Esim sesini yüksetmeye basladi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana utanmadan sen bagiriyorsun diyor konusmaya calisinca. Ki öyle birsey kesinlikle yok. Ne özür diliyor nede bagirdigini kabul ediyor. Sinirden agladim odada ya bi insan sözde sevdigine esine nasil bagirabilip rahatca tv izleyebiliyor yemin ediyorum anlamiyorum
Aynı ben. :( bir an konuyu ben mi açtım acaba diye şüphe ettim. Hayır bir de haksızken üste çıkıyorlar ya kuduruyorum.

2 yıldır bağırmıyorsa ve şimdi başladıysa en baştan uyar eğer sessiz kalırsan bu davranışı devam ettirir.
Gerekiyosa o bağırdıgında sende avazın çıkana kdr bağır .
Yada çek git bi yerlere .

Bizde bağırışırıx ama karşılıklı yani :)
G nellikle bağıran ben oluyorum :(
Ya bigün eşim gelip buraya konu açarsa aman Allahım :KK45:

O bağırdığında sende bağırsan tamam Dicem de
Önüne yastık koyup kapıyı kitledin ya
O vurmuş sen öldürmüşsün :eek:

Normal bir konu olsa bende ayni sizin yazdiginizi yazardim, ki zaten hemen diger yorumda eslerden biri ates iken digerinin su olmasi eskidenmis yazdim.
Fakat konu sahibi gibi esine elin oglu diyebilecek kafadaki bir insan sadece ve sadece şımarıktır.
Saygi bekliyorsan esini elin oglu olarak degil saygideger esin olarak goreceksin.

Haklılık payınız var, ancak,
Karşımda bas bas bağıran birine bir saygı duyarım iki saygı duyarım.
Böyle ilişkide saygıyı korumak neredeyse imkansız.
Bir de hayati mesele degil, kadın telefon değişikliği halkında fikrini söylemiş sadece sanki anasına küfretmiş gibi yükselmesi gayet elin oğlu seviyesine getiriyor ister istemez.

elin oğlu elin kızı muhabbetlerini bir bırakın artık ya nerden elin oğlu oluyor o senin kocan senin ailen zaten o. insan bazen gerilebilir herşey güllük gülistanlık gitmeyede bilir. arada sesler yükselir asıl önemli olan saygıyı hala koruyabilmekte. hatayı anlayıp telafi edebilmekte. kızgınlık anında boşarım tehtitlerini bir atın kenara. anneniz size her kızdığında evlatlıktan redederim ailemden atarım seni demiyordur herhalde. bence sakin kalıp beklemek sonrasında da bana bu davranışın beni çok incitiyor lütfen bunu tekrarlama diye uygun bir dille anlatmak. o zaten hatasını anlayıp gönlünü alacaktır. daha yeni evlisiniz. ha sevgisi bitti diyelim o zaman sen seni kırmaya devam ettikçe zaten anlayıp tehtit etmene bile gerek kalmadan kopup gideceksin.
Eşi elin kizi dese kiyameti koparir.bazn hemcinslerimi hic anlamiyorum.

Biraz abartmışsınız gibi geldi.
Bırakın alsın kendi parası ..
Çok fazla karışmışsınız patlamış adam.
Tepkiniz de çok yersiz olmuş.
Böyle devam ederseniz olan saygısı da biter.
Adam aldatmış gibi sanki yatakları ayırmak nedir?
Çok saçma geliyor bana bunlar.

kizlar hemen konuya giriyorum 2 yillik evliyim ve esimin bana davranislari git gide degisiyor. Ilk basta bana bagirmayan beni önemseyen kalabalik bir ortamda bile ilgisini saklamayan bir esim vardi... artik öyle degil. Kalabalik ortama girdigimizde (aile arasinda mesala) sanki ben orda yokmusum gibi davraniyor. Yanima oturmuyor gelmiyor pek konusmuyor. Buna cok fazla takilmiyorum ama asil takildigim sey bana bagirmasi... bir konu üzerinde tartisirken hic cekinmeden bagiriyor bana artik. Bunu hic yapmazdi yapsa bile hemen özür dilerdi. Artik öyle degil hem bagiriyor hemde arkamdan saydirmaya devam ediyor (küfür kullanmiyor).
Az önceden bir örnek vereyim: 1 yillik telefonu var satip üstünü tamamlayip yeni modelini alacakmis. Bende dedimki bu telefonun ne eksigi var niye bosuna masraf yapacan. Bana sesini yükseltmeye basladi sen alirken ben birsey diyorummu diye. Bende dedim fikrimi söyledim bana göre zarardan baska birsey degil dedim. Sonra bagirarak cümlesine basladi 3 defa lafini kestim bagirmadan konus diyerek. Busefer dahada bagirdi konusmuyorum sus diye. Bendede sinir tavan yapti tabi kesin bi dille benimle böyle konusamicagini birdaha bagirirsa bosicagima yemin ettim (sinirle söyledim tabi ama canima tak etti). Cok agirima gitti bagirmasi. Oda umursamadi bosa ozaman dedi sustu. Aldim yastigini salona yanina koydum gittim yattim odanin kapisinida kilitledim. Durum bu. Sizce neden bukadar degisti bu 2 yil icinde bu evlilikte normalmi ya bisey söyleyin lütfen. Annem babam bagirmazken üzerime titrerken elin oglunun bana avaz avaz bagirmasi cok agirima gidiyor

Buarada genelde mutlu bir evliligim var sinemaya gideriz gezeriz egleniriz ama bir tartismada cok cabuk kirabiliyor kalbimi sanki saygi duymuyor gibi
2 yıldır hiç bagirmadiysa belki şimdi bir derdi bir kaygısı vardır niye mutsuz onu sormak lazım bence. Evlilikte bağırısma kavga arada olur malesef. İki kişinin anlaşamadığı noktalar olmasi, birbirini sinirlendirmesi olağan. Ama hemen ardından suçlu taraf gönül almalı kesinlikle

elin oğlu elin kızı muhabbetlerini bir bırakın artık ya nerden elin oğlu oluyor o senin kocan senin ailen zaten o. insan bazen gerilebilir herşey güllük gülistanlık gitmeyede bilir. arada sesler yükselir asıl önemli olan saygıyı hala koruyabilmekte. hatayı anlayıp telafi edebilmekte. kızgınlık anında boşarım tehtitlerini bir atın kenara. anneniz size her kızdığında evlatlıktan redederim ailemden atarım seni demiyordur herhalde. bence sakin kalıp beklemek sonrasında da bana bu davranışın beni çok incitiyor lütfen bunu tekrarlama diye uygun bir dille anlatmak. o zaten hatasını anlayıp gönlünü alacaktır. daha yeni evlisiniz. ha sevgisi bitti diyelim o zaman sen seni kırmaya devam ettikçe zaten anlayıp tehtit etmene bile gerek kalmadan kopup gideceksin.
Zaten yeni nesilde birakir giderim demek moda artik:)

Bağırmak yanlış.
Ancak bi bağırdı diye seni boşarım !! cesaretini alıyorsanız gereğinide yaparsınız .o an adamdan 'nolur karıcım beni boşama'tepkiside beklemeyin.
Karşıyı suçlarken bazen asıl enkazıda biz oluşturuyoruz
Bağırması düzelebilir ancak bazı kelimeler unutulmaz önünüze gelir bence bi düşünün.

Bugun bagirdi diye bosarim dersen yarin baska biseyinde yine bu sekilde tepki verirsin bence ve "bosamayacagin" icin esinden bekledigin saygiyi gun gectikce yitirirsin.

bosanacam deyip yemin ettiniz bosanmiycaksiniz ve adam sizi bir daha kaaliye alirmi almaz ...

Valla canima tak ederse bosayacam. Sinirimi atmak icin spor salonuna gittim geldim simdi... hala tv izliyor beyefendi. Böyle adama adam demem ben ya..

Tabi bağırması hoş değil de siz de eşinize çok mi karisiyorsunuz acaba?Biraz onları da rahat bırakmak, anlamak lazım. ..

Onu bilemem kendisine sormak lazim ama esi olarak fikrimi söylüyorum alma alamazsin demedim sadece fikrimi söyledim.

Ben de hic bagirmayan biriydim. 1 aydir cok fazla bagiriyorum. Sebebi cok streslisyim is ve ev hayatim beni zorluyor sinir yapıyor disari yansıtıyorum. Bence esinin senin bilmedigin bir problemi var insan 2 yilda birden degismez.

Amanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş :KK66:
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.

Sen aile sevgisi görmemissin sanirsam :)

Amanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş :KK66:
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.
Siz size bagrilmasindan hoslaniyormusunuz yani?Bunu esiniz yapsa ustelik??
Cok ilginc geldi yorumunuz...

Konu sahibi alinmakta cok haklisiniz.Esler arasinda saygi cok onemlidir.Benim esimde cok nadir sesini yükseltirdi oyle oldugunda onu bulundugu yerde birakip gitmistim.Tek bir karsilik bile vermeden.Sesini alcatmadan tartisamaz benimle artik..

Valla canima tak ederse bosayacam. Sinirimi atmak icin spor salonuna gittim geldim simdi... hala tv izliyor beyefendi. Böyle adama adam demem ben ya..

Bağırmak güzel değil ama kendisine bağırdım diye kocam bana seni boşarım dese çok büyük sıkıntı çıkardı. Yani bir de böyle adama adam demem falan diyorsunuz. Ne çirkin. İnsan kocasına nasıl adam değil der, bağırdı diye nasıl bı raddeye gelir. Allah sonunuzu hayretsin.

İnsani muamele istemek ne zamandan beri şımarıklık?

A Avid
Bağırmaya başladığında yanından uzaklaş.
Evet sana bağıramaz. Karşısında insan var.
Aşırı tepki vermişsin, yeminler, ayrı yatmalar vs.
Derdini anlatmanın başka yolunu bulmalısın.
Seni duyabiliyorum de,
Yanından uzaklaş
Duşa gir
Git bir kahve koy kendine
Sesini normal tona indirene ve özür dileyen kadar konuşma.
Hiç biri işe yaramıyorsa yardım almayı teklif et.
Kontrol edemiyor mu kendini yoksa bile isteye mi bu duruma sokuyor sizi?

Yorumun icin tsk ama sorunun cevabi bendede yok maalesef. Kendi esimi cözemiyorum. Bu konuyu actiktan sonra 2 bucuk saat spor salonunda stres attim eve geldim adam tv karsisinda hala ayni pozisyonda ne o bana bakiyor ne ben ona.

Back
X