Boşan ne bekliyorsun öldürmesini mi?Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri
Tavsiye istememiş ki ? Cinselliğe açtığına göre de çocuk istiyor.alisir zamanla bir şey olmaz.Boşan ne bekliyorsun öldürmesini mi?
Kız güldürme beni Allah iyiliğini versinTavsiye istememiş ki ? Cinselliğe açtığına göre de çocuk istiyor.alisir zamanla bir şey olmaz.
Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri
Yalan mı konusunda "ne yapacağım ?" Kötüyüm şöyle böyle herhangi bir cümle var mı ? Salak gibi inanıyorum demiş ,inanmak da istiyor. Kocasının değişmeyeceğini de biliyor.Kız güldürme beni Allah iyiliğini versin
Şiddetli aşkYalan mı konusunda "ne yapacağım ?" Kötüyüm şöyle böyle herhangi bir cümle var mı ? Salak gibi inanıyorum demiş ,inanmak da istiyor. Kocasının değişmeyeceğini de biliyor.
Şiddetli bir tutkuyla yaşıyor olabilir hayatıYandan yandan gülen emojinizin sebebi nedir, mazoşist misiniz?
Bazı kadinlar böyle görüyor boylesinin normal olduğunu kabul ediyor, bazıları benim askim terapi ben rehabilite ederim diye dizi film çektiğini sanıyor ve malesef bazıları da çok çaresiz... Konu sahibi 2. Kesim.Şiddetli aşk
Ay içim ürperdi dayak yiyip aynı yatağa girmek midem almaz benim. Kısıtlayan bir adam canı isteyince sevişmek için ponçik davranan biri, yazık ne diyim belki akıllanır konu sahibi
İzin ister,dayagı yiyip yiyip “ginlimi iliyi “derseniz haktır derim.O kim köpekte izin verecek.Kafaya cok mu darbe aldınız bilmiyorum ki yazık.1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor
Dediğin şekilde inanmaya devam et ne demeye konu açtın?troll müsün nesinEşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri
Eşinizin psikolojik sorunları var sanırım.Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri