Aldatılmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamunaleykum arkadaşlar.
Dün aldatiliyormuyum veya aldatildimi diye bir konu açmıştım...
Ben eşimin telinde engellenen bir numara gördüm. Bayan eşim asansör işinde olduğundan, müşteridir. Dedim neyse biraz takibe alim dedim. Bikere başımdan aldatilma geçti... affettim çünkü benim bir sırrım var belki zamani gelince onuda anlatacağım. Öyle böyle ikna etti yuvamızı , yeni sayfamızı kurduk..
Evlilikde mücadeleler inanin verdim. Bozmadim seviyorum çünkü elim bırakmaya degmiyor. Kalbimi okadar bazen normal günlük hayatta acıdirken bile aman evliligin tuzu biberi diyorsun.. yürüyor işte bir şekilde..
Konuya gelcek olursak. Dun eşimin telini aldim doküman çıkardım..
Birsey bulamadim derken kısa süreliğine ailemin yanina gittim dayim vefat etti babam rasizdi. 1hafta kaldim. Sadece o birhafta süreliğinde bir telefon görüşmesi yapmış 20 dakka 10 dkka sureligince.. bende aldim teli kaydettim. Diger tarihlerde ne engelledigi numara var nede başka birşey 6aylik doküman da bu 1hkafta için de bu numarayla görüşmüş sıklık la. Bugün aradim o numarayi bir bayan çıktı bende ben filanca kişiyi aradim dedim oda hayir ben x kişiyim dedi.
Kusura bakma deyip kapattım.
X kişi isim tanidik geldiğinden esimin bekarken x
Kardesim dedigi benimde tanidigim. Ama evliligimizde görüşmediğimiz. Kişi geldi dedim onlan niye görüşür ki. Eşime sanki önceden şüphelerim varmış gibi aradim.
Napiyon, nasılsın yanında kimse varmi yokmu baktim tekmis. Dedim ki sen x kişi diye biriyle görüştün mü? Konuşma yaptın mi? Dedim.
Hayir nerden çıktı o dedi eşim. Bende bana doğruyu söyle dedim ben ankaradayken sen x kişiyle görüştün mu dedim. O kişiyi aradim bana herşeyi anlattı dedim.
Yoksa o tanıdığımız x kisimi bu dedim.
Sonra nerden ogrendin telefonumu karistirdin. Falan. Sen dedim benim nerden öğrendiğimi boşver ben daha önceden gördüm bu numarayı bir şekilde öğrendim dedim. Sen ben oralardayken bu kişiyle ne konuştun saatlerce dedim omu degilmi. Hayir o değil dedi.
Amcasinin oğlu boşandı zaten pekde tekin biri degil. Sevgilisi vardi adamin onun arkadaşıymış bu. Bende agzima geleni söyledim. Sen dedin bir karını aramaya üşenir elalemin yanında evde tartışırız dedim birgun ara napiyon et diye hep yoğunsun dedim peki elin o.. konuşurken dedim. Sorun yok tabi onlarla her boku konuşursunuz dedim. Ve yasadiklarimida yüzüne vurdum. Dedim ben sana karilik yapamiyom degilmi . Yeminler içiyor bir hataya düşmüş kapatmis o meseleden kurtulmuş da..
Sadece öylesine aramizda birşey olmadi da falan. Bende artik bana o kizdada suç yok dedim. Sen lazımsın dedim bana sen sadakatsizlik ettin durduk yere x kişiler seni bulmaz içimden ne geliyorsa söyledim. Yeminle amcasinin oglu yüzünden öle bir bulaştım konuşmuş bulundum ama sana asla ihanet etmedim dedim. O engelenen mevzuyuda bunu da gelince anlat cam dedi. Sen üzülme ben serefsizlik ettim konuştum öylesine ama başıma bela ediyordu. Akşam gelince herseyi açıklayacakmış......
Kapattim teli ben bunlari hakedecek ne ettim ben napcagimi bilmiyorum. Babam rasiz sinir hastasi adam 12 senedir hastalanmazken emeklisine 1ay kala düştü toparlayamadi..
Annem zaten üzgün. Annem babam evlatlarindan yüzü gülmedi ..
Iki abim ceza evinde bi büyüğüm ida fayda yok çalışmaz etmez babam hep yıkıldı evlatları yüzü güldürmedi. Yinede bakiyor. Gelecek için ellerinden geleni yaptı adam tek başına annemde calisarak disarda esnaf gibi bisiler satarak. 2ev aldi kim için evlatlar için..
Ben de öle sürekli giden deilim. Mücadele için deler bende gitsem daha çok yikilacaklar belki annemler zaten oncelerden çektiğim. Belki bana ufak ama onlara büyük gibi gelen şeyden kapilari hep açık peki babam daha çok kahrolacak adam yüzü gülmüyor.. gelsin bitirelim dicem. Ama beni herzamanki gibi birakmiycak. Elinden geleni yapcak belki ikna etcek ama yoruldum ben ya yoruldum artikkkkkkk😭😭
Yıkıcı bi durum, üzüldüm senin adına. Aileni de üzmek istemiyorsun, yani bitirmek son çare.
Seni ikna etmesini istiyorsun. Erkekler düzenlerini bozmaya çekinirler zaten, seni ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. (Düzen bozmaya korkar, gizli saklı iş çevirirler)
Çok kararlı dur, kırgınlığını kızgınlığını göster, bir daha hiçbişey eskisi gibi olmasın, ne sen kocasının kusurlarını idare eden bi kadın ol, ne de o sürekli hatalar yapan bi adam olsun. Hayatını istediğin gibi programla ve onun İçin rotanı değiştirme.
Hakkınızda hayırlı olan ne ise onu dilerim. Üzülme, hayatın içinde herşey var; iyisi de kötüsü de.

Son düzenleme:
Başindan sona okudum anlayarak ve empati yaparak kendimi senin yerine koyarak.. kardeşim senin o kocan akıllanmaz. Bir kez daha yaptı affettim diyorsun bak devami gelmiş. Ihanet affedilecek bişey asla değildir! Ama dersen ki bekara kari boşamak kolay değildir bundan sonraki hayatimi nasil idame ettiririm. O noktayı sen düşün. Ama kalman için bir sebep yok.. öyle söyleyeyim sana

Bikere başımdan aldatilma geçti... affettim çünkü benim bir sırrım var belki zamani gelince onuda anlatacağım. Öyle böyle ikna etti yuvamızı , yeni sayfamızı kurduk..
Evlilikde mücadeleler inanin verdim. Bozmadim seviyorum çünkü elim bırakmaya degmiyor. Kalbimi okadar bazen normal günlük hayatta acıdirken bile aman evliligin tuzu biberi diyorsun.. yürüyor işte bir şekilde..
Basiniza gelenlerin sebebi iste bu sekilde dusunmeniz ve davranmaniz

Bir kere affedince
Ay aman seviyorum deyince
Yuruyor iste bir sekilde deyince
Aha yurumuyor iste goruyorsunuz
Tekrar tekrar affetmeyin ki tekrar yapacak yuzu bulmasin su yuzsuzler

Ya ben ayrılık aşamasındayım, aile dimdik yanında olmayınca çok zor. Abilerinin durumunu ailesini yazdığı için hemen bırak git diyemiyorum malesef. Etkilemek istemiyorum. Ailenin yanında olmak da çok kolay değil.

Ben olsam ben de didiklerdim. Insan bunu gormezden nasıl gelebilir ki.. neyse konu biz değiliz daha fazla üzmeyelim tattlianneyi
çocuk yok çoluk yok şimdi ayrılırsa en az hasarla atlatır devam ederse çoluk çocukla ayrılınca nolacak?Ailenin yanına sığınmak zorunda kalıp hem maddi hem manevi yük olacak.o kadar genç bir insan zaten er yada geç istediği takdirde yine evlenir.ömrünü bu adama harcaması için hiçbir neden yok.çalışırsa aileye yükte olmaz.

T Tatlianne20
Annişim sen o kadar şeye dayanmışsın göz yummuşsun elinden geleni yuvan için yapmisin ama ihanet kadın veya erkek fark etmez yenir yutulur iş değil. Sen bi kere affetmişsin keşke affetmeseydin. Bi kere yapan ikiyi üçü yapar tabi. Kv olsun eşin bi çok şeyi yasatmislar sana. Onların burunlarını iyi süttürmen lâzımdı anlasınlar neyin ne oldgunu. Seni ikna etmesini bekleme derim ben. Senden daha değerli kimse bunu unutma sen kendini değerli hissetcen ki onlarda sana değer versinler. Ama bakılınca değerini bilen yok ve senin onların yanında işin olmamalı. Ayrıca böyle bi insandan çocuk olmamalı.
Sen çünkü bi kadınsın güçlü bi annesin senin bi meleğin var o seni bekliyor unutma tamam mi?
Hata hatayı doğurur yalan yalanı getirir.
Böyleleri için üzülme değmez ama insan ister istemez üzülür üzülüyor. Bi geçmişin var,sevgin var ama biz burdayiz her zaman yanındayız destekciniz unutma. Cennet annesi 😍🤗😘💋💌💖

Bahaneleri de hazır. Sen falan yere gitmiştin, aramız bozuktu, çocuktan sonra benimle düzgün ilgilenmedin, kendine bakmadın.......... Bu işler böyle bahanelerle oluyorsa T Tatlianne20 bizim daha cok bahanemiz olmaz mıydı? Ama biz yapar mıyız? TABIKI HAYIR.

Ahlaksızlıkların ne zaman bizim üzerimize yıkmaktan ve biz de suçu kendimizde aramaktan vazgeçeceğiz?

Canimmmmm benim
Okuyunca uzuldum ve acini hissettim
Neler varmis olmus bebek acinin yaninda bunlar da olmus.
Ama sen hep enerjinle pozitifliliginle devam ettin.
Yine oyle yapicaksin insallah.
Bu dunyada sadece Allahi sev ve ona guven.
Diger her sey fani insanoglu sasar beser ve bazen seytandan beter olanlar var
Sadece kendi ruh sagligini koru ve gerisini bosver.
Hakkkinda hayirlisi olsun.
Kendi kaybeder ve kendi onurunu yuvasini bozan o olur.
Bazen insanlar zayifliklarindan arayisa giriyorlar ama bahanesi olmaz tabi kalp kiriliyor.

Esin bence gormezden gelmeni istiyor bikere affedildi mi yuzde buluyolar acikcasi. Bu erkekler cok guzel demogoji yapip ckta guzel suc sendeymis gibi manipule ederler.
Mucadele vermesi greken sen misin o mu bi karar ver tatlış...

Ben zamanında senin şu durumunda iken yapmam gerekeni yapmadım tatlianne

Boşanmak varken geçirmeyi seçtim çevre ne der babama nasıl geldim derim diye (çünkü babam istemiyordu evlenmemi)

Çok zorluklar yaşadık çok büyük problemler atlattık detayına girmeyeceğim

Şuan evliliğimde hala problemler olsadq (eş ailesi) tarafından eşimle mutluyuz

Ama bu bir ömür surebilirdi eşim aynı şekilde devam edebilirdi

Sadece vicdana geldi benimkii hata ettiğini farkedebildi

Bizim sorunlar çok çok baskaydi aldatma vs değil

Ama biz iyiye ulaştık bazen hala bir tartışmada keşke gitseydin diyorum hala :KK43:

Çok gencsin çocuğun yok

Ailen bir gün iki gün üzülür

Kendi hayatını düşün dünyaya bir kere geliyoruz bence dogru kararı ver

.ben illa boşanma taraftarı değilim ama

Senden diyduklarim kadarı ile şuan en ideali o

Hakkında hayırlısı olsun inşallah keşke demeyecegin kararlar alırsın 🤲🏻

Eğer ayrilamayacaksaniz bir şekilde ikna olup devam edeceksiniz o zaman deşmeyin bazı şeyleri.malesef eşiniz asla düzelmeyecek her fırsatı değerlendirecek çünkü nasıl olsa gitmeyen,gidemeyen ,her kahrını çeken biri olacak hep. Ya boşanın ya da bir daha böyle araştırmalara girip daha fazla yüz göz olmayın bu sizi daha çaresiz yapar.bana kalırsa bu sefer ne derse desin,ne yaparsa yapsın asla affetmeyin.evet aileniz zor durumda olabilir ama siz yanlarında olursunuz hem siz toparlanirsiniz.

canimmmm anca okuyabildim ve anca yazabiliyorm..
Kv den dert esin dert ailenin farklı sorunları var eeee eşinin kardeşleriyle de sorunun vardı yanlış hayrlamiyorsam ve sen bütün bunlara rağmen çocuk da yaptın neler neler yaşadın ne mücadele verdin

Ufacık yokluğunda bunu yapabiliyorsa yazık.
Ne kadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol kendine saygın olsun bence kuzummm

Bu kadar insanları çekmek zorunda değilsin ben olsam afdetmem sende ikna olma

Ailenin de arkandaysa bi sn bile durma

Yasin gayet genç ve güçlüsün bir ise girer çalışır gül gbi yaşarsınız sıfır sknti sıfır dert
Kusura bakma da esin de insan değilmiş.

canimmmm anca okuyabildim ve anca yazabiliyorm..
Kv den dert esin dert ailenin farklı sorunları var eeee eşinin kardeşleriyle de sorunun vardı yanlış hayrlamiyorsam ve sen bütün bunlara rağmen çocuk da yaptın neler neler yaşadın ne mücadele verdin

Ufacık yokluğunda bunu yapabiliyorsa yazık.
Ne kadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol kendine saygın olsun bence kuzummm

Bu kadar insanları çekmek zorunda değilsin ben olsam afdetmem sende ikna olma

Ailenin de arkandaysa bi sn bile durma

Yasin gayet genç ve güçlüsün bir ise girer çalışır gül gbi yaşarsınız sıfır sknti sıfır dert
Kusura bakma da esin de insan değilmiş.
Güloma katılıyorum tatlışım.. Kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz. Eğer aldatıldıysan arkana bile bakma... Değmeyecek biri için gururundan olma kendi öz saygını yitirme. Yıpranmışlıkların had safhada olsa da çok gençsin, çok yolun başındasın. Ailen de arkandaysa senden şanslısı yok. Güzel bir gelecek inşa et kendine. Bizler arkandayız 💪🏻

Ayrılmak istemeyene bahane çoktur. Aman ailesi üzülmesindir, hastalanmasındır. Çocuk varsa aman çocuk üzülmesindir, baba diye ağlamasındır. Aile kızının bu halini görünce daha az üzülecekse olmaz olsun öyle aile. İnsan kızının eziyet çekmesinden mutlu olur mu? Hangi çocuk mutsuz, sevgisiz bir ailede büyümek ister? Baba ne kadar çocukla ilgilenirse ilgilensin, anneye bir eş olarak saygı duymayan babanın çocuğu ne kadar annesine saygı duyarak büyüyecek?

Yaşın çok küçük, bunu sana bir abla, arkadaş artık ne dersen, o tavsiyeyle yazıyorum. Zamanında ben de aldatıldım, acısını bilirim. Eski konularını da biliyorum, ne kadar acı çektiğini de biliyorum. Evlat acısı yaşadın, bundan daha büyük acı yok diyorlar. Daha neden kendine acı çektirmek istiyorsun? Daha önceden de aldatılmış, affetmişsin. Eminim o zaman da tekrarı olmayacağına dair sana yeminler etmiştir. Sonuç ne oldu görüyorsun. Değişmeyecek. Aldatmak alışkanlıktır, sen affettikçe bu aldatmalara onay veriyorsun aslında farkında değilsin.

Çok gençsin, önünde kısmetse uzun bir ömür var. Daha bağlayıcı sebeplerin olmadan ayrıl derim. Belki daha mutlu bir ilişki olacak önünde, daha mutlu bir aile kuracaksın. Neden tepiyorsun bu fırsatı önünü göre göre?

21 yaş , hayatının baharı. En eğlenecek , en çok gülecek, en çok sevip sevecek zamanda beş para etmez biri için yıllarını vermeye değer mi ?

Çocuk yokken kurtul sırtındaki asalaktan.

Asla vazgeçmeyecek , kendi kansizligini başkasını suçlayacak devam ettirecek.

Bugün amca oğlunu suçlar, yarın başkasını , çünkü kendi beyni yok.

Affedeceksen aileni , hayatındaki kişiyi suçlama, bahane sunma.

Ayrılık üzücü ama bu şekilde hayatı kabul etmek anne baba için çok daha üzücü.

Ahh kuzum benimm...
Neler olmuş oyle....
Daha onceden affetmişsin zaten bunun daha tekrari olur diye düşünuyorum ..
Son zamanlarda bi degisikti zaten eşin ..Anlatiyordun ya ...
Zamana birak diyecegim ama bu durumun zamanla pek alakasi yok gibi.
Rabbim sabir ve dayanma gücü versin .
Sen çok dirayetli ve zorluklar karsisinda cok güçlü duran bir kadinsin ....
Allah yardimcin olsun bitanecim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X