- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Eşiniz sonunda pes etmiş. Fazla naz aşık usandırırmış derler2 gün önce eşimle ilişkiye girdik gayet güzeldi eşim de bana bir o kadar mükemmel davranıyor. dün gece yine devam edemedim, acıyo aşkım dediğimde döndü uyudu. bir öpmek, iyi geceler demek yok. bu arada ön sevişme 5 dkdan azdı. kaç kere demiştim uzun tut diye. erken boşalma sorunu da yok. yani isterse rahat uzatıyor. sabah benden kötüsü yoktu, konuşuyor ama soğuk davranıyor. bu seferde ben ilişki açısından eşimden soğumaya başladım. sanki onun için iyiymişiz gibi geliyor. sevgiliyken de her gün cinsellik üzerine konuşurdu başka şeyler de konuşalım aşkım derdim.
bilmiyorum kk'da siz ne kadar beni haksız bulsanız da benim eşime karşı kalbim çok kırılıyor. vajinusmus olanlar aylarca bekliyor, eşleri anlayışlı olmalı. benimki evliliğin ilk 2 ayında surat sallıyor 3 günde bir olmasına rağmen.
insanın durumu çözesi gelmiyor. son 10 gündür durum bu. 10 gün önce o kadar mutluydum ki gelişme kaydettim bundan sonra alışacağım düzeliyor derken eşim çok yanlış bir zamanda tepki koymaya başladı ve tüm hevesim kırıldı.
2 gün önce eşimle ilişkiye girdik gayet güzeldi eşim de bana bir o kadar mükemmel davranıyor. dün gece yine devam edemedim, acıyo aşkım dediğimde döndü uyudu. bir öpmek, iyi geceler demek yok. bu arada ön sevişme 5 dkdan azdı. kaç kere demiştim uzun tut diye. erken boşalma sorunu da yok. yani isterse rahat uzatıyor. sabah benden kötüsü yoktu, konuşuyor ama soğuk davranıyor. bu seferde ben ilişki açısından eşimden soğumaya başladım. sanki onun için iyiymişiz gibi geliyor. sevgiliyken de her gün cinsellik üzerine konuşurdu başka şeyler de konuşalım aşkım derdim.
bilmiyorum kk'da siz ne kadar beni haksız bulsanız da benim eşime karşı kalbim çok kırılıyor. vajinusmus olanlar aylarca bekliyor, eşleri anlayışlı olmalı. benimki evliliğin ilk 2 ayında surat sallıyor 3 günde bir olmasına rağmen.
insanın durumu çözesi gelmiyor. son 10 gündür durum bu. 10 gün önce o kadar mutluydum ki gelişme kaydettim bundan sonra alışacağım düzeliyor derken eşim çok yanlış bir zamanda tepki koymaya başladı ve tüm hevesim kırıldı.
Doktora gittiniz mi, kayganlaştırıcı aldınız mı, acının kaynağını buldunuz mu yoksa 3 günde bir iyi diye rahat mı davranıyorsunuz. Buraya bir sürü kadın açıklamalar yazdı size ama, aiz, hala ilk günkü yerdesiniz. Kolay gelsin. Bu ikişki böyle düzelmez, çünkü sizin çabanız yok2 gün önce eşimle ilişkiye girdik gayet güzeldi eşim de bana bir o kadar mükemmel davranıyor. dün gece yine devam edemedim, acıyo aşkım dediğimde döndü uyudu. bir öpmek, iyi geceler demek yok. bu arada ön sevişme 5 dkdan azdı. kaç kere demiştim uzun tut diye. erken boşalma sorunu da yok. yani isterse rahat uzatıyor. sabah benden kötüsü yoktu, konuşuyor ama soğuk davranıyor. bu seferde ben ilişki açısından eşimden soğumaya başladım. sanki onun için iyiymişiz gibi geliyor. sevgiliyken de her gün cinsellik üzerine konuşurdu başka şeyler de konuşalım aşkım derdim.
evet doktora gitmiştim görünürde bişey olmadığını söylemişti. ama o bölgedeki sinirler hassas olabilir gibi bişey demişti çözüm getirmedi. zaten en başından beri kayganlaştırıcı kullanıyoruz bu hafta başka bir doktora tekrar gidicem. beklememin sebebi çok fazla ilişkiye girmemiştik. belki yeni olduğu için zamanla düzelir diye bekledim. bir de ilk başta yırtık vardı bir ay geçmedi o dönemde ilişkiye giremedik yani şurda bir aydır deniyoruz diyebilirim.Doktora gittiniz mi, kayganlaştırıcı aldınız mı, acının kaynağını buldunuz mu yoksa 3 günde bir iyi diye rahat mı davranıyorsunuz. Buraya bir sürü kadın açıklamalar yazdı size ama, aiz, hala ilk günkü yerdesiniz. Kolay gelsin. Bu ikişki böyle düzelmez, çünkü sizin çabanız yok
konuştuk ama konuşulduğu gibi gitmiyor. biraz ara verince rahat olduğumu belki yeni olduğu için bu şekilde alışacağımı söyledim. biraz daha bu şekilde devam edelim haftaya doktora gideceğim dedim ve kabul etmişti oysa ki ama o da sabredemiyor ve tepki koyuyor.Eşiniz sonunda pes etmiş. Fazla naz aşık usandırırmış derlerBundan sonra nasıl düzeltirim diye bakmanız lazım. Oturup konuşup birlikte bir yol haritası çıkarmanız lazım
Vajinismus olabilir mi? doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi ?konuştuk ama konuşulduğu gibi gitmiyor. biraz ara verince rahat olduğumu belki yeni olduğu için bu şekilde alışacağımı söyledim. biraz daha bu şekilde devam edelim haftaya doktora gideceğim dedim ve kabul etmişti oysa ki ama o da sabredemiyor ve tepki koyuyor.
(doktora henüz gitmeme sebebim daha önce gitmiş olmam ve o doktorun bir sorun olmadığını söylemesiydi.)
muayene etti, vajinismus değil dedi rahatmışım kasmıyormuşum kendimi.Vajinismus olabilir mi? doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi ?
Kimi bulamaz kimi bilemeze dönmüş aynı. Ne güzel surdurmemis mevzuyu . Yeni evlenen bir adamın karısını arzulayip sevişmek istemesi kadar doğal bir şey yok . Cinsellikten soğutmayı eşinizi ve kendinizi . Görev gibi de görmeyin . Cinsellik aşkınızı daha da alevlendirir. Bir an önce doktora gidin tabikide önce saglik2 aylık evliyim, ilişkide acı sorunum var ve ilişkiye girdikten sonra 3-4 gün ara vermek durumunda kalıyorum. çünkü bir sonraki ilişkiyi denersek olmuyor, çok fazla acıyor. ara verince acı azalıyor.
ama eşim yapmayalım dediğim halde beni öpüyor, kıyafetlerimi çıkarıyor, ben sadece sevişicez sanıyorum, bi bakıyorum girmeye çalışıyor. yapma acıyor diyorum hala bi deneyelim belki acımaz diyor. ben izin vermeyince tamam diyor ama ilginç bir psikolojik baskı hissediyorum.
dün gece çok uykum vardı ve boğazım ağrıyordu. hadi sevişelim dedi. ben uyuycam zaten hastayım dedim. hadi gel diye yine öpmeye başladı kıyafetimi çıkardı. sonra benden hareket göremeyince öylece bıraktı üstünü giydi tripli bi şekilde. sonra bak yapmayalım dedin yapmadık diyor. sabahta bişey yokmuş gibi öptü işe gitti ben konuşmadım onunla.
yaptıkları komik ve saçma. onu da şöyle haklı görüyorum, daha 2 aylık evlilikte isteksiz görünen bir eş var karşısında. buna bozuluyor sanırım.