- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
Ben Oğlak burcuyum eşim Başak...
burçlarınız uyumlu ikinizde toprak grubusunuz, yani gerçekci ayakları yere sağlam basan insanlarsınız fakat başak burcu insanlarının en zayıf yönü mükemmeliyetçi oluşları kolay kolay birşey beğenmemeleri ve her zaman eleştirecek birşeyler bulmalarıdır, oğlaklarsa ilgiye ve pohpohlanmaya bayılırlar ama belli etmezler, siz ilgi beklerken eşinizin eleştirilerine mağruz kalacaksınız çoğu zaman, başka kadınlardan 10 kat fazla da çalışsanız dedim ya başak hep eleştirecek birşeyler bulur, bunu aşabilmek için biraz etrafını ve kimsenin mükemmel olamayacağının gösterilmesi gerekir onlara, yoksa hayat boyu bu takıntılarla mutsuz olurlar, şuan inandığı şey siz çalışmazsanız mutlu olacağınız gibi görünüyor bunu anlatmak zor olsa da deneyin, başaklar da oğlaklar kadar sadık ve dürüst insanlardır bu da iyi yanları, oğlak kadını da derdini kolay kolay anlatmaz dertleşmez güçlü durmaya çalışır bu da onun en büyük tarafıdır siz güçlü görünmeye çalışırken o üzüldüğünüzün farkında bile olmayabilir, sizin zayıf yönünüz güçlü durma arzunuz onunkiyse mükemmeliyetçilik, o iki iş yerine sadece ev işleriyle uğraşın ve bunu mükemmel yapın istiyor; sizse ikisini de yapabilirim imajını vermek istiyorsunuz, siz doğru yoldasınız bence ikisini de iyi yaptığınızı gördüğünde eleştirecek bir nokta bulamayabilir, bir de bence ev işleri konusunda (temizlik) yardım alın eşinizin haberi olmasa da olur, ev yemekleri yapan firmalar da var çalışarak da ev yönetimini idare edebileceğinizi göstermiş olursunuz:) bir de ailesi konusunda eleştirici ve küçümseyici tavırlardan kaçının çünkü başkalarını eleştirmeyi sevmesinin yanında başaklar kendilerine yapılan eleştiriyi kafalarına takar ve büyütürler.
Son düzenleme: