eşim sandığım gibi anlayışlı değil galiba

Eşiniz sonunda pes etmiş. Fazla naz aşık usandırırmış derler Bundan sonra nasıl düzeltirim diye bakmanız lazım. Oturup konuşup birlikte bir yol haritası çıkarmanız lazım

Acı sorunu olduğunu bile bile 5 dk ön sevişme ile girmeye çalışması çok yanlış.

Sizde de hata var acıyo aşkım demeyeceksiniz.
Hazır değilim daha uzatmalıyız diyeceksiniz.
Hatta alta onu alın kontrol sizde devam edin istediğiniz gibi.

Bu surat asma konusuna da ciddi tepki gösterin bu nedir ?

Bence ara vermek sizin alışmaniz açısından iyi değil acınız belki azaliyordur ama bunun çözümü bu değil. Alışmaniz için ilişkiden kacmamaniz gerekir ciddi sorunlar yaşıyorsanız korku anlamında yada acı anlamında bir doktora gidin evlilikte bu tarz konular sorun teşkil ediyor eşinizi haklı buldum

Doktora gittiniz mi, kayganlaştırıcı aldınız mı, acının kaynağını buldunuz mu yoksa 3 günde bir iyi diye rahat mı davranıyorsunuz. Buraya bir sürü kadın açıklamalar yazdı size ama, aiz, hala ilk günkü yerdesiniz. Kolay gelsin. Bu ikişki böyle düzelmez, çünkü sizin çabanız yok

evet doktora gitmiştim görünürde bişey olmadığını söylemişti. ama o bölgedeki sinirler hassas olabilir gibi bişey demişti çözüm getirmedi. zaten en başından beri kayganlaştırıcı kullanıyoruz bu hafta başka bir doktora tekrar gidicem. beklememin sebebi çok fazla ilişkiye girmemiştik. belki yeni olduğu için zamanla düzelir diye bekledim. bir de ilk başta yırtık vardı bir ay geçmedi o dönemde ilişkiye giremedik yani şurda bir aydır deniyoruz diyebilirim.

Eşiniz sonunda pes etmiş. Fazla naz aşık usandırırmış derler Bundan sonra nasıl düzeltirim diye bakmanız lazım. Oturup konuşup birlikte bir yol haritası çıkarmanız lazım
konuştuk ama konuşulduğu gibi gitmiyor. biraz ara verince rahat olduğumu belki yeni olduğu için bu şekilde alışacağımı söyledim. biraz daha bu şekilde devam edelim haftaya doktora gideceğim dedim ve kabul etmişti oysa ki ama o da sabredemiyor ve tepki koyuyor.

(doktora henüz gitmeme sebebim daha önce gitmiş olmam ve o doktorun bir sorun olmadığını söylemesiydi.)

Vajinismus olabilir mi? doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi ?

bu nedir yaaa her gün her günde insan bıkar bence 3 gün arayla olması normal olanı hergüne hiç alıştırmayın derim başedemezsiniz

Kimi bulamaz kimi bilemeze dönmüş aynı. Ne güzel surdurmemis mevzuyu . Yeni evlenen bir adamın karısını arzulayip sevişmek istemesi kadar doğal bir şey yok . Cinsellikten soğutmayı eşinizi ve kendinizi . Görev gibi de görmeyin . Cinsellik aşkınızı daha da alevlendirir. Bir an önce doktora gidin tabikide önce saglik

Peki sürekli esinizi reddederek nasil alisacaksiniz? Bu böyle uzar gider.
Iliski haric normal zamanda da acı hissediyorsaniz tekrar doktora gorunun.
Bu şekilde esinizi uzaklastirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…