eşim sandığım gibi anlayışlı değil galiba

o sırada acıyor diye bana sürekli tekrar ettirmesi ama onun devam etmeye çalışması beni duymaması anlayışsızlık gibi geliyor. istediğim şey sadece sevişmeye odaklanması, acıyorsa ilişkiye zorlaması değil. konuşunca da evlendikten sonra ona odaklandım diyor, bizim sevgililik dönemimizde oldu abartmadan birşeyler yaşamıştık ama ilişkiye girmemiştik.
İyi de evlisiniz artık.
Kendinizi biraksaniz ön sevişme olsa siz kendinizi rahat hissedene kadar,sonrasi olur zaten.
Kayganlastirici, ya da bebe yağı kullanmanızı tavsiye ederim..
Kuruluk varsa insanin canı yanar.

Ben sizi iyi anlıyorum.

13 yıllık evliyim. İlk birliktelikte ön sevişmeyi uzun ve güzel tuttuğumuz için genelde bir sıkıntı olmuyor. Ama ikinciyi asla istemiyorum. Çünkü ilişki esnasında karnımın sol alt tarafı yani "bacak başlangıç yerine yakin" bıçak darbesi alır gibi acı veriyor.

Bunun için kaç kez doktora gittim. Fiziksel muayeneler vs vs baktirmadigim şey kalmadı. Bütün Dr lar hiçbir seyiniz yok dedi.

Eşim bunu bildiği için asla ikinciyi zorlamaz ve ilişki aralarına iki üç gün koyarız.

Bunca yıl bir çaresini bulamadım. Umarım siz bulursunuz.

İyi de evlisiniz artık.
Kendinizi biraksaniz ön sevişme olsa siz kendinizi rahat hissedene kadar,sonrasi olur zaten.
Kayganlastirici, ya da bebe yağı kullanmanızı tavsiye ederim..
Kuruluk varsa insanin canı yanar.
Şu bebe yağı önerisi ne zaman bitecek acaba? Kim çıkardı bu saçma şeyi?

konu sahibi, vajinal bölgenize o bölge için özel üretilmiş ürünler dışında bebe yağı, zeytinyağı, tereyağı, nemlendirici krem, masaj yağı vs. bölgenin florasını bozacak bir şey sürmeyin. Kısa vadede enfeksiyon, mantar uzun vadede kanser olursunuz allah muhafaza.

2 aylık ilişkide artık acı falan olmaması lazım. İlk aylarda olur diye birşey yok. Bunu çözmeniz gerekiyor. Yoksa acıyor diye istememek nereye kadar. Bunun için özel jellerden var onu deneyin kuruluk yaşıyorsunuz sanırım oda tahriş ediyor olmalı.

konu sahibi, vajinal bölgenize o bölge için özel üretilmiş ürünler dışında bebe yağı, zeytinyağı, tereyağı, nemlendirici krem, masaj yağı vs. bölgenin florasını bozacak bir şey sürmeyin. Kısa vadede enfeksiyon, mantar uzun vadede kanser olursunuz allah muhafaza.
Evet üzerine de iki yumurta , tövbe tövbe.

Ben vajinismus hastasiydim, bebe yağı kullandim, hiç birşey de olmadi,çok şükür.

Ömür boyu kullanacak hali yok, alışma sürecinde kullansa yeter. Hoş konu sahibinin, bir çözüm bulmaya çalıştığı yok..

2 aylık evliyim, ilişkide acı sorunum var ve ilişkiye girdikten sonra 3-4 gün ara vermek durumunda kalıyorum. çünkü bir sonraki ilişkiyi denersek olmuyor, çok fazla acıyor. ara verince acı azalıyor.

ama eşim yapmayalım dediğim halde beni öpüyor, kıyafetlerimi çıkarıyor, ben sadece sevişicez sanıyorum, bi bakıyorum girmeye çalışıyor. yapma acıyor diyorum hala bi deneyelim belki acımaz diyor. ben izin vermeyince tamam diyor ama ilginç bir psikolojik baskı hissediyorum.

dün gece çok uykum vardı ve boğazım ağrıyordu. hadi sevişelim dedi. ben uyuycam zaten hastayım dedim. hadi gel diye yine öpmeye başladı kıyafetimi çıkardı. sonra benden hareket göremeyince öylece bıraktı üstünü giydi tripli bi şekilde. sonra bak yapmayalım dedin yapmadık diyor. sabahta bişey yokmuş gibi öptü işe gitti ben konuşmadım onunla.

yaptıkları komik ve saçma. onu da şöyle haklı görüyorum, daha 2 aylık evlilikte isteksiz görünen bir eş var karşısında. buna bozuluyor sanırım.
Eşin haksiz degil ama sende haksiz degilsin.Bence duruma care bul adam yaklaşır yaklasir itilirse farkli seyler çıkar ortaya.Cok once evlenmiş akrabamla suan eşiyle aralarinda cinsel anlamda hiç bir sey kalmamis.Ya acıyor diye itmis ya küsmüs itmiş adam dışarda bunlari arayacak adam değil psikolojikmen o manada çöküntüye girmiş.Bir kac defa destek alsa bile olmuyor yani adam yapamıyor.Surekli itilmek yarida kalmak adami nasil etkilediyse kardeş kardeş yasamayi seçti.
Eşimle ilk başlarda canım çok yanardi bekarken bir seyler yaşadık ama demek tam manasiyla olmamis.Adam bir süre sabretse de tuttu bırakmadı sakinlestirdi bana bırak diye alistirdi.Simdi kendi kaçar ben yakalarim😁Esinizi oyle yarim birakmayin bence üstüne gidin kasiklariniz agriodur yastıkla destekleyin devamı gelir

Evet üzerine de iki yumurta , tövbe tövbe.

Ben vajinismus hastasiydim, bebe yağı kullandim, hiç birşey de olmadi,çok şükür.

Ömür boyu kullanacak hali yok, alışma sürecinde kullansa yeter. Hoş konu sahibinin, bir çözüm bulmaya çalıştığı yok..

Niye bebe yağı peki? Piyasada sekiz milyon çeşit kayganlaştırıcı varken???

Bir şey olmadığını nereden biliyorsunuz? 10 yıl sonra çıkmayacağı ne malum? Hadi siz kendinizi düşünmüyorsunuz niye insanlara zarar verecek önerileri bana bişey olmadı yea diye veriyorsunuz?

2 aylık evliyim, ilişkide acı sorunum var ve ilişkiye girdikten sonra 3-4 gün ara vermek durumunda kalıyorum. çünkü bir sonraki ilişkiyi denersek olmuyor, çok fazla acıyor. ara verince acı azalıyor.

ama eşim yapmayalım dediğim halde beni öpüyor, kıyafetlerimi çıkarıyor, ben sadece sevişicez sanıyorum, bi bakıyorum girmeye çalışıyor. yapma acıyor diyorum hala bi deneyelim belki acımaz diyor. ben izin vermeyince tamam diyor ama ilginç bir psikolojik baskı hissediyorum.

dün gece çok uykum vardı ve boğazım ağrıyordu. hadi sevişelim dedi. ben uyuycam zaten hastayım dedim. hadi gel diye yine öpmeye başladı kıyafetimi çıkardı. sonra benden hareket göremeyince öylece bıraktı üstünü giydi tripli bi şekilde. sonra bak yapmayalım dedin yapmadık diyor. sabahta bişey yokmuş gibi öptü işe gitti ben konuşmadım onunla.

yaptıkları komik ve saçma. onu da şöyle haklı görüyorum, daha 2 aylık evlilikte isteksiz görünen bir eş var karşısında. buna bozuluyor sanırım.
Tek soru. Doktora gittiniz mi? Cevap hayır ise hatalısınız. Gittiyseniz ve doktor bir tedavi önerdiyse -ki sanmıyorum olsa yazarsınız- eşiniz de buna uymuyorsa o hatalı. Bu işler 3 gün ara verelim 5 gün ara verelim ile olmaz. Tedavi ile olur

Bir şey olmadığını nereden biliyorsunuz? 10 yıl sonra çıkmayacağı ne malum? Hadi siz kendinizi düşünmüyorsunuz niye insanlara zarar verecek önerileri bana bişey olmadı yea diye veriyorsunuz?
Keyfimden kullandim. Size ne ?

Bunu ben de anlayamıyorum artık hiçbişey eskisi gibi değil ki elimin altında ne varsa kullanayim kafasını anlamıyorum.internetten her bilgiye ulaşabiliyoruz eğer eczaneden almaya cekiniyorsak yine internetten her türlü ürüne de ulaşıyoruz ama kafalar değişmiyor demekki yazık

ama zaten baştan demişim durumumu, yorgun, uykusuz ve hastaydım. bi de zaten bu acı meselesi var. yapmasaydı tripli tripli giyinip arkasını dönüp yatmasına gerek kalmazdı. tamam zaten sorunum var ama erkek her istediğinde karşılık verilmesi mi gerekiyor normalde?
Size hak verdim şu durumda. O yırtık olayı zamanla hatta belki 3-4 ayda genital bölgenin uyum sağlaması ile geçer emin olun. Ama sabır lazım. Kocanıza tabi

Bunu ben de anlayamıyorum artık hiçbişey eskisi gibi değil ki elimin altında ne varsa kullanayim kafasını anlamıyorum.internetten her bilgiye ulaşabiliyoruz eğer eczaneden almaya cekiniyorsak yine internetten her türlü ürüne de ulaşıyoruz ama kafalar değişmiyor demekki yazık
Araştırmıyorlar muhtemelen. Aaa biri bebe yağı sürmüş ben de süreyim hemen. Piyasa kayganlaştırıcı kaynıyor. Yağ bazlısı ayrı, su bazlısı ayrı, silikonlusu, kokulusu, bilmem nesi ayrı.

Evet sirf erkek istiyor diye sevisilmez. Istenilmeden cinsel iliskiye, tecavüz denilir.

Ancak bahanlerin arkasinada saklanilmaz. Adam orda kiyafetlerini çikariyor ve önlemiyorsun bile. Saniyor ki "aa o kadar hasta degil". Isler ilerleyince "yok istemiyorum" diyorsun, tabiki adam bozulur. Gerçekten hastaysan, kiyafet soymasinada, islerin ilerlemesinede izin vermezdin.

Tam ne istedigin belli degil gibi ve farkli çesitli sinyaller veriyorsun esine. Erkekler düz mantik insanlaridir. Sen bir öyle bir böyle davrandikça, akli karisiyor bide.

Ve bu arada bence sorun sadece vajinusmus olmayabilir. Ön sevisme varmi? Belki erkek yanlis birseyler yapiyor? Artik internet denilen birsey var. Herseyi arastirabilirsin. Seks üzerine bilgilen. Beyninde tabu kalmasin. Terapiste git ve bu korkuyu asman lazim. Milyonlarca insan bu olaydan zevk aliyor, sen niye almayacaksin? Beyninde seksi pozitif olarak yerlestirmeye çalis. Psikologa git ve ayni zamanda esin ile farkli seyler, poziysonlar deneyin.

Hindistan cevizi yağını tavsiye ediyorlar ama. Hatta iyileştirici ve anti fungal özelliği var. Bunu belirtmeden geçemiycem. Kayganlaştırıcılar da masum değil çünkü. Ama bebe yağı nasıl bir cahillik?

Hindistan cevizi yağını tavsiye ediyorlar ama. Hatta iyileştirici ve anti fungal özelliği var. Bunu belirtmeden geçemiycem. Kayganlaştırıcılar da masum değil çünkü. Ama bebe yağı nasıl bir cahillik?
Onu bilmiyorum ama benim tercih edeceğim bir şey değil. Yağ bazlı kayganlaştırıcı da kullanmam. Doğal içerikli ürünler de var. Piyasa gerçekten çok geniş bu konuda.

Araştırmıyorlar muhtemelen. Aaa biri bebe yağı sürmüş ben de süreyim hemen. Piyasa kayganlaştırıcı kaynıyor. Yağ bazlısı ayrı, su bazlısı ayrı, silikonlusu, kokulusu, bilmem nesi ayrı.
Yanlış işte ...vajinanın ph ı var sonuç da kafamıza göre biseyler kullanırsak kaş yaparken göz cikaraririz ama bizim birinden duydum yapayim alışkanlığımiz 100 yılda geçse değişmez ☺

X