A Avid
Eşinizle bu sorununuzu konuşmayı denediniz mi?
Işteki veya sizin bilmediğiniz farkli sorunlarından kaynaklı olabilir (ki böyle de olsa eşinizin bağırıslarını doğru bulmuyorum).
Bu sebepten konu boşanmaya varıp eşiniz de resti çekiyorsa iş ciddiye binmişkesinlikle konuşmalısınız.. Umarım herşey düzelir
Eskidenmiş eşlerden biri ateş iken digerinin su olması...Bilmiyorum doğru bir tavsiye mi ama benim hayat felsefem kısasa kısas. O bağırsa öyle bir bağırırım ki bütün mahalle ayağa kalkar. Belki utanır bilmiyorum
Amanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.
Normal bir konu olsa bende ayni sizin yazdiginizi yazardim, ki zaten hemen diger yorumda eslerden biri ates iken digerinin su olmasi eskidenmis yazdim.İnsani muamele istemek ne zamandan beri şımarıklık?
A Avid
Bağırmaya başladığında yanından uzaklaş.
Evet sana bağıramaz. Karşısında insan var.
Aşırı tepki vermişsin, yeminler, ayrı yatmalar vs.
Derdini anlatmanın başka yolunu bulmalısın.
Seni duyabiliyorum de,
Yanından uzaklaş
Duşa gir
Git bir kahve koy kendine
Sesini normal tona indirene ve özür dileyen kadar konuşma.
Hiç biri işe yaramıyorsa yardım almayı teklif et.
Kontrol edemiyor mu kendini yoksa bile isteye mi bu duruma sokuyor sizi?
Bu nasıl bir yorum ya siz çok alışkın olabilirsiniz eşinizin bağırmasına o sizin probleminizAmanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.
Vallahi ben de ayni cevabi yazacaktim bu yoruma ama banlanmayim diye yazmadim bibiBu nasıl bir yorum ya siz çok alışkın olabilirsiniz eşinizin bağırmasına o sizin probleminiz
Konu sahibi eşinle konuşma cevapta verme banada kimse bağıramaz doğru konuşucak benimle karşısında insan var veya hiç konuşamaz keyfi bilir
Banlanacak birşey yok ki kadina neler yazmış yok şımarıkmış yok bilmem neVallahi ben de ayni cevabi yazacaktim bu yoruma ama banlanmayim diye yazmadim bibi
SağolsunBanlanacak birşey yok ki kadina neler yazmış yok şımarıkmış yok bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?