Esim sesini yüksetmeye basladi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı ben. bir an konuyu ben mi açtım acaba diye şüphe ettim. Hayır bir de haksızken üste çıkıyorlar ya kuduruyorum.

2 yıldır bağırmıyorsa ve şimdi başladıysa en baştan uyar eğer sessiz kalırsan bu davranışı devam ettirir.
Gerekiyosa o bağırdıgında sende avazın çıkana kdr bağır .
Yada çek git bi yerlere .

Bizde bağırışırıx ama karşılıklı yani :)
G nellikle bağıran ben oluyorum
Ya bigün eşim gelip buraya konu açarsa aman Allahım

O bağırdığında sende bağırsan tamam Dicem de
Önüne yastık koyup kapıyı kitledin ya
O vurmuş sen öldürmüşsün

Haklılık payınız var, ancak,
Karşımda bas bas bağıran birine bir saygı duyarım iki saygı duyarım.
Böyle ilişkide saygıyı korumak neredeyse imkansız.
Bir de hayati mesele degil, kadın telefon değişikliği halkında fikrini söylemiş sadece sanki anasına küfretmiş gibi yükselmesi gayet elin oğlu seviyesine getiriyor ister istemez.

Eşi elin kizi dese kiyameti koparir.bazn hemcinslerimi hic anlamiyorum.

Biraz abartmışsınız gibi geldi.
Bırakın alsın kendi parası ..
Çok fazla karışmışsınız patlamış adam.
Tepkiniz de çok yersiz olmuş.
Böyle devam ederseniz olan saygısı da biter.
Adam aldatmış gibi sanki yatakları ayırmak nedir?
Çok saçma geliyor bana bunlar.

2 yıldır hiç bagirmadiysa belki şimdi bir derdi bir kaygısı vardır niye mutsuz onu sormak lazım bence. Evlilikte bağırısma kavga arada olur malesef. İki kişinin anlaşamadığı noktalar olmasi, birbirini sinirlendirmesi olağan. Ama hemen ardından suçlu taraf gönül almalı kesinlikle

Zaten yeni nesilde birakir giderim demek moda artik:)

Bağırmak yanlış.
Ancak bi bağırdı diye seni boşarım !! cesaretini alıyorsanız gereğinide yaparsınız .o an adamdan 'nolur karıcım beni boşama'tepkiside beklemeyin.
Karşıyı suçlarken bazen asıl enkazıda biz oluşturuyoruz
Bağırması düzelebilir ancak bazı kelimeler unutulmaz önünüze gelir bence bi düşünün.

Bugun bagirdi diye bosarim dersen yarin baska biseyinde yine bu sekilde tepki verirsin bence ve "bosamayacagin" icin esinden bekledigin saygiyi gun gectikce yitirirsin.

bosanacam deyip yemin ettiniz bosanmiycaksiniz ve adam sizi bir daha kaaliye alirmi almaz ...

Valla canima tak ederse bosayacam. Sinirimi atmak icin spor salonuna gittim geldim simdi... hala tv izliyor beyefendi. Böyle adama adam demem ben ya..

Tabi bağırması hoş değil de siz de eşinize çok mi karisiyorsunuz acaba?Biraz onları da rahat bırakmak, anlamak lazım. ..

Onu bilemem kendisine sormak lazim ama esi olarak fikrimi söylüyorum alma alamazsin demedim sadece fikrimi söyledim.

Ben de hic bagirmayan biriydim. 1 aydir cok fazla bagiriyorum. Sebebi cok streslisyim is ve ev hayatim beni zorluyor sinir yapıyor disari yansıtıyorum. Bence esinin senin bilmedigin bir problemi var insan 2 yilda birden degismez.

Amanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.

Sen aile sevgisi görmemissin sanirsam :)

Amanda aman piremsesimize nasılda sesini yukseltirmis o, ne kadar ayip !!!
Hem anne babasida ustune titrermişmiş de miş miş
Bak canim senin problemin ne biliyormusun? Fazla simartmislar seni.
Allah esine kolaylik versin.
Siz size bagrilmasindan hoslaniyormusunuz yani?Bunu esiniz yapsa ustelik??
Cok ilginc geldi yorumunuz...

Konu sahibi alinmakta cok haklisiniz.Esler arasinda saygi cok onemlidir.Benim esimde cok nadir sesini yükseltirdi oyle oldugunda onu bulundugu yerde birakip gitmistim.Tek bir karsilik bile vermeden.Sesini alcatmadan tartisamaz benimle artik..

Valla canima tak ederse bosayacam. Sinirimi atmak icin spor salonuna gittim geldim simdi... hala tv izliyor beyefendi. Böyle adama adam demem ben ya..

Bağırmak güzel değil ama kendisine bağırdım diye kocam bana seni boşarım dese çok büyük sıkıntı çıkardı. Yani bir de böyle adama adam demem falan diyorsunuz. Ne çirkin. İnsan kocasına nasıl adam değil der, bağırdı diye nasıl bı raddeye gelir. Allah sonunuzu hayretsin.

Yorumun icin tsk ama sorunun cevabi bendede yok maalesef. Kendi esimi cözemiyorum. Bu konuyu actiktan sonra 2 bucuk saat spor salonunda stres attim eve geldim adam tv karsisinda hala ayni pozisyonda ne o bana bakiyor ne ben ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…