Eşim şiddet uyguluyor daha sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan ne yazacağını şaşırıyor. Konu sahibi siz bir doktora görünseniz çok iyi olur.

Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri 😏😏😏😏
Şiddet uygulamaya hakkı yok, böyle bir hak olamaz zaten.Kabul etmeyin kesinlikle.

Öyle ağzına geleni sayıp küsmeyişi,şiddet uygulayıp elimi acıttın diye trip atmaması da güzel.
Ailenizde kalmayın zaten kocanızı strese sokmayın lütfen.

Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri 😏😏😏😏
Yok artık! Yaşlar kac

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X