Esim simdi kapiyi vurdu cikti neyapicami bilmiyorum

eşiniz zaten gerekeni yapmış bence gidin barışın burda kötü bi durum yok o da biraz ani tepki vermiş o kadar

Engellemesi bence yeterli değil tel nr değiştirmeli mademkı bi şüpheli en kesin yöntem budur ama demekki eşinizde ara sıra engelleme yapıp sonra açıp bakıyor olmalı tekrar diyorum yenı tel nr şart bunu yapmıyorsa ben eşimden şüphelenırım..!

Eşinin telefonunu neden amatörce karıştırıyorsun.öncelikle eşe telefonunu karıştırdığını çaktırmayacaksın, sabırlı olup yavaş yavaş bilgi edineceksin.uzun zaman incelemelerden sonra bişey çıkmazsa mutlu mesut yaşamaya devam edersin yok bir şey çıkarsa sa kafanda şüphe kalmamış olur.şimdi sen onun özel eşyasına saldıran bir kişisin ve hatalı olan sensin:)

Benim telefonumdaki engelli listesini görseniz şaşarsınız. Reklam için arayanlar, bankalar ve arada telefon numarama bir şekilde ulaşıp saçma sapan yazanlar dahil. Benim için gereksiz herkes o listede üstelik. Bence fazla tepki vermişsiniz.

belki kadin birden yazivermistir, o da engellemistir o anda, oncesinde bi diyalog olmadigindan simdi gelmistir aklina engellemek.. hemen felaket senaryolari yazilacak bi durum goremedim ben..

canım sonradan aklına gelmiş olabilir sonra kızı engellemek aklina gelmiştir

Bu engelleme işinden anlamam ama sana karşı tavrı nasıl..

Hani yoksa acaba senin yanında engelleyip,sonra engeli kaldırıyormu..

Keşke bi takibe alsaydın önce..

Benimde aklıma evde engelleyip, sonra açtığı geldi
Bütün numaraların bir anda kocanızı arayacağı tutamaz herhalde.
Numaraları bir yere kaydedip
Farklı bir telefondan arayın hepsini ama sizin telefon numaranız olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…