Eşim sinirlerimi alt üst etti...

Ben Oğlak burcuyum eşim Başak...

burçlarınız uyumlu ikinizde toprak grubusunuz, yani gerçekci ayakları yere sağlam basan insanlarsınız fakat başak burcu insanlarının en zayıf yönü mükemmeliyetçi oluşları kolay kolay birşey beğenmemeleri ve her zaman eleştirecek birşeyler bulmalarıdır, oğlaklarsa ilgiye ve pohpohlanmaya bayılırlar ama belli etmezler, siz ilgi beklerken eşinizin eleştirilerine mağruz kalacaksınız çoğu zaman, başka kadınlardan 10 kat fazla da çalışsanız dedim ya başak hep eleştirecek birşeyler bulur, bunu aşabilmek için biraz etrafını ve kimsenin mükemmel olamayacağının gösterilmesi gerekir onlara, yoksa hayat boyu bu takıntılarla mutsuz olurlar, şuan inandığı şey siz çalışmazsanız mutlu olacağınız gibi görünüyor bunu anlatmak zor olsa da deneyin, başaklar da oğlaklar kadar sadık ve dürüst insanlardır bu da iyi yanları, oğlak kadını da derdini kolay kolay anlatmaz dertleşmez güçlü durmaya çalışır bu da onun en büyük tarafıdır siz güçlü görünmeye çalışırken o üzüldüğünüzün farkında bile olmayabilir, sizin zayıf yönünüz güçlü durma arzunuz onunkiyse mükemmeliyetçilik, o iki iş yerine sadece ev işleriyle uğraşın ve bunu mükemmel yapın istiyor; sizse ikisini de yapabilirim imajını vermek istiyorsunuz, siz doğru yoldasınız bence ikisini de iyi yaptığınızı gördüğünde eleştirecek bir nokta bulamayabilir, bir de bence ev işleri konusunda (temizlik) yardım alın eşinizin haberi olmasa da olur, ev yemekleri yapan firmalar da var çalışarak da ev yönetimini idare edebileceğinizi göstermiş olursunuz:) bir de ailesi konusunda eleştirici ve küçümseyici tavırlardan kaçının çünkü başkalarını eleştirmeyi sevmesinin yanında başaklar kendilerine yapılan eleştiriyi kafalarına takar ve büyütürler.

Son düzenleme:
Sevgili lineum;
Eşin gerçekten çok bencil..
Keşke evlenmeden önce istediğin hayatı ona kabullendirip evlenseydin.
Boşa mı okudun, emek verdin elbette çalışacaksın.
Üstelik evine ve eşine de yetmek için elinden geleni yapıyorsun.

Kusura bakma ama çok şımartmışsın sanırım.
Sen hiç sana böyle saçmalayıp dayatmalar yaptığında masaya yumruğunu vurdun mu?
Ya da iki tabak fırlattın mı yere?
Yapmadıysan yap bence.
Zamanı gelmiş çünkü.
Bazı erkek tatlı dilden anlar, bazısı heytten höytten.
Bitecekse de bitsin gitsin canım böyle tek taraflı evlilik mi yürür?
O senin her istediğini yapabiliyor mu da sana rest çekebiliyor böyle?
Sevgi de bir yere kadar. Önce kendini sev canım..

Bu arada annene yansıtman hele de annenin arayıp karışması hiç hoş değil.
Karı koca arasına kimsenin girmemesinden yanayım.
Evliliklere dış müdahaleler daha çok zarar verir, fayda vermez.

merhaba ,

ben 8 yıllık evliyim , evliliğimin ilk 1.5 senesi sizde olan konularla mücadele etmekle geçti , eşimin ailesi ile ayni binada oturuyodum ve hergün sorun hergün problem , artık cekilmez olmustu , bende calişan bi insanim ve eşimin aileside eşimde bir türlü kabullenemedi bunu malesef . en son 1,5 yıllık evliyken ailemin yanina döndüm ve bosanma davasi actim , dava actintan sonra eşim olayin ciddiyetini anladi , 6 ay kadar eve geri dönmedim, eşim o çok sevdiği taptigi annesinin dizinin dibinden baska bir eve tasınmayi kabaul ettikten sonra davami cektim , ve barıştık. eş dost ekraba v s vs bunlari bi kenara koyun , bu şekilde problemli olarak ne kadar daha sürdürülebilir ki , 3-5 sene dah aidare ettiniz diyelim ya birde çocuk olursa ?? ben zararin neresinden dönersen kardir diye düşünenlerdenim , kendi ayaklari üzerinde duran bi insansin , boşanmaktan neden korkuyosu?? en kötü tutarsin bi ev kendine hayatina bakarsin , yada eşin kıymetini anlar pişman olur yaptiklarindan ve benim eşim gibi 360 derece dönüş yapar . ayrica erkekler zannediyorki eşleri kendilerine mecbur onlarsiz yapamaz vs vs . bu kadar şey yaptim halen gitmedi evde , yemegimi utumu vs herseyimi yapiyor diye düşünüyorlar. hiç umudu olmayan bir evlilikti benimkisi 8 sene bitiyor ve bebiş bekliyoruz :) darisi basina ...

bu ne bencillik....
üzüldüm gerçekten çok iyi anlıyorum seni...
bu konu nasıl çözülür bilemiyorum lafları çok ağır gerçekten...
annene söylemekle hata fln etmemişsin..
kiminle paylaşacaktın ki başka...
içine atman daha kötü olurdu...
allah yardım etsin..
inşallah senin için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum...

merhaba ,

ben 8 yıllık evliyim , evliliğimin ilk 1.5 senesi sizde olan konularla mücadele etmekle geçti , eşimin ailesi ile ayni binada oturuyodum ve hergün sorun hergün problem , artık cekilmez olmustu , bende calişan bi insanim ve eşimin aileside eşimde bir türlü kabullenemedi bunu malesef . en son 1,5 yıllık evliyken ailemin yanina döndüm ve bosanma davasi actim , dava actintan sonra eşim olayin ciddiyetini anladi , 6 ay kadar eve geri dönmedim, eşim o çok sevdiği taptigi annesinin dizinin dibinden baska bir eve tasınmayi kabaul ettikten sonra davami cektim , ve barıştık. eş dost ekraba v s vs bunlari bi kenara koyun , bu şekilde problemli olarak ne kadar daha sürdürülebilir ki , 3-5 sene dah aidare ettiniz diyelim ya birde çocuk olursa ?? ben zararin neresinden dönersen kardir diye düşünenlerdenim , kendi ayaklari üzerinde duran bi insansin , boşanmaktan neden korkuyosu?? en kötü tutarsin bi ev kendine hayatina bakarsin , yada eşin kıymetini anlar pişman olur yaptiklarindan ve benim eşim gibi 360 derece dönüş yapar . ayrica erkekler zannediyorki eşleri kendilerine mecbur onlarsiz yapamaz vs vs . bu kadar şey yaptim halen gitmedi evde , yemegimi utumu vs herseyimi yapiyor diye düşünüyorlar. hiç umudu olmayan bir evlilikti benimkisi 8 sene bitiyor ve bebiş bekliyoruz :) darisi basina ...

ilginç bi hikaye olmuş,
temel mesele çalışmanı istememeleri mi?
6 ay eve dönmedim demişisn ya iş hayatını ne yaptın o dönemde?
bi ev tutarsın bakarsın hayatına demişsin ama bi ev tutmak herşeye yetmiyor? yalnızlık olayı nasıl çözülücek. o kadar kolay deği ki boşanmak?(ben de bazen ayrılmayı düşünüyorum ama yalnızlıktan korkuyorum)

kendi ailesinin yanına gidince ne olacakmış
düzelecekmiymiş beyfendi
küllüyen yalan daha beter olacak:KK47:
bi müddet gelmesin eve o zaman
nefret ediyomuş ya haspam
belki anlar o zaman:KK47:

ilginç bi hikaye olmuş,
temel mesele çalışmanı istememeleri mi?
6 ay eve dönmedim demişisn ya iş hayatını ne yaptın o dönemde?
bi ev tutarsın bakarsın hayatına demişsin ama bi ev tutmak herşeye yetmiyor? yalnızlık olayı nasıl çözülücek. o kadar kolay deği ki boşanmak?(ben de bazen ayrılmayı düşünüyorum ama yalnızlıktan korkuyorum)

temel mesele eşimin annesinin beni kabullenememsi , üzerimizde hakimiyet kurmaya calismasi , eee malum beylerde biraz anneci... diş geçiremeyince sebeplerin çalışan kadin sana ihtiyaci yok seni dinlemiyo takmiyo vs gibilerinden doldurşlar vs vs . ben 6 ay boyunca 2 duruşma geçirdim , yeni evliyiz diye hakim boşanma karari almadi. iş hayatima devam ettim. gecen 6 ayda eşim anlamiş bazi şeyleri , yalvar yakar geri dönmem için çabalr vs vs. tek şartim iş hayatima devam etmek ve bulundugum evden baska bir yere tasinmak oldu , ve eşimde kabul etti. şimdi çok mutluyuz. ayri eve cikarsin bakarsin basinin caresine evet , yanliz kalmaktan korkuyorum diyosun , peki şimdi evliyken ne kadar eşinin varliğini hissediyosun ki ??? fiziken eve gidip gelen gözünün önünde elinden akıp giden zaman .

ya ben çok gaddarim yada bazı şeyleri çabuk silebiliyorum.

umarim hersey istediginiz gibi olur.

X