Esim sesini yüksetmeye basladi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayni biz o bagirir ben bagiririm 5 dk sonra adam hicbirsey olmamis gibi askim yavrum der ben dahada surat asarim..
Yiprandim bu dengesizlikle resmen..

Bağırmak güzel değil ama kendisine bağırdım diye kocam bana seni boşarım dese çok büyük sıkıntı çıkardı. Yani bir de böyle adama adam demem falan diyorsunuz. Ne çirkin. İnsan kocasına nasıl adam değil der, bağırdı diye nasıl bı raddeye gelir. Allah sonunuzu hayretsin.
Sadece bagirdi diye demedim anlamadiniz olsun yorumunuz icin sagolun

2 yıldır bağırmıyorsa ve şimdi başladıysa en baştan uyar eğer sessiz kalırsan bu davranışı devam ettirir.
Gerekiyosa o bağırdıgında sende avazın çıkana kdr bağır .
Yada çek git bi yerlere .

Bizde bağırışırıx ama karşılıklı yani :)
G nellikle bağıran ben oluyorum :KK43:
Ya bigün eşim gelip buraya konu açarsa aman Allahım :KK45:

Bende bu konuyu actiktan sonra dogru spor salonuna gittim stres atmaya:)

Bence esinizin bir proplemi var. Ki patlamanın çıktığı noktaya bakılırsa para veya işle ilgili olabilir. O size anlatmasada kafasında sürekli yaşayıp konuştuğu için durumu icsellestirmis siz öyle deyince sanki defalarca demiste siz hiç dinlememisiniz gibi hissettmistir. Çünkü kendi kafasında sürekli konuşuyor. Benim tahminim! Bu. Konuşun ama uzerine koya koya gider yoksa.

Siz size bagrilmasindan hoslaniyormusunuz yani?Bunu esiniz yapsa ustelik??
Cok ilginc geldi yorumunuz...

Konu sahibi alinmakta cok haklisiniz.Esler arasinda saygi cok onemlidir.Benim esimde cok nadir sesini yükseltirdi oyle oldugunda onu bulundugu yerde birakip gitmistim.Tek bir karsilik bile vermeden.Sesini alcatmadan tartisamaz benimle artik..
Ya evet bana bagrilmasina bayilirim muthis bir mazoşistim :KK66:
Bakin galiba bu ucuncu defa yaziyorum, esine "elin oğlu" gozuyle bakan birisi benim gozumde aile olmayi becerememis şımarığın tekidir.
Esler arasinda saygi cok onemlidir diye siz soyluyorsunuz, peki esini elin oglu olarak gormek en buyuk sagisizlik degilmi???
Kaldiki galiba yine ucuncu defa yaziyorum eslerden biri ates ise digeri su olmali, yani aynen sizin kendi hayatinizdan verdiginiz ornek gibi.
Esim yok ama bana bagirsa elbette kabul etmem, ama bunun cozumunude bana elin oglu bagiramaz seklinde cirkin bir uslupla bulmaya calismam.
Elin oglu ne Allah askina?
Bu yuzden simariksin dedim.

Valla canima tak ederse bosayacam. Sinirimi atmak icin spor salonuna gittim geldim simdi... hala tv izliyor beyefendi. Böyle adama adam demem ben ya..
Bana karsi on tane yorum yazilmis, Allah askina simdi savundugunuz su yukaridaki cumleyi kuran zihniyetmi?
Kendisi saygi bekliyor ama, esine "elin oglu" diyor, "adam degil" diyor.
Siz bunumu savunuyorsunuz simdi?
Hangi insan esine adam degil yada elin oglu gibi cirkin seyler soyleyebilir???
Kimi savundugunuza dikkat edin biraz, sirf hemcisiniz diye haksiza bu kadar arka cikilmaz.
Esine adam degil diyor ya otesimi var???

Bağırmaya başladığı zaman anında onun yanını terk et. Başka bir odaya git. Yani bu demek oluyor ki; sen bana sesini yükseltirsen benimle muhattap olamazsin. Uzaklaş ve sende aksine sessizles ve küs.. hatasını anlayacaktır. Çünkü tepki tepkiyi doguruyor

Bilmiyorum, belkide gormedim. Ama birgun evlenirsem eşime "elin oğlu" dememem gerektigini biliyorum.

Görürüz. Evlenmeden önce konusmak cok kolay. Ailenle hicbir zaman düsman olmazsin ama esim dedigin insanla bi bakmissin düsman olmussun... aile herzaman ama herzaman ayridir. Evlenince ögrenirsin. Fazlami dizi izledin sen nedir.

Back
X