bilmiyorum bir boşanalım diyorum sonra gidip sarılıyorum seviyorum çünkü.

Acaba uzun süredir günde 4 saat yol katetmesi mi yoruyor onu?

Neyse ne cnm neticede mutsuzmuyum? Mutsuzum :KK43:

Önemli olan senin mutluluğun, eğitimlisin işin var niçin çekiyorsun ? Sevgi mutluluk değil mi ? Mutlu olmadığın adamı nasıl seviyorsun ki ? Az kendini tart, hislerini tart böyle hayat mı geçer.

Ancak, benim eşimde şehir dışında aynen 2 saatlik yolda. Ve 5 gece şantiye yakınındaki bir evde kalıyor. 2+2 saat asla çekilmez. Ben önce yolun uzunluğunu düşünmeden nasıl yani demiştim.

Öncelikle eşiniz ölmezse dul değil boşanmış olursunuz.
Boşanmış olmak da hiç mi hiç ayıp bir şey değildir.
Eşinizle devamının gelmeyeceğine inanıyorsanız boşanın, kendinizi ezdirmeyin, anladığım kadarıyla maddi gücünüz de var neyi bekliyorsunuz ?

canım eşinin ve senin burcunuz nedir acaba merak ettim yani çok inatçı bir insan belli ki ve benim de en sevmediğim huydur inat, bilmiyorum sen de öylemisin fakat şöyle birşey var ki eğer eşinin huyu buysa bunu kendi lehine çevirebilirsin yani bir kez senin haklı olduğuna inandırabilirsen bu sefer hep senin arkanda olmaya başlayacak ve gereksiz fikirlerinden kurtulacaktır, benim eşim de de inatçılık vardı şuan ben ondan daha tahsilliyim en başlarda sorun olur hep kavga ederdik, ailesinin yanında rezil olduğunu düşünürdü hep şimdi gurur duyuyor benimle, bu arada biz 5 yıllık evliyiz herşey o kadar kolay olmuyor hani kendini yıprat diyemem daha fazla ama kurtarmak istiyorsan evliliği birşeyler oturana kadar üzülüyoruz ne yazık ki, birbirinizi anlamanız için zaman gerektiğini düşünüyorum ben eski konuna da yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama eşine şunu sor sakin bir günde beni hala seviyor musun? yani seviyorsa ve tek sorun çalışmansa eminim birgün düzelecektir, yani artık sevdiğinden emin değilse seni görmek istemiyorsa o ayrı o zaman savaşacağın birşey yok bence, boşanmaktan her kadın korkar bence haklısın çünkü burda hergün dayak yiyip aldatılan kadınlar bile boşanmalı mıyım diye soruyor, bazılarına komik gelebiliyor ama toplumun ailelerin baskısı ne yazıkki bu hale getiriyor kadınları :KK14:

Teşekkür ederim cnm yorumun için. Muhtemelen sakin birgünde bu soruyu sorsam evet seviyorum diyecek ama dedim ya bence sevmiyor artık beni eskiden seviyordu hissediyordum bunu.

Çünkü insan sevdiğinin yanında huzursuz olmaz, huzursuzluk çıkartmaz. Ailesi haksız olduğu halde onlara toz kondurmamak için karısının canına okumaz.

Bana önü sonu bu iş bitecek gibi geliyor korkum son raddede birbirimize zarar vermemiz. Bana sorarsan onu hala çok seviyorum ve dün attığım mesajlar sadece sevgi ve ilgi bekleyen bir kadının mesajlarıydı ama kocam benden nefret ettiği için olaylar bu noktaya geldi.

Bazen kendimi çok kararlı hissediyorum bazı zamanlarda da dengesizleşip ağlıyorum boynuna sarılmak istiyorum. Evliliğimizin başından beri güvensizlik var aramızda her an benden vazgeçeceğini hissediyorum ona güvensem neden bana telefon etmedi diye sitem edeyim ki? Babam bile aramaz beni hergün...

kocan çalışan kadın istemiyorsa seninle niye evlenmiş :KK19:önce bunu ona sor.ayrıca sevgi konusuna gelince bencede kadın bunu hisseder bilir :KK31:açıkcası sevilmediğini düşünüyorsan işinde var hiç kocana boyun eğme mutlaka boşan demiyorum ama işinden vazgeçme erkek milletine güven olmaz işin senin güvencen hiç kimse için işini bırakma:KK50:kocan seni bu şekilde kabullenmeli umarım sorunlarınızı çözersiniz

işlerinize yakın yerde oturma şansınız yok mu?
sen e.şehirde, eşin de ankaradamıydı ne? eski konularını okumuştum çünkü eşimin memleketindeyim ve zorlamayla olmuitu benimki de. ama ben buraya geldim die işimi bırkamak zorunda kalmadım.
işi çok zor canım . seni anlayabiliyorum. hayat tarzını yıllırca tükettiğin emeği hiçe sayan bir eş çok zor.
eşinle gelecek planlarınızn uyuşmaması çok yıpratıcı. bunu ben de yaşıyorum. her günüm kanus kızgınlık ve kırgınlıkla geçiyor.
eşinin her gün 4 saat yol katetmesi çok yorucu gerçekten de. ama senden işini bırakmanı istemesi kötü.
başak hiç yolu yok mu bu durumu kolaylaştırmanın.
birde eşinin memleketi ilçeydi sanırım. eğer orda oturursanız eşinini işiyle olan mesafesi nasıl olcak????????

Ben Oğlak burcuyum eşim Başak...

oğlak da başak da iş konusunda hassas olurlar ama iyi anlaşırlar esasında uyumlu burçlardır.
ve oğlak akdınıev hanımlığını iyi yapar gelenekselcidir. eşinle uyumlu olmanız lazım esasında. başak da işine çok düşkündür bildiğim kadarıyla.
memleket meselesi sizi bu hale getirmiş yazık ki........

işlerinize yakın yerde oturma şansınız yok mu?
sen e.şehirde, eşin de ankaradamıydı ne? eski konularını okumuştum çünkü eşimin memleketindeyim ve zorlamayla olmuitu benimki de. ama ben buraya geldim die işimi bırkamak zorunda kalmadım.
işi çok zor canım . seni anlayabiliyorum. hayat tarzını yıllırca tükettiğin emeği hiçe sayan bir eş çok zor.
eşinle gelecek planlarınızn uyuşmaması çok yıpratıcı. bunu ben de yaşıyorum. her günüm kanus kızgınlık ve kırgınlıkla geçiyor.
eşinin her gün 4 saat yol katetmesi çok yorucu gerçekten de. ama senden işini bırakmanı istemesi kötü.
başak hiç yolu yok mu bu durumu kolaylaştırmanın.
birde eşinin memleketi ilçeydi sanırım. eğer orda oturursanız eşinini işiyle olan mesafesi nasıl olcak????????

Ben yanına geleyim dedim istemedi çünkü oraya atanınca daha sonra ailesinin yanına gitmek sıkıntılı olur diye düşünüyor. Hatta önce beni ailesinin yanına gönderme peşindeki eş durumundan gelebilsin düşün yani. Ayrıca istese oda gelebilir ama tek derdi kendi ailesinin yamacında olmak...

seni diğer konundan hatırlıyorum lineum:KK14: sanırım eşini ikna edemiyosun bu çalışma konusunda, bu böyle gitmez ki bi yerde patlar en sonunda. önünde iki seçenek kalıyor ya işi bırakıcaksın ya da boşanıcaksın. çünkü senin eşin tercih yapmanı istiyor senden besbelli:KK15:
ne yapacağına kendin karar ver, gün geçtikçe birbirinizi yıpratmaktan iyidir..

Ben yanına geleyim dedim istemedi çünkü oraya atanınca daha sonra ailesinin yanına gitmek sıkıntılı olur diye düşünüyor. Hatta önce beni ailesinin yanına gönderme peşindeki eş durumundan gelebilsin düşün yani. Ayrıca istese oda gelebilir ama tek derdi kendi ailesinin yamacında olmak...

ya offf
evlenmeden önce de var mıydı bu durum????
sen de ailesinin olduğu yerde yaşamak sitemiyorsun zorla mı yaaa?
hiçbi geçerli sebep yok eşinin. orada olunca sen mutsuz olucan. bence ses etme, üstüne düşme, zorla değil ya, senin yanıan gelirim ya da sne benim yanıma gel ama oraya gidince işi bırkamam gerekiyo bu yüzden gitmek sitemiyorum mutlu olmayacağım çünkü. önemli olan ev içindeki huzurmuz değil mi? ben işimi seviyorum ve ayrılırsam da mutsuz olucam. lütfen bize bunu yapma dedin mi hiç ona.
yani anladığım kadarıyla ailesine yakın olma pahasına senin işinden vazgeçmeni ve de bi ilçede yaşamanı istiyor?????
ayıp ediyor. elinden geleni yap arkadaşım, güzlece konuş mutsuz olurum de. istemiyorum de. ailesinden ziyade bahane edeceğin bi işin var. sen evdeki düzenini yemek durumlarını bozmadan bi süre kararlı ve sakin olmaya çalış bence. senden vazgeçemesin.
zorla mı yaaa??
,eğer oaraya giderseniz çıkmaazsınız? bunu kabul ediyormusun? oaraya gittikten sonra ben gibi kafayı yeme durumuna gelebilirsin..
çok zorr..........

tam olarak eşinin annesiyle aranda ne geçti de eşin sana böyle davranıyo onu anlamadım canım ama erkekler ailesini eşine karşı hep korur asla toz kondurmaz hatta onlara kul köle ol isterler acaba sen konuştukçamı eşin naza çekiyo bide sen soğuk davranıp kaçıyo gibi davransan acaba kovalarmı özel olcak ama eşler küslüğü yatakta unuturmuş ordadamı yaklaşamıyosunuz belki o şekilde konuşmek daha kolay olabilir bilemiyorum çözüm yolu arıyorum sana sadece nacizane

Evet erkekler hep kendı aılelerının safında yer alırlar..neden mı cunku bır ınsanın aılesı demek kendısı demek olduğundan; onların hatalarının kabullenir, acık verırse kendı ıktıdar kalelerı düşecek dıye düşünüyorlar da ondan....küslüğü yatakta asmak meselesı de anladığım kadarıyla erkegıne gore cok degısıyor; eger kıncı, biriktirici, ıntıkamcı, her seyı gurur yapan 1 tıpse gundelık sorunlar o noktaya da taşınıp; orada da küs kalınabılıyor...her gece sıze arkasını donup uyuyor...

X