• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim şiddete meyilli mi?

Hayatım ben aile içi günlük konuşmayı bilmem
Belki karşılıklı böyle seviyesiz konuşmaları var
Mutluyken bile hakaret dolu cici(!) atışmaları var.
Seni o kadar özledim ki kemiklerini kuracağım sarılınca,
Ya da
Amk avradı bu ne güzel kahvaltı be, hatun işte be,
Ben böyle diyaloğu olan evli çifte şahit oldum :KK43:

Konu içeriğini bilmiyorum da
Şiddet tehditli seveni biliyorum dediğim gibi.

Belki böyle,
Oynaşma için şiddetli laflara tahtik olansa
Tartişmada duyup oha olmamalı.

Konuya uzak bir yorum bu.

Verdigin orneklere oha diyorum 😂 oyle sevilir mi yav 😂 ay esimi dusunemedim bi an. 😋 Oyle iliski dinamigine tukureyim 😄 Yalniz benim cevremde baya baya normal ciftler varmis bunu da anladim 😆

Bu bahsettiğiniz çiftlerden değiliz şükür
Ama sizi hedef göstermedim, örnek verdim sadece.
Anladınız siz beni :)

Gerçekten sonuna kadar okuyup, size en iyi geleni yorumu yapmak isterdim.

Bu akşam hakikaten, ben bile bana iyi gelmiyorum.

Mutluluklar diliyorum:)
Bu Arada Nisan 1 yaklaşıyor
Aklını başına getirecek hakikatli bir şaka düşün, gerek organize ol aileyle

Tatlıya bağlanır :)

Kadın orada aglıyor sebebi ne olursa olsun. Siz meyve tabagı diyorsunuz. Affınıza sıgınarak soruyorum gercekten kendi ilişkinizde de böyle davranabiliyor musunuz? (Art niyetli sormuyorum bunu.)

Böyle bir talepte bulunulmadı benden, ben de kolay kolay o moda girmiyorum. Benim duygulandığım şeyler, eşime duygusal gelmeyebilir. Evet böyle davranırdım. Aile içi huzur kaçıracak fırsatlar yaratmam.

Verdigin orneklere oha diyorum 😂 oyle sevilir mi yav 😂 ay esimi dusunemedim bi an. 😋 Oyle iliski dinamigine tukureyim 😄 Yalniz benim cevremde baya baya normal ciftler varmis bunu da anladim 😆

Hele şükür güldürdüm seni :)
Aramızda kalsın Aydınlılar böyle sever eşlerini

Hayatım ben aile içi günlük konuşmayı bilmem
Belki karşılıklı böyle seviyesiz konuşmaları var
Mutluyken bile hakaret dolu cici(!) atışmaları var.
Seni o kadar özledim ki kemiklerini kuracağım sarılınca,
Ya da
Amk avradı bu ne güzel kahvaltı be, hatun işte be,
Ben böyle diyaloğu olan evli çifte şahit oldum :KK43:

Konu içeriğini bilmiyorum da
Şiddet tehditli seveni biliyorum dediğim gibi.

Belki böyle,
Oynaşma için şiddetli laflara tahtik olansa
Tartişmada duyup oha olmamalı.

Konuya uzak bir yorum bu.
Salaak şunu niye şöyle yapmadın (gülüşmeler,gülüşmeler) aptal şu yüzden yapmadım ( gülüşmeler, gülüşmeler) biz şok tabi ,aynen böyle konuşmaları olan nur topu gibi bir çift arkadaşım var ...konuyla alakası Yok tabi bu arada yanlış anlaşılmak istemem konu sahibi tarafından

Böyle bir talepte bulunulmadı benden, ben de kolay kolay o moda girmiyorum. Benim duygulandığım şeyler, eşime duygusal gelmeyebilir. Evet böyle davranırdım. Aile içi huzurunu kaçıracak fırsatlar yaratmam.
Bilemiyorum aglamak duygusal bir dısavurum sonucta. Mantıgınızla hareket ediyorsunuz belki, o yüzden size göre normal olabilir elbette. Bana göre de aglayan bir kadın var ise meyve tabagı da neymiş yani...

Hele şükür güldürdüm seni :)
Aramızda kalsın Aydınlılar böyle sever eşlerini
Seninle gulebilmeyi ben de sevdim kiz ne yalan soyleyim 😄 Isındım sana bak. Onceden baya baya sinirleniyordum yorumlarina. Senin yuzunden ban yemisligim bile var 😂 Onyargilarim yerle bir oldu 😎😊

Bilemiyorum aglamak duygusal bir dısavurum sonucta. Mantıgınızla hareket ediyorsunuz belki, o yüzden size göre normal olabilir elbette. Bana göre de aglayan bir kadın var ise meyve tabagı da neymiş yani...

Geçerli bir sebep olmadıktan sonra anlayış zor olabiliyor, konudaki gibi

Sizin ki duygusallasmaktan ziyade biraz da dikkat çekmek, ilgi beklemek. Meyve getirmek için insanin ayri bir modu mu var? "Şuan o modda değilim baksana bana" nedir ya :KK70: Meyveyi getirmek istemiyorsan istemiyorum deseydin direk.

İlgi istiyorsanız bunu doğru dürüst yollarla ifade edin bence. Yaptığınız şey sinir bozucu olmaktan başka birşey değil.

Benim de film izlerken duygulandigim olmuştur hatta hiç ağladığını gormedigim eşimin bile 1 defa film izlerken ağladığını gördüm ama böyle de uzatılmaz bu yani.

Film Hakkında konuşmak istiyorduysan ağlamayi kesip öyle konussaydin 5 yaşında çocuk gibi ağlaya ağlaya konuşursan seni dinlemek istemeyebilir.
Yani siz de haklısınız da...adamın hiç yanındaki insanı dinlemediği sadece emir buyurdugu bir profili var sanki.bir insan aglasin veya ağlamasın birşey konuşurken paylaşırken, eşinin ısrarla konuyla alakasız ; bozuk plak gibi meyve getir diye kafasına göre takılması da itici. @ Coolpeople

Daha önce bir kez şiddet uyguladı. Boşanma davasından döndük çok pişman oldu. Üstünden seneler geçti ama bunu duyunca bir irkildim !

Şiddete meyilliymiş işte. İlk şiddette bile affedilmemeliydi.
Ama affedilmişken tartışma anında hareketlerine de söylediklerine de 10 kat fazla dikkat etmesi gerekirdi.
Aslında yapılması gereken belli ama siz can korkusu değil kaybetme korkusu yaşarken diyecek bir şey yok.
Süründürmeden affetmeyin bari.

Ayrıca "kalk meyve getir" ne demek? Kaldırsın kıymetli totosunu gidip alsın. Rica etmeyi bilmeyene hizmet etmeyin, canınıza yazık.

Şiddete meyilliymiş işte. İlk şiddette bile affedilmemeliydi.
Ama affedilmişken tartışma anında hareketlerine de söylediklerine de 10 kat fazla dikkat etmesi gerekirdi.
Aslında yapılması gereken belli ama siz can korkusu değil kaybetme korkusu yaşarken diyecek bir şey yok.
Süründürmeden affetmeyin bari.

Ayrıca "kalk meyve getir" ne demek? Kaldırsın kıymetli totosunu gidip alsın. Rica etmeyi bilmeyene hizmet etmeyin, canınıza yazık.
İlk şiddette çok uğraştı affetmem için çocuğum babasız büyümesin belki gerçekten pişman olmultur diyerek affettim.
Aslında korkum kaybetmek değil yine aynı düşüncedeyim şimdi iki evladımız var ve onları babasız büyütmek istemiyorum her anne gibi.
Bunun için korktum. Demek ki baya gürültülü bir kavgada yine aynısını belki daha fazlasını yapabilir diye düşündüm.
Bu canımı çok acıttı. Bilmiyorum ne olur ama bugün konuşmaya gerçek düşüncesini öğrenmeye karar verdim. Aynı tutumu sergilerse ne yaparım bilmiyorum ortada birşey de yok,söylenen söz ne kadar geçerli olur tartışılır.
Ama aynı şeyi tekrar ederse (şiddet) beni ve çocuklarını kaybedeceğini çok iyi biliyor bunu iyi biliyorum.
Kalk meyve getiri gülerek söyledi sürekli emir amaçlı olduğunu hissetsem kalk kendin al derdim.
Kendime de öz eleştiri yapayım şurada;
ufacık kavgalarda bile birden sinirleneniliyorum bu benim eksim. Kavga anını yatıştırmasını beceremiyorum 😕

Yaw hasta olan odamın meyveye iştahı mı olur?! Yumuşak yerini oynatsaymış azıcık, mal!!

Sesinizi çok yükseltmeden derdinizi anlatın. Ben olsam evet yaparsın, inanırım, ama o günde bu evliliğin son günü olur, sen de bunu bil derdim.

Yaw hasta olan odamın meyveye iştahı mı olur?! Yumuşak yerini oynatsaymış azıcık, mal!!

Sesinizi çok yükseltmeden derdinizi anlatın. Ben olsam evet yaparsın, inanırım, ama o günde bu evliliğin son günü olur, sen de bunu bil derdim.
Dedim zaten kavga anında çok sinirlenerek ama tınlamadı o an bugün sakin bir şekilde konuşunca tepkisi ne olacak göreceğim

Eğilimli olsa televizyonu kafana gecirirdi merak etmeyin değil... Kaş yapayım derken göz cikaranlardansiniz... :KK69:

Bence haklısınız tamamen.Sizin yaptıgınızı elestirenler olmuş,yoo az bile yapmışsınız.Ağlarken de meyve isteyen insan ne bileyim...
Yani ben beni avutsun istemedim ne bileyim konuya bir yorum yapsa bir cümle söylese bile o an kalkar meyveyi getirirdim bence de haklıyım ama uzatmamaya karar verdim bugün şiddet mevzusunu konuşup konuyu kapatmayı düşünüyorum

Back
X