Eşim şiddet uyguluyor daha sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayferwqe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
12
-8
20
Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri

Boşan ne bekliyorsun öldürmesini mi?

Mune Sanırım konuyu yanlış yere açmış

Yalan mı konusunda "ne yapacağım ?" Kötüyüm şöyle böyle herhangi bir cümle var mı ? Salak gibi inanıyorum demiş ,inanmak da istiyor. Kocasının değişmeyeceğini de biliyor.
Şiddetli aşk

Ay içim ürperdi dayak yiyip aynı yatağa girmek midem almaz benim. Kısıtlayan bir adam canı isteyince sevişmek için ponçik davranan biri, yazık ne diyim belki akıllanır konu sahibi

Şiddetli aşk

Ay içim ürperdi dayak yiyip aynı yatağa girmek midem almaz benim. Kısıtlayan bir adam canı isteyince sevişmek için ponçik davranan biri, yazık ne diyim belki akıllanır konu sahibi
Bazı kadinlar böyle görüyor boylesinin normal olduğunu kabul ediyor, bazıları benim askim terapi ben rehabilite ederim diye dizi film çektiğini sanıyor ve malesef bazıları da çok çaresiz... Konu sahibi 2. Kesim.

Dediğin şekilde inanmaya devam et ne demeye konu açtın?troll müsün nesin

Eşinizin psikolojik sorunları var sanırım.

X Xxxmm bak kizim bu da 20-21 yasinda birinin konusu yani senin 2 yil sonraki halin. O da muhtemelen 18-19 yasinda evlenmis bak ne kadar mutlu yesigi dayaktan hakaretten.

siz sanki bundan keyif alıyormuşsunuz gibi yazmışsınız. cinselliğe açtığınıza göre de dayak yiyip yiyip sevişiyorsunuz ben böyle anladım konunuzu.

Yani dövüşmeli sevişmek mi seviyorsun güldüğüne göre sorun ne, iki kişinin de rızası varsa istediği gibi sevişirler, ergen

BDSM? Guvenli kelime belirleyin bari de şiddetin dozu kacarsa ayarlar adamcagiz, yorma adami.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…