- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Eşiniz haklı bence
Acı için hastaneye gidip bir doktora gorunseniz daha iyi değil mi?
Keyifli olması gereken bir şey görev gibi yapılıyor sanki sizin açınızdan.
Anlayış kısmı yanlış anlaşılıyor galiba.
Her dediğinizi eşiniz kabul etmek zorunda değil ki.
Hem ben çaba göstermeyeyim hem de eşim anlayış göstersin olayı bence biraz bencillik barındırıyor.
Doktora gitmediniz mi?
Bi sıkıntı var galiba? Bi daha gitseniz doktora?doktora ilk ay gitmiştim krem verdi ilk zamanlar acı olur dedi ama hala geçmedi
2 aylık evliyim, ilişkide acı sorunum var ve ilişkiye girdikten sonra 3-4 gün ara vermek durumunda kalıyorum. çünkü bir sonraki ilişkiyi denersek olmuyor, çok fazla acıyor. ara verince acı azalıyor.
ama eşim yapmayalım dediğim halde beni öpüyor, kıyafetlerimi çıkarıyor, ben sadece sevişicez sanıyorum, bi bakıyorum girmeye çalışıyor. yapma acıyor diyorum hala bi deneyelim belki acımaz diyor. ben izin vermeyince tamam diyor ama ilginç bir psikolojik baskı hissediyorum.
dün gece çok uykum vardı ve boğazım ağrıyordu. hadi sevişelim dedi. ben uyuycam zaten hastayım dedim. hadi gel diye yine öpmeye başladı kıyafetimi çıkardı. sonra benden hareket göremeyince öylece bıraktı üstünü giydi tripli bi şekilde. sonra bak yapmayalım dedin yapmadık diyor. sabahta bişey yokmuş gibi öptü işe gitti ben konuşmadım onunla.
yaptıkları komik ve saçma. onu da şöyle haklı görüyorum, daha 2 aylık evlilikte isteksiz görünen bir eş var karşısında. buna bozuluyor sanırım.
Ben de 3 aylık evliyim hala ilk giriş kısmında sıkıntı yaşıyoruz. Ciddi ciddi zorlamamız gerekiyor. Üstüne birde bazı zamanlar oluşan acı kısmı başladı.doktora ilk ay gitmiştim krem verdi ilk zamanlar acı olur dedi ama hala geçmedi
Tamam da adamın eşini arzulaması normal değil mi? Siz çok fazla acıya odaklandığınız için sıkıntı yaşıyorsunuz. Kendinizi ana bırakmanız lazım biraz. eğer kendiniz bunu beceremiyorsanız bir doktora görünün. sonuçta yeni evlisiniz ve karşınızda eşiniz var. Onu kendinizden mahrum etmeye hakkınız yok2 aylık evliyim, ilişkide acı sorunum var ve ilişkiye girdikten sonra 3-4 gün ara vermek durumunda kalıyorum. çünkü bir sonraki ilişkiyi denersek olmuyor, çok fazla acıyor. ara verince acı azalıyor.
ama eşim yapmayalım dediğim halde beni öpüyor, kıyafetlerimi çıkarıyor, ben sadece sevişicez sanıyorum, bi bakıyorum girmeye çalışıyor. yapma acıyor diyorum hala bi deneyelim belki acımaz diyor. ben izin vermeyince tamam diyor ama ilginç bir psikolojik baskı hissediyorum.
dün gece çok uykum vardı ve boğazım ağrıyordu. hadi sevişelim dedi. ben uyuycam zaten hastayım dedim. hadi gel diye yine öpmeye başladı kıyafetimi çıkardı. sonra benden hareket göremeyince öylece bıraktı üstünü giydi tripli bi şekilde. sonra bak yapmayalım dedin yapmadık diyor. sabahta bişey yokmuş gibi öptü işe gitti ben konuşmadım onunla.
yaptıkları komik ve saçma. onu da şöyle haklı görüyorum, daha 2 aylık evlilikte isteksiz görünen bir eş var karşısında. buna bozuluyor sanırım.
baştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.Tamam da adamın eşini arzulaması normal değil mi? Siz çok fazla acıya odaklandığınız için sıkıntı yaşıyorsunuz. Kendinizi ana bırakmanız lazım biraz. eğer kendiniz bunu beceremiyorsanız bir doktora görünün. sonuçta yeni evlisiniz ve karşınızda eşiniz var. Onu kendinizden mahrum etmeye hakkınız yok
hatta başlamadan önce söylüyorum bugün acıyor diye. yani yüzeysel yapması için. tamam diyor ama o anda hiç beni duymuyor yine yapma demek zorunda kalıyorum ki desem bile en az bir kaç kere dedirttiriyorSanirim bir bana tuhaf geldi iliski istemiyorum denmesine ragmen kadinin soyulmasi, viyana kapisina dayanir gibi adamin vajene dayanmasi.
Hayirin anlami hayirdir bana gore. Bi deneyelim olmazsa cay demleriz degil.
Adam arzuluyor sizi. Bu durum ona ne kadar zarar veriyor bilseniz çözümü hemen hallederdiniz. Her defasında adamı iterseniz hem duygusal hem de fiziksel olarak uzaklaşır sizden.baştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.