eşim sandığım gibi anlayışlı değil galiba

o sırada acıyor diye bana sürekli tekrar ettirmesi ama onun devam etmeye çalışması beni duymaması anlayışsızlık gibi geliyor. istediğim şey sadece sevişmeye odaklanması, acıyorsa ilişkiye zorlaması değil. konuşunca da evlendikten sonra ona odaklandım diyor, bizim sevgililik dönemimizde oldu abartmadan birşeyler yaşamıştık ama ilişkiye girmemiştik.
Eşiniz haz alma noktasına geliyor ve siz dur diyorsunuz, kızıyorsunuz. Sadece kendi piskolojinizi değil eşinizinkini de bozacaksınız bu gidişle

Eşiniz yine öperek gitmiş, siz alınganlık yapıyorsunuz tabiki iki tarafın da istediği zaman olur bu işler ama eşinizin de en doğal hakkı bunu istemek. Biraz açık olacak ama yapa yapa alışacaksın. Ya da en son çare olarak yine bir doktora gitmeniz gerekiyor
zaten öyle olduğunu farkettim ilk baştakilere göre daha rahat ama hala tam değil. ilk bir ay doğru düzgün ilişkiye giremedik çünkü yırtık oluşmuş doktorda bir hafta yasaklamıştı. şimdi o geçti ama yine sorun oluyor. belki de basit bir tahriş oluyor diye düşünüyorum daha yeniyiz diye

Eşinizin anlayışsız olduğunu düşünmüyorum. Sizin durumunuz psikolojik ve eşiniz büyük ihtimalle cinsel ilişki teklif ettiğinde sizi rahatlatacağını, yavaş yavaş alıştıracağını düşünüyor ve bu yüzden devam ediyor, sevişmenin bir noktasında fizyolojik olarak illa ki penis vajinaya girmeye çalışacaktır doğal olan bu, zaten anladığım kadarıyla ısrarla istemediğinizde de duruyor, devam etmiyor. Bana kalırsa eşiniz daha çok çözüm odaklı yaklaşıyor ama siz çözüm odaklı görünmüyorsunuz. İki üç gün acıyor ve ilişki olmayacak o esnada demiş ve kestirip atmışsınız, oysa bu durum normal değil, eşinizle beraber aşmaya çalışacağınız bir durum olmalıydı. Başta biraz tahriş olur vajina ama daha sonra kolayca alışır duruma. Siz alışmasına izin vermemişsiniz. Bence biraz üzerinde durun bunun. İsteksizsiniz ve bu karşı taraf için kötü bir durum gerçekten. Mesela eşimin hem de ilk aylarda iki üç gün benden uzaklaşmak isteyip isteksiz olması, çözmeye de yaklaşmaması benim canımı sıkardı ve ciddi anlamda problem olurdu benim için.

zaten öyle olduğunu farkettim ilk baştakilere göre daha rahat ama hala tam değil. ilk bir ay doğru düzgün ilişkiye giremedik çünkü yırtık oluşmuş doktorda bir hafta yasaklamıştı. şimdi o geçti ama yine sorun oluyor. belki de basit bir tahriş oluyor diye düşünüyorum daha yeniyiz diye
İlişkiye doğru dürüst girmediğiniz için oluyor ne yazık ki. Kasları alıştırmadınız hala b gidişle de alışmaz

Hissettiginiz aci tamamen psikolojik ( doktora gittiginiz ve fiziksel bir sorununuz olmadigini varsayarak soyluyorum )
Cinsellikle ilgili tabularinizi yikip , bunun sizin icin de cok zevkli bir eylem hatta erkekten daha cok zevk aliyor kadinlar , once beyninizi buna ikna edin sonra aci duymayacaksiniz

Adama karşılık vermemişsiniz bırakp giyinmesi normal değil mi ?
ama zaten baştan demişim durumumu, yorgun, uykusuz ve hastaydım. bi de zaten bu acı meselesi var. yapmasaydı tripli tripli giyinip arkasını dönüp yatmasına gerek kalmazdı. tamam zaten sorunum var ama erkek her istediğinde karşılık verilmesi mi gerekiyor normalde?

2 ay da hala böyle acı normal mi bilemedim. Bi doktora görün tekrar bence. Cinsellik rahatlamak keyif almak için yapılır görev icin değil. Sorununun psikolojik olduğunu düşünüyorum

ama zaten baştan demişim durumumu, yorgun, uykusuz ve hastaydım. bi de zaten bu acı meselesi var. yapmasaydı tripli tripli giyinip arkasını dönüp yatmasına gerek kalmazdı. tamam zaten sorunum var ama erkek her istediğinde karşılık verilmesi mi gerekiyor normalde?
Hastaysanız başta sizi soymasına da izin vermeyeceksiniz sadece sevişme olur diye düşündüm çok saçma bir mantık kim sevişmeyle kalır ki ... Ne bilim ben canımın acıyacağını da düşünsem evliliğimin ilk zamanlarında hasta da olsam yanaşıyordum yani istiyordum bana tuhaf geldi .. Sizin herşeyiniz psikolojik.. Ayrıca kocanz o anki durumla üzülüp bırakıp uyuması normal bence ben olsam ben de öyle yapardm .. bir de trip atmamış siz atmışsınız bunu öncelikle kabul edin. Hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz..

Aslında böyle yazılmasının sebebi konu sahibinin direkt eşini anlayissiz olarak nitelendirmesi tabi ki bu iş karşılıklı istekle olmalı ama konu sahibi kendiliğinden geçecek psikoloji ile durumu ertelemiş gibi görünüyor eşini suçluyor bu durum 1-2 yıl böyle devam ederse zaten araya soğukluk ve problemler girer
Herkes psikolojik sorununu üstüne giderek çözemez. Bunun için psikiyatristler ve psikologlar var.
eğer kadın hazır değilse, kendini zorla falan denmez. Bir yerden sonra iyice soğur.
Sadece adamın soğuyacağını düşünerek yazmış erkek. Kadının ki can değil mi?
konu sahibi ile ilgili olan kısmını yazdım zaten. Doktora gitmeli, çözüm aramalı. Çözüm aramıyorken sürekli canım yanıyor az öteye git demek bencillik olur. Uzun vadede evlilik de bunu kaldırmaz zaten. +süreç uzadıkça konu sahibi için de zorlaşacak her şey, çünkü üstündeki baskı artacak.

o sırada acıyor diye bana sürekli tekrar ettirmesi ama onun devam etmeye çalışması beni duymaması anlayışsızlık gibi geliyor. istediğim şey sadece sevişmeye odaklanması, acıyorsa ilişkiye zorlaması değil. konuşunca da evlendikten sonra ona odaklandım diyor, bizim sevgililik dönemimizde oldu abartmadan birşeyler yaşamıştık ama ilişkiye girmemiştik.

Sadece sevişmek sizi tatmin eder, eşinizi değil. Madem istemiyorsunuz o zaman sadece sevişelim demek aşırı saçma. Bence siz psikolojik olarak kendinizi şartlamışsınız, sorununuz fiziksel değil. Sizin yaşamak istediğiniz şey zaten tanım olarak bile cinsellik değil, elbette istemeyebilirsiniz her an ama bu uğurda çaba göstermeniz çözmeye uğraşmanız lazım. Zaman geçtikçe oturduğunuz yerde düzelmez. Cinsellik bir evliliğin temeli, cinsel hayatınızda sorun oldukça evliliğinizde de sorun yaşarsınız

Her istediğinde karşılık verilmesi gerekmiyor elbette, insanız ve uykusuz, yorgun olduğumuz ve karşı tarafı reddettiğimiz durumlar olabilir, eşiniz için de geçerli bu. Ama sizinki öyle değil ki, siz düzenli olarak günlerce reddediyorsunuz, eşiniz de sürekli reddedildiği için ve çözmeye yanaşmıyor gibi göründüğünüz için trip atmış olabilir o gün, uykusuz ve yorgun olduğunuz için reddettiğiniz o güne özel değildir yani tribi.

Her istediğinde tabi ki karşılık verilmesi gerekmiyor. Ortak isteğinizin olduğu zamanda olması gerek. Ama bir taraf nadiren istiyorsa nasıl çözüm bulmalı sizce?

Yeterince uzun ön sevişme yapın. Kontrol sizde olsun, siz üstte olun mesela veya elinizle girişi yönlendirin, göz temasında olun sakin olun gülümseyin, bu şekilde zamanla düzelecektir.
Doktora gidin, fizyolojik bir rahatsızlık yoksa cinsel terapiste gidin. 1-2 seansta geçer bence ciddi bir sorununuz yok ama hemen tedaviye yönelmezseniz zamanla zorlaşır travmatik hale gelir.

Anladım.... eşinin evlendikten sonra doğal olarak beklentisi değişmiş evlenmeden önce yaşadığınız yüzeysel zevkleri geride bırakıp normal cinsellik yaşamak istiyor artık. sen de canin acımasın diye eskisi gibi devam etmek istiyorsun anladığım kadarıyla ama normal olan gerçek bir birliktelik yaşamanız artık .o yüzden artık geçiştirmek yerine çözüm odaklı davranman lazım mesela kadın doğum dr una detaylı muayene oldun mu?ilk adım bu olmalı 2 ay geçmiş normal şartlar altında canının acimamasi lazım ya fiziksel ya psikolojik bi sorun var bunu aşmak için durumu araştırmanız lazim sen dr la ne görüştün ?ne şekilde muayene oldun? yada muayene oldun mu merak ettim sen bence bu konuda biraz eşin de dahil etrafa kapalisin ben henuz dr a gitmediğini düşündüm

Herkes psikolojik sorununu üstüne giderek çözemez. Bunun için psikiyatristler ve psikologlar var.
eğer kadın hazır değilse, kendini zorla falan denmez. Bir yerden sonra iyice soğur.
konu sahibi ile ilgili olan kısmını yazdım zaten. Doktora gitmeli, çözüm aramalı. Çözüm aramıyorken sürekli canım yanıyor az öteye git demek bencillik olur. Uzun vadede evlilik de bunu kaldırmaz zaten. +süreç uzadıkça konu sahibi için de zorlaşacak her şey, çünkü üstündeki baskı artacak.
Ne yazdıysaniz noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Herkes tutturmuş adamı soğutursun, adam sizi istiyo şöyle böyle. Bi Allah'ın kulu dememiş ki kendini soğutma, kendini mahrum bırakma. Sanki dünya adamların cuklerinin etrafında dönüyor, sanki bütün sekse dair şeyleri adamları memnun etmek için yapıyoruz.

Konu sahibi, eğer eşiniz size çocuk kandirir gibi tamam yapmiycaz deyip de sonrasında sözünden dönüyorsa, en başta kiyafetlerinizi cikarttirmiycaksiniz, siz oyuncak bebek değilsiniz istemezseniz kıyafetlerinizi çıkartamaz. Onun dışında, kendiniz için çabalamalisiniz. Cinsellik hayatın bir parçası, belki eşiniz size yanlış yaklaşıyor yeterince islanmiyosunuz. Açık soyluycem ama direkt penisle birleşme sağlamak yerine alıştırmak amaçlı parmakla vs deneyebilirsiniz. Sadece eşinizi beklemeyin kendiniz de evdeyken alıştırma yapın

Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz ben çözüm odaklı bi kadın görmedim bu konuda yani önce fiziksel bi muayeneden geçmeli eğer bir sorun yoksa terapiste gitmeliler .Konu sahibi bu durumun üzerinde durmak istemiyor sadece eşini anlayissizlikla suçluyor evlilik öncesi yaşadıkları yüzeysel birlikteliklere devam etmek istiyor bu şekilde çözüm bulamaz ve git gide eşiyle uzaklaşırlar çünkü sevişmeye başlayıp son noktada acıyacak diye istemiyorum demek biraz bencilce bi yaklaşım bence kadında erkekte çözüm odaklı olmalılar

X