eşim sandığım gibi anlayışlı değil galiba

Nişanlımın penisi biraz kalın olduğu için ben 1-1.5 yıla yakın açı çektim diyebilirim. Bazen nadir de olsa tekrar ufak acılar yaşayabiliyorum. Eşiniz biraz sert mi davranıyor acaba ilişkide? Eğer öyleyse daha soft olmasını rica edebilirsiniz. Pozisyon da çok önemli ben doggy pozisyonunda halen sıkıntı çekiyorum. Bir de belki dikkat etmiyorsunuzdur ilişki esnasında kayganlık durumunuz nasıl? Size yeterli gelsede yinede bir kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu durumuma çok yardımcı olmuştu. İlişki sıklığınıza dikkat edin 4-5 gün sonra vajinanız tekrar normal darlığına dönebilir yavaş yavaş. Çünkü bende öyle oluyordu. Bir de kendinizi serbest bıraktığınıza emin olun mesela eşiniz ilişkiye başladığında vajinanızı kasmışsanız acıyacak korkusuyla kasılmadan dolayı daha zor oluyor. Mesela ben kastığımı fark ettiğimde nişanlımdan çıkmadan beklemesini rica ediyorum, derin nefes alıp kasmayı bıraktıktan sonra devam etmesini rica ediyorum ve bir daha kasmıyorum.

Yazdığın bütün mesajlarda eşim şöyle eşim böyle diye eşinize yüklenmişsiniz. Eşinize bu kadar sert davranmayın bence, yoksa eşinizin sizden uzaklaşmasına sebep olabilirsiniz ve karı-koca ilişkisine zarar verebilirsiniz. İki üç kerelik bir şey olsa eşiniz sizin isteğinizi dinlemese tamam haklısınız diyeceğim ama anladığım kadarıyla her geldiğinde sertçe reddediyorsunuz.

Bir de ilişki için iki tarafında illa enerjisinin full keyfinin çok yerinde olmasına gerek yok.
Zaten gün içinde iş miş derken hiç kimsenin modu o kadar güllük gülistanlık olmuyor yoksa hani hep en iyi olduğunuz zamanı kollarsanız ayda 1 anca yaparsanız. Ülkede ilişki yaşayan kalmaz.
Yani bir de kocanızdan istediğiniz şey imkansız yani sevişelim ama şey olmasın hele karı-koca arasında, hiçbir erkek buna tamam demez söyleyeyim

Doktor size söylemiş yapmanız gerekeni krem vermiş ilk zamanlar acıyabilir demiş ama siz acıyacak diye kaçıp üstüne adamı suçluyorsunuz. İlk zamanlar acıması çoğu kadının başıma gelmiştir denedikçe yaptıkça zamanla alışacaksın. Olmadı tekrar doktora git birkaç krem vs daha iste ama soun yok derse birazcık acıya dayanıp alışana kadar biraz uğraşacaksın

ama siz sürekli acıyor zaten diye düşünerek ilerleme kaydedemezsiniz ki. her seferinde neredeyse bu mantıkla ilişkiden kaçıyorsunuz.
bence bu biraz kişinin günlük hayatındaki davranış şekliyle de paralel. ben mesela bir mevzu beni üzdükçe, yordukça üzerine giderim aşmak için. içim acısa da.
bu konuda ben de başlarda can acısını abartmıştım. sonra dedim ki iyi de milyarlarca insan bundan zevk almış demek ki kötü birşey değil ve ben acıya odaklanarak muhteşem bir zevki kaçırıyorum.
üzerine giderek aştım.
genel olarak da üzüleceğim düşüncesiyle sorunlardan kaçan yada erteleyen biri misinizdir mesela ?
ben sizin durumunuzun psikolojik destekle çözülmesi gerektiğini düşündüm. bu yaşadığınız kimsenin başına gelmemiş bir olay değil. bir sürü kadın uzmanlarla görüşerek bu süreci sağlıklı şekilde atlatıp haz aldığı bir cinsel hayata geçebiliyor.

akşam konuşunca eşim ben her istediğimizde artık olsun istiyorum dedi. bir hafta on gün mü ne kadar sürecekse tamamen geçene kadar ara verelim dedi. bende ben gelişme kaydettiğimizi düşünüyodum, mutlu oluyodum dedim. ilk ay çabalalara rağmen tam olarak ilişkiye giremiyorduk. iki kez farklı doktora gitmiştim. burda sanki ben hiç çabalamıyormuşum gibi izlenim var. şimdi 3-4 günde bir oluyordu. alıştığımı hissediyodum. ben bu durumun geçeceğini düşünüyodm zamanla, sürekli doktora gitmek istemedim.

gerçekten fiziksel acıdığını düşünüyorum. herkes psikolojik değerlendirmiş. psikolojik olsa hiç olamazdı diye düşünüyorum. çünkü ilk ilişkiden sonra acıyor. iki gün çok hassas oluyor. sonra yine rahatım. bilmiyorum.

Cunku ara varince vajina esnek ve normal haline geliyor islaklik ve kayganlik olmayinca aci ouyor sonralarida geciyor islaklik olunca o aci bnce ilk iliskiye girerken islaklik olmali

yani bence şöyle, eğer bedenen acı dayanılmaza o zaman yara vs olmalı. daha önce de yazmıştım aslında sizin yaşadığınız durum da vajinusmus sayılıyor. dr banu çiftçi yi takip edip izleyin. canınız bu derece yanıp ilişkiden haz almıyorsanız bu sağlıklı bir cinsellik olmuyor. giriş yapılmış olması da oldu bitti anlamına gelmiyor.

şöyle bir örnek vereyim. ismini unuttum ama yıllar önce bir doktor kadınlara doğum yaptırıyor ve sürekli acı çektiklerini, sancıdan bağırdıklarını görüyor. tesadüf eseri çok uzak bir yerde bir kadının doğumu için çağırılıyor. kadının sakinliğini görünce şaşırıyor, canın yanmadı mı hiç bağırmadın mı diyor. kadın da "doğum çok normal bir olay değil mi ? canımın yanması mı gerekiyordu ki?" diyor. adam bunun üzerine tüm çalışmalarını kadınların cinsellik ve doğum esnasındaki psikolojilerine odaklıyor ve çok değerli çalışmalar yapıyor.

cinselliğin tabu olduğu ülkelerde kadınlar için bilinçaltında acı veren bir eylemdir bu. bu yüzden herkes psikolojik olduğunu yazıyor.
yazdıklarınızdan anlaşılan sürekli sevişmeyi ertelemek. kendinizi rahat bırakmayı öğrenmediğiniz sürece canınız yanacak çünkü oradaki kaslar kendilerini sıkacaklar. bence öncelikle bunu kabullenin. ayıp değil bunun psikolojik bir tavrınız olması. aksine ne kadar hızlı kabullenirseniz o kadar hızlı ilerlersiniz.

Kayganlastırıcı jel kullanın hem sız kendınıze hem esınıze hıc acı falan kalmaz

Bütün yazışmayı okudum, her ilişkiden sonra iki gün sızlama kurulukla ilgilidir büyük ihtimalle, kayganlaştırıcılar hakkında araştırma yapın, ben 12 yıllık evliyim hala bazen kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyuyoruz, yatağa yakın bir yerde hindistancevizi yağı bulunuyor, ıslak olduğunuzu düşünseniz bile kayganlaştırıcıyla destekleyin, kaygı anında konsantrasyon eksildiğinde ıslaklığınız kayboluyor çünkü. Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum ben. 2 aylık evli bir çift her gün değil günde 3 defa bile birlikte olur, birbirini keşfetme, oyun oynama dönemidir çünkü bu, eşinizin talepkar olması normal, maalesef kadın hayır dese de erkek belki ikna ederim diye düşünüyor, çoğu zaman ikna olmanın kadını mutlu etmediğini hatta onların ikna sandığı şeyin pes etmek olduğunu anlamaları zor. Olumlu bakmaya çalışın çaba gösterin, hepsi geçecek emin olun

bence önsevişmeyi farkında olmadan geçiyor.hani sürekli deniyorlarsa adam bir kere belki iyice hazırlasa bile ikinci de üstün körü öpüp okşayıp geçiyordur.
hani mesela günde 3 kere bile ilişki yaşansa ya da 2 gün ard arda yaşansa o önsevişmeyi nasıl istekle yapıyrsunuz bundan bahsederseniz belki yardımcı olur. ki bunda da belki ten uyumu etkilidir.
bir de önsevişme bir şekilde yetersiz olsa da sırf kayganlaştırıcı bunu kurtarıyor mu ?

bir de konu sahibine şey diyeceğim.erotik film açsanız .Tavan arası diye bir film var 1996 yapımı onu önerebilirim.hani belli bir sahneyi beklemenize atlamanıza gerek kalmıyor bir de yaptınız mı bilmiyorum ama eşinizin cinsel organını elinize alp inceleseniz ya da hani bacak aralarına ya da vulvaya dokundursanız uyarılmanız hızlanır.
komikse kusura bakmayın ben mantık yürütüyorum :)

O bahsedilecek bir şey değil ki kendileri keşfedecek,herkes aynı şeylerden hoşlanmaz bir kere, günde 3 defa birlikte olduğunda hemen boşalma zordur zaten mecburen öncesi olacak ki bu zamanda ön sevişme konusunda araştırma yapmak zor da değil.

Aslında önce utangaçlığı ve önyargıları kırmak lazım, dürüst olalım türkiyede evliliğin temel sebebi cinselliği özgürce yaşamak, evlendiysek öğrenip yaşayacağız. Bu görev değil iki tarafı da mutlu eden bir ihtiyaç karşılama.

Kayganlaştırıcı ön sevişmenin eksikliğini sadece kayganlık açısından kurtarır odaklanamadıysa kadını zirveye çıkarmaz. İsteği arttıran özelliğe sahip olanları da varmış ama etkili mi bilmiyorum.

işte keşfedemiyorlar ya uyum yok aralarında ya da dediğiniz gibi utangaçlık. bazıları gerçekten yeni bir şey öğrenmeye çok kapalı.adam da mesela belki ergenliğinde bir film izlemiştir. orda nasıl sevişiliyorsa öyle yapar üstüne bir şey koymaz. Gerçi herkesin kafasında bir şablon vardır. ama konfor alanından çıkmak burda da geçerli.

yine de en kolay yolu düzgün bir erotik film izlemek .istek de rahatlık da öyle kazanılıyor. normalde ilk defa konuştuğun bir şeyde utanırsın hele cinsellik de hiç konuşulmuyor. ama gördükçe konuştukça bunlar normal gelip daha yok mu neyi farklı yapabilirim diyorsun.

Uyum noktasına gelememişler ki daha, kaygıları aşma derdindeler. Kadın için cinsellik hiç kolay değil bizim kültürümüzde, yavaş yavaş öğrenme şansı yok, içgüdüsel bile olsa tecrübe gerekiyor, bizde kadın masturbasyonu bile tabu, bunu bile yaşamamış birisi gerdekte zevkten inlesin diye bekleyen bir zihniyet var. O iş öyle değil ama gel de anlat. Ama kadının da yeni duruma uyum sağlamak için çaba göstermesi lazım, kaçınmakla olmuyor çünkü evliliğin sebebi ve koşulu bu, zevk almayı öğrenmek maalesef kişiye kalıyor.

Allahtan artık internet var, neye ihtiyacın varsa soruyorsun cevap geliyor.

Enfeksiyon cok fena aci veriyor. Bende dogumdan sonra oldu. Hic istemiyodum birliktelik hemen olsun bitsin istiyodum ve acisi 2 gun gidiyodu. Enfeksiyon varmis. Fitil kullandim sona erdi

Eğer doktora gittiyseniz ve bir sorun yoksa o zaman zamanla düzelecektir. Aslında ne kadar sık ilişkiye girerseniz o kadar çabuk alışır; bende azalarak bir yıl kadar sürdü acı hissi.

Enfeksiyon olabilir. Bir ara bende de olmuştu. Ne kadar istesem de inanılmaz bir acı oluyordu. Hassaslaşmıştım. Sonra baktım olmayacak. Doktora gittim. Fitil ve antibiyotik kullandım. Bir haftada geçti zaten .

2 gün önce eşimle ilişkiye girdik gayet güzeldi eşim de bana bir o kadar mükemmel davranıyor. dün gece yine devam edemedim, acıyo aşkım dediğimde döndü uyudu. bir öpmek, iyi geceler demek yok. bu arada ön sevişme 5 dkdan azdı. kaç kere demiştim uzun tut diye. erken boşalma sorunu da yok. yani isterse rahat uzatıyor. sabah benden kötüsü yoktu, konuşuyor ama soğuk davranıyor. bu seferde ben ilişki açısından eşimden soğumaya başladım. sanki onun için iyiymişiz gibi geliyor. sevgiliyken de her gün cinsellik üzerine konuşurdu başka şeyler de konuşalım aşkım derdim.
bilmiyorum kk'da siz ne kadar beni haksız bulsanız da benim eşime karşı kalbim çok kırılıyor. vajinusmus olanlar aylarca bekliyor, eşleri anlayışlı olmalı. benimki evliliğin ilk 2 ayında surat sallıyor 3 günde bir olmasına rağmen.
insanın durumu çözesi gelmiyor. son 10 gündür durum bu. 10 gün önce o kadar mutluydum ki gelişme kaydettim bundan sonra alışacağım düzeliyor derken eşim çok yanlış bir zamanda tepki koymaya başladı ve tüm hevesim kırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…